Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Feriehus i Danmark. Hvor?

#1

Marla Singer sa for siden:

Jeg har søkt i tidligere tråder om hvor det er fint å feriere i Danmark, men alle trådene var såpass mange år gamle at jeg spør på nytt: Hvor i Danmark er det fint å leie feriehus?

Vi blir to til fire voksne, og to barn på 1 og 4,5 år. Bading er viktig, og gjerne noe lekeland el i nærheten. Men jeg vil gjerne høre hvor dere liker å være, og hvorfor! Jeg har notert meg Blokhus, men vet ikke så mye om det. Tar gjerne imot konkrete tips til hus eller steder å leie gjennom også.

Hilsen Tidlig Ute :knegg:


#2

frukt sa for siden:

Vi var i Juelsminde i sommer, nærmere bestemt Pøt strandby. Leide sommerhus med basseng gjennom Dansommer. Kjempefin plass! Neste år blir det kanskje Ebeltoft. Har ikke vært der siden jeg var barn, men det ser fortsatt ut til å være en koselig liten by.#4

Floksa sa for siden:

Vi var på samme sted (samme hus faktisk :knegg: )
Veldig trivelig sted. Vi vurderer å dra tilbake neste år.


#5

frukt sa for siden:

Jepp. :D Det var jo pga. deg jeg booket det. :knegg: Jeg kunne godt reist tilbake dit, men så liker jeg å prøve nye ting og så det blir nok et annet sted neste år. Men definitivt på østkysten.


#6

Mei sa for siden:

Ebeltoft :hjerter:


#7

millact sa for siden:

Anbefaler Skallerup Klit området utenfor Hjørring.


#8

Pelle sa for siden:

Vi liker skallerup. Vært der mange ganger.


#9

Charlie sa for siden:

Skallerup har jeg hørt veldig mye bra om fra mange.


#10

millact sa for siden:

Det er stort innendørs badeland, innendørs lekeland og flott utendørs lekeplass for barn. Fårup sommerland ligger kort unna. Det er også veldig hyggelig i Lønstrup som heller ikke er langt unna.


#11

Marla Singer sa for siden:

Takk for tipsene