Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp med litt hage og snekring

#1

apan sa for siden:

Vi drenerte i fjor og har jobbet mye med å få hagen noenlunde opp igjen. Fremdeles gjenstår blant annet en side av huset med nedgang til bod, samt et sted hvor vi ønsker hjelp til å snekre en pen løsning med trapper og platting.
Vi tenker vi må leie inn noen til våren nå. Noen som har erfaring med hjelp med hage og/eller denne typen snekring? Tar gjerne konkrete tips i Oslo-området.


#2

Martis sa for siden:

Jeg la ut en slik jobb på mitt anbud. De startet før helgen, så om en to ukers tid kan jeg kanskje anbefale noen. :knegg:


#3

apan sa for siden:

Perfekt det.


#4

Kaprifol sa for siden:

Jeg lurer på det samme. Martis, skulle gjerne hatt på PM navn på firmaer som kontaktet deg på mitt anbud? Jeg har lagt ut verandaen min, men får få gode tilbud ut av det. Flere gir en sum uten å si hva de skal gjøre, og det går jo ikke. Jeg må vite hva de bygger til en ganske høy kostnad.


#5

apan sa for siden:

Jeg trekker denne opp igjen. Noen tips?


#6

celebelen sa for siden:

Ser etter hagehjelp selv. Vi hadde en på befaring i høst, som skulle grave og fikse, men de dukket aldri opp for å gjøre jobben. :sur:


#7

Fløyel sa for siden:

Jeg ville dratt til en byggevare, gått inn på proffavdelingen, gi beskjed at du trenger en anleggsgartner/snekker, om de har noen og anbefale. De kjenner kundene sine gjerne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.