Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Elbil med tre fulle bakseter, finnes det?


#2

apan sa for siden:

Jeg lurer også på dette. S-maxen oppfører seg ikke maks ( :knegg: ).


#3

Polyanna sa for siden:

Eksakt. :mumle:

Men tre gode seter i baksetet, det har den!


#4

Malama sa for siden:

Er der jeg også. Med en s max som ikke oppfører seg max, men som har plass til hele gjengen.

Vi skal nok beholde den noen år. Men ungene skal vi beholde hjemme lengre enn den bilen så neste bil må også ha plass til dem. Yngste skal vel sitte i bilstol de neste 8+ årene også. De to eldste vokser jo ut av det ettrhvert. Muligens innen neste bil. Minst en av dem


#5

apan sa for siden:

Vi trenger bare plass til 1 beltestol i neste bil. Men til gjengjeld må vi regne med at alle barna blir mellom 175 (jenta) og 190 (guttene).


#6

apan sa for siden:

Ja, det skal den ha :mumle: .


#7

Mex sa for siden:

Da trenger du en Tesla X :jupp:


#8

Høst sa for siden:

Enig. Vår er satt opp som 6-seter da, altså bare to seter på andre rad, og da to bakerst igjen. Det går an å sitte en (kort) voksen i det bakerst, men da bør man ha mulighet til å strekke bena frem mellom de to setene på rad to.


#9

GeekyGirrrl sa for siden:

Det ble fasiten her og. :knegg:


#10

Bloppy sa for siden:

Tesla X med 6 seter tror jeg absolutt gir best komfort for alle parter. Den står på ønskelisten når Tesla S’n vi har nå må byttes ut. :jupp:


#11

carmenzita sa for siden:

Er vel bare Tesla mod X ,som har tre fullverdige seter bak pr nå.


#12

IzziCreo sa for siden:

Budsjettvarianten må være Nissan Evalia. Den ser ut til å ha tre fulle seter i 2.seterad. Har ikke verken prøvekjørt eller prøvesittet, men det står på listen over things to do. Prisen er godt under halvparten av den rimeligste X'en. For oss er det fullstendig uaktuelt å kjøpe bil til minimum 800.000,-. Evalia'en vinner på ingen måte noen designpris da. Den ser jo ut som en varebil... Men jeg klarer fortsatt ikke å forsvare underkanten av en halv mill for å unngå det :knegg:


#13

Karamell sa for siden:

Vi har Jaguar Ipace. Jeg synes den ser ut som en vanlig stor bil bak, men vi har ikke tre unger. Men det hender det sitter tre baki. Har ikke tenkt på om de er fullverdige.
Men jeg har lest at Audi Etron har større plass i baksetet.


#14

Pøblis sa for siden:

//Avsporing//

Er dere fornøyd? Vi får en slik om en måneds tid. jeg er spent. vi har kjørt bunnpålitelige Toyotaer de siste 15 årene.


#15

Karamell sa for siden:

Mannen er kjempefornøyd, den har meget gode kjøreegenskaper og går jo som ei kule! Man må nok lade oftere enn de første kjøperne forventet, da. Men jeg som kjører mest Egolf300 lader nok oftere. For meg er den uvant bred å kjøre, men det er jo en vanesak.


#16

Polyanna sa for siden:

Men med X kan man ikke ha takboks. :mumle:

Pluss at den virkelig er dyrere enn det jeg egentlig har toleranse for å betale for en bil.

Hva trenger man i takhøyde i garasjen for en Tesla X egentlig? (planlegger garasje også, nemlig)


#17

Malama sa for siden:

Den er dyrere enn min grense også. Egentlig

Men den evaliaen, en ting er design, det ER en varebil. Så vindu for de baki der er mindre enn vanlig, høyt oppe så langt jeg ser av bildene?


#18

Mex sa for siden:

Man trenger ikke noe takhøyde egentlig. Vi prøvelånt en X for litt siden, og fikk den fint inn i vår standard Igland garasje. Vi klarte fint å åpne bakdørene på den også.
Det er en bil jeg virkelig kunne tenkt meg, men enn så lenge så får vi klare oss med S'en. Den er ganske romslig i baksetet den også, men den har ikke 3 fulle seter.


#19

Candy Darling sa for siden:

Jeg kjenner at jeg hadde synes det var skummelt å kjøpe en svinedyr Tesla privat. En ting er Audi, de kommer til å levere service i overskuelig fremtid, men hvis Tesla går konkurs - og det er ikke utenkelig - hvem fikser bilen da? Og hvem vil kjøpe en 5 år gammel Tesla?


#20

Bille sa for siden:

Leasing?
Med alt som skjer på teknologi- og reguleringsfronten? Umulig å vite restverdi på bilen.


#21

Candy Darling sa for siden:

Men det gjenspeiler dessverre også leasingprisen.


#22

Lavender sa for siden:

Kan Skoda Superb hybrid være et alternativ? Fossilt ja, men hvis den kan kjøre 20 km på ren el kan kanskje mye av hverdagskjøringen gjøres elektrisk. Den har stor plass i baksetene til barn over 170 cm. Tror tre barn på 190 cm kan sitte godt også.


#23

Bille sa for siden:

Selvsagt. Men da slipper man i hvert fall den voldsomme kapitalbindingen. Men klart, bil er dyrt uansett. Ikke akkurat noen investering.

#24

apan sa for siden:

Vi leide Skoda Superb i sommer. Det er trangere bak enn S-Max.


#25

Moia sa for siden:

Vi kikket på Tesla X 6-seterversjon. Dessverre var garasjen vår for liten til at vingedørene kunne åpnes der. Har derfor forhåndsbestilt Tesla Y. Den skal ikke ha tulledører - men skal ha plass til 7 voksne.
www.tesla.com/no_no/modely
Det er ikke annonsert 6-seterversjon av Tesla Y ennå, men vi regner egentlig med at det vil dukke opp. (Vi vil ikke ha midtsetet/sete 7 - som du påpeker er ikke det et fullverdig sete.) Produksjon for Europa starter ikke før i 2021/22, så det er kanskje ikke svaret om du trenger bil asap. :)


#26

Pelen sa for siden:

Tesla X har et fullverdig midtsete.

Vi har 7 seter og den eneste ulempen er at vi ikke kan få inn ski ettersom vår bil er en av de første X-ene og seterad 2 da ikke kunne legges ned. Men ellers er det flott med 3 seter på rad 2. Eller vi får inn slalomski om vi legger dem på tvers på gulvet foran rad 2.

Vi står for øvrig også i kø for Y.


#27

Polyanna sa for siden:

En bil det ikke går an å ha takboks på, eller putte ski inni, og som koster en mill, er ganske ubrukelig i forhold til min spek, dessverre. :p


#28

Pelen sa for siden:

Det skjønner jeg godt. Jeg ville bare korrigere innlegget der det stod at det ikke var tre fullverdige bakseter i X.

Jeg tror også at det er lurt å tenke litt fremover som du skriver. Hvor ofte er det faktisk dere kjører langt med alle fem i bilen? Kanskje det er godt nok med to gode seter. Da har dere mye mer å velge mellom. Om dere en sjelden gang skal kjøre Norge rundt så kan det nok lønne seg å byttelåne/leie bil med noen akkurat da (ja, jeg vet, det sitter ofte langt inne).


#29

Polyanna sa for siden:

Etter hvert så har det jo blitt jeg som sitter bak også, fordi eldstemann lærekjører mye. :p Så jeg skal vel overleve å sitte på et sånt armlenesete. Og lærekjøring skal vi jo drive med i 6 år til eller noe. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.