Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Høstferien

#1

Cumulus sa for siden:

Hva gjør du? Ferie eller hjemme? Vi har sendt barna til besteforeldre, mens vi jobber og pusser opp.


#2

Serafin sa for siden:

Hjemme i år. :) Ungene fikk bestemme litt, og både mine to og kjæresten sin ga klar beskjed om at de ville ha besøk/være her. Så da blir det alle tre ungene her i høstferien.
Lillesøster har vel litt ridetimer, og Storebror skal vel en natt på avlastning.


#3

Blondie sa for siden:

Hjemme, har ikke noe feriebudsjett. Tenker å gå noen skogsturer.


#4

apan sa for siden:

Jeg burde egentlig jobbet, men burde også skrive BIoppgave, avspaserer derfor fra den enorme overtidspotten for å få det gjort :sukk: . De to yngste har vært 1 natt hver hos besteforeldrene. Yngste er 1 dag i barnehagen, midterste 3 dager på håndballskole. Eldste ser på mobilen og henger med venner (har 2 stk på overnatting akkurat nå).
3 dager på hytta til foreldrene mine senere i uka.


#5

Matilda sa for siden:

Jeg er hjemme og jobber, mens ungene er på SFO og i barnehage. De skal være hjemme fra i morgen av, men jeg har ikke sjans til å bli ferdig i løpet av dagen, så jeg skal vel jobbe mer i morgen, mens de spiller iPad... Mannen har ikke ferie.

Jeg er lærer, men bruker alltid høstferie og vinterferie til å jobbe. Nå er eldstemann snart for stor for SFO, og da gidder vel ikke han som er året yngre være hjemme, så neste år blir det vel mer kveldsjobbing på meg, så jeg får tid til å være litt sammen med dem også. Reise bort (mer enn ei langhelg) i korte ferier er uaktuelt, mannen min prioriterer ferie om sommeren.


#6

Martis sa for siden:

Vi er hjemme, ungene vil helst det, sove lenge og henge/game med venner. Og vi voksne prioriterer ferie om sommeren og jul/vinterferie.


#7

veobra sa for siden:

Jeg jobber. Dagene er roligere når det ikke er lekser og fritidsaktiviteter, så avbrekk blir det uansett.


#8

My sa for siden:

Høstferie neste uke. Vi voksne jobber, ungene er hjemme. Jeg har brukt opp mesteparten av ferien for i år (fire uker i sommer + to dager i påska), de siste dagene trenger jeg i jula. De to yngste er på leirskole denne uka, så da har de fylt opp med litt opplevelser på forhånd, og tåler noen rolige dager med skjerm hvis det er det de ønsker.

Vi skal på teater den ene ettermiddagen da, det blir koselig.


#9

løve70 sa for siden:

Vi tar fri halve uka og kjører til Sverige for å besøke familie.


#10

ingling sa for siden:

Vi har kombinasjon av hjemmekontor/ferie (meg/eldste), avspasering med oppussing/SFO (mannen/minste), og avspasering og fri for hele gjengen på fredag. I prinsippet skal begge på SFO når jeg og eldste er hjemme igjen i morgen, men så kom det litt sykdom inn i miksen, så vi får nå se. Jeg har ikke ferie å ta ut, så det må bli en liten miks, og så må jeg på kontoret en tur på torsdag og fikse litt.


#11

Drømmedama sa for siden:

Vi er alltid i Danmark i høstferien, men tidenes restskatt gjør vondt i lommeboka denne måneden også, så vi måtte tenke nytt. Så da ble det hyttetur med de to yngste som har med seg hver sin kompis. Vi låner hytta til svigers. Tur til toppen og svømmehall, kortspill og kakao med krem, fjellet er stille og høstvakkert, barna er glade og gærne(blir veldig mye lyd med fire barn på 11-12 år gitt)og vi får sove deilig lenge. Siste delen av uka blir vi hjemme, deilig det også.


#12

Charlie sa for siden:

Jobb. Der jeg er, er det litt stille i høstferien, så det er uansett litt "feriefølelse" når telefonen ikke ringer i ett. Er på spareplan, så delvis derfor.

Ene barnet har vært på overnattingsbesøk, andre barnet har hatt overnatting hos oss. Ellers chiller de med og uten venner, litt jobb, kjøretime.


#13

Blå sa for siden:

Vi har høstferie neste uke.

Mannen er lærer og vanligvis er han og lillesøster hjemme og bare tar det med ro i høstferien. Men i år har jeg også bestemt meg for å ta ferie og vi tre reiser på fjellet. Det blir utrolig deilig.

Storesøster blir igjen og arbeider.


