Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor finner jeg halvhøy skjenk eller den på bildet her?

#1

Elisabet sa for siden:

Så på brente minner i går på tv2, og da innredet de stue og kjøkken. Der hadde de en fin halvhøy skjenk som var litt høyere enn vanlig skjenk, men at en allikevel kunne ha ting oppå og bilder over den. Noen som skjønner hva jeg mener? Noen som vet hvor denne skjenken kan være fra? Den kunne nemlig passet perfekt i den nye stua vår der jeg egentlig har tenkt en vanlig skjenk siden vi ikke kan ha vitrineskap der. Enten denne eller en liknede type om noen klarer å finne noe/vet om noe leverandør som har uten at det er kjempedyrt. Prøver å få inn utsnitt av bilde av den fra videoen her, den bak dama som står der:


#2

Che sa for siden:

Kunne kanskje hatt noe lignende hos home and cottage? (har ikke vært inne på nettsiden å sett altså)


#3

Elisabet sa for siden:

Takk for tips. Kan være litt den stilen der, men de hadde ikke noe liknede nå i alle fall.


#4

Elisabet sa for siden:

Fank noen på Fagmøbler, men ikke noe andre steder. Og fant en hvit mer enkel på Møbelringen. Samme som fra møbelringen på noe interiøroutlet billigere. Og ikke noe i grått. Lurer veldig på hvor den er fra den i programmet.


#5

-ea- sa for siden:

Finnes det ikke noe på nett om leverandører til det programmet? Kan det evt stå noe på rulleteksten?




#8

Elisabet sa for siden:

Tusen takk for tips MY. :blomster: Den fra Ikea er mer lik vitrineskapene vi har, så kanskje det skal bli noe sånt. Skulle gjerne hatt noe med skuffer i, men blir mer helhet i stua om jeg velger noe sånt, men kan jo ha en kurv inni skapet til den "roteskuffen" jeg trenger å ha. Det er i alle fall ikke bare glassdører, sånn at en får skjult noe.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.