Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Washington DC for en helg

#1

Mex sa for siden:

Heldige meg har fått tur til Washington DC i 40-års gave til mannen, nå i høst. :lykkelig:

Men hva prioriterer jeg??? Det er jo SÅ mye å få med seg.
På liten min har jeg The Whitehouse, Lincoln Memorial, Capitol, Washington Monument og Smithsonian.
Er det noe annet som er et absolutt must??

Tips tas imot med takk. :hyper:


#2

Zulu sa for siden:

Georgetown er et veldig sjarmerende strøk.


#3

Blå sa for siden:

Fly- og romfartmuseet likte vi veldig godt.

Vi dro også ut og besøkte George Washingtons hjem og det var virkelig verd turen. Men om du bare har en helg vet jeg ikke om du vil prioritere det. Det tok en del tid.

Det var gratis omvisning i Capitol. Veldig gøy.


#4

Mex sa for siden:

Vi skal bo i Georgetown


#5

Neket sa for siden:

Vi var der i sommer. Vi hadde sånn hop-on hop-off busstur, men litt usikker på om jeg anbefaler det. Den om kvelden var veldig bra (monuments by moonlights eller noe sånt). Og turen til Arlington. I selve sentrum endte vi opp med å ta rutebuss i stedet, det var gratis.

Air and Space museet var så overfylt av mennesker at jeg ikke syns jeg fikk noe ut av det, men det er kanskje annerledes når det ikke er midt på sommeren/turistsesong.

Jeg syns American History var litt kjedelig, Natural History var mye bedre. Og Smithsonian castle. Post-museet var faktisk veldig bra syns jeg :humre:

De hadde guidet sykkeltur, vi droppa det fordi det var så mye folk og sykt varmt, men tipper det er veldig fint om høsten. Jeg hadde også veldig lyst å dra på båttur på Potomac, men vi rakk det ikke. Tror kanskje det gikk båt til Georgetown? :gruble:


#6

millact sa for siden:

Ja!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.