#14

Fersken sa for siden:

Jobber når ungene har høstferie. Feriedagene som jeg har igjen spares til jul.


#15

Frk_Fryd sa for siden:

Jeg pleier alltid å jobbe høst-og vinterferie, jeg liker best å ha lang sommerferie og bruke resten av feriedagene i jula. I år har jeg i midlertid søkt om fri neste uke, og det skal bli helt nydelig. Vi er litt på felgen etter en travel periode, og vi skal rett og slett roe helt ned. Ingens tore planer.


#16

Tjorven sa for siden:

Vi er 5 dager i Gøteborg.

Ettersom knerten var på leir i 4 uker i sommer, så hadde vi ingen felles ferie da. Så vi tar det igjen nå. Og det slår meg at barna mine lever på to helt forskjellige planeter, og egentlig ikke egner seg på samme ferie.

Jeg avspaserer, for kontoen med plusstimer er overfylt.


#17

Anne C sa for siden:

Minsten er så heldig at han er med kompis til Mallorca, mannen og eldste kommer hjem fra en tredagers tur til Dublin i dag, og jeg skal på kurs i Nederland i morgen til søndag.


#18

Señora sa for siden:

Høstferien er neste uke. Jeg jobber og fjortisen gleder seg til late dager.


#19

Niobe sa for siden:

Her er det høstferie neste uke. Vi skal noen dager på hytte.


#20

star sa for siden:

Høstferie neste uke her også. Jeg jobber og eldste skal egentlig på høstcamp, men tror han burde la være.
Så det blir vel late dager på unga.


#21

Frøy sa for siden:

Høstferie neste uke her også. Jeg og guttungen skal på busstur til Polen, mannen skal jobbe og jentungen skal drive dank frem til helgen da er det trollmomsakademiet og vikinglaiv på henne. Skal bli fantastisk med ferie nå.


#22

Trulte sa for siden:

Hjemme. Vasker, rydder, gjør litt med minsten. I dag skal vi ha spaettermiddag med ansiktsmaske, lakke negler, sunn snacks og film.


#23

Lavender sa for siden:

4 dager i Paris. Mine siste feriedager.


#24

Sissel sa for siden:

Vi var på Kypros i forrige uke. Herlig med en siste dose påfyll av D-vitaminer. Strålende sol og rundt 30 grader hele uka.


#25

Polyanna sa for siden:

Jobb for voksne, fri flyt hjemme for barna/ungdommene. Vi har altså ikke nok ferieuker til å ta 4 uker sommerferie (som vi alltid gjør) pluss vinterferie, høstferie, påskeferie og juleferie. :knegg:

Tar nok en dag avspasering mot slutten, tenker jeg, og drar på hytta.


#26

vixen sa for siden:

Vi har brukt å reise de siste høstferiene, så jeg har spart på feriedager til dette i år også. Derimot ikke spart så mye cash. Så det utgår. Vi drar dermed på hytta med bøker, spill, film, og god mat. Satser på såpass pent vær at vi også får vært litt ute.


#27

frukt sa for siden:

Her er høstferien i neste uke. Vi få besøk fra England fredag til tirsdag, og resten av uken skal vi være hjemme.


#28

IzziCreo sa for siden:

På hytta :hjerter:

Mannen pendler til jobb. Poden har vært i Polen/Berlin med klassen.


#29

Floksa sa for siden:

Neste uke for oss. Skal ingen steder. Har ikke fri.


#30

Neket sa for siden:

Jeg jobber. Mulig jeg tar fri på fredag. Kidsa ser på skjerm. :gal:


#31

GinaK sa for siden:

Minsten har vært på overnatting i 2 netter, de er 3 gutter som storkoser seg med Playstation, Yacuzzi, tranmpo og ballspill/lek i stor hage. Ellers skal han være hjemme. Vi jobber og eldste er også i jobb(lærling) . Hardt liv for han nå for gutta på russebussen skulle på hyttetur.


#32

Adrienne sa for siden:

Vi har tatt med oss våre to og lånt med oss to til og dratt til Spania. Jeg har litt mye ferie til overs og mannen jobber litt og har litt ferie. Det blir nok siste året vi gjør det, for ungene er ikke like begeistret i år som tidligere år.


#33

Elisabet sa for siden:

Ungene er hjemme hos faren, vi er på jobb og pusser opp, og jeg vurderer å skaffe oss katt som vi skal se på senere i uka. :hjerter: Hadde håpet de var ledige som kunne hentes med en gang sånn at ungene kunne vært hjemme med dem når vi var på jobb noen dager nå, men kan ikke bli før til helga i tilfelle.



#35

007 sa for siden:

Jeg har ikke høstferie før neste uke, da blir vi hjemme. Mannen jobber, ungdommene skal jobbe, og jeg skal prøve å få unna litt husvask og sikkert jobbe litt også.

Denne uka har mannen ferie, jeg avspaserer, og vi to er på Rhodos i 30 grader. Ungdommene er hjemme alene. :glis:


#36

Taien sa for siden:

Høstferie neste uke her også. Jeg skal jobbe tirsdag og torsdag. De andre dagene skal jeg nyte fritiden med gutta. Stå opp senere enn kl 6/7 og ha gode frokoster. Nyte livet rett og slett.


#37

zinatara sa for siden:

Høstferie neste uke her også. Jeg og storesøster skal til London over helgen, mannen har avspasering og fri sammen med de to yngste. Han jobber med et oppussingsprosjekt som nærmer seg slutten, så planen er at besteforeldrene skal finne på noe sammen med de to yngste en dag eller to.


#38

Myria sa for siden:

Jeg har tatt husmorferie hos Mamma i Nord-Norge, de andre er hjemme.


#39

shute sa for siden:

Charterferie med eksen og ungene.
Mye jeg godt heller kunne gjort, men barna synes det er fantastisk.


#40

Eia sa for siden:

Jobber, for det meste. Tar fri en eller to dager for å forlenge hyttetiden de to helgene i hver ende, så litt ferie blir det jo. :jupp:


#41

polarjenta sa for siden:

Her i nord har vi bare 3 dager høstferie, det er i neste uke. Vi skal være hjemme. Personlig har jeg fri også tirsdag, men det vet ikke ungene.:knegg:


#42

Maverick sa for siden:

Jeg jobber, den lille er i barnehagen, tenåringene slenger rundt på selvstyr.


#43

Input sa for siden:

Vi er hjemme. Sønnen har vært hos farmoren og farfaren sin og kommer hjem om noen timer. Mannen og jeg jobber litt, men veldig, veldig lite. Sønnen skal på AKS i morgen, resten av uka skal vi gjøre ingenting.


#44

Millen sa for siden:

Vi har verdens beste høstferie! Ungene er hos besteforeldre på en annen kant av landet så vi jobber og jeg skal skrive 2 innleveringsoppgaver i studiet mitt, men å være alene hjemme nå. :lykkelig: :happydance:


#45

Bean sa for siden:

Vi har dratt til Hellas i høstferie uka. Litt kultur da vi har besøkt Delfi og Olympia, men de neste dagene blir det avslapping på stranden. Tar litt kortere sommerferie samt noe avspasering for å få dette til.


#46

Bean sa for siden:

Her er vi også. En liker historiske steder og museum, men hater strand og shopping mens den andre er motsatt 🤪


#47

Elise sa for siden:

Ungene styrer seg sjøl, mannen jobber, og jeg må vel jobbe litt jeg og, selv om jeg ikke skal på jobb. Jeg har noen elevuttalelser å skrive, sånn rundt regnet hundre stk. Ellers tenker jeg å trene, gå tur, jobbe litt med styrearbeid og kanskje binge en serie eller to.


#48

ming sa for siden:

Her er det høstferie neste uke. Mannen er lærer og har fri hele uka. Jeg tar ut noe avspasering mot slutten av uka. Siden 00-barnet kommer hjem på ferie, kan vi nesten ikke reise bort, så det blir hjemmeferie.


#49

Pasta sa for siden:

Jobbe. Ungene er hos faren.


#50

Timar sa for siden:

Vi er ikke så gode på å planlegge ferier, og har ikke egen eller familiehytte å låne, så da ungene lanserte at de ønsker seg Legoland i høstferien, hadde ikke vi noe bedre forslag.

Billund med både badelandet i Lalandia, Legohuset og Legoland har hatt nok å by på. Vi endte med bare en dag i Legoland, og siden det var null kø og vi stort sett kunne bli på attraksjonene til vi ble leie, så fikk vi gjort alt vi ville på en dag. Sist vi var her sto mann og datter over en time i kø på flere av attraksjonene, så høstferie-besøk kan virkelig anbefales!

Resten av uka skal mannen jobbe, mens jeg tar med ungene til besteforeldre og samtidig prøver å få jobbet litt.


#51

Stompa sa for siden:

Vi har høstlanghelg onsdag-fredag neste uke. Ingen reiseplaner; jeg kommer nok til å bruke mye av tida på å komme meg a jour med vurderingsarbeidet.


#52

Albertine sa for siden:

Her er det ikke høstferie før i neste uke, men mellomste har ferie denne uka og er hjemme. :lykkelig: Vi reiser til Stockholm neste helg, kjæresten og jeg. Vi gleder oss. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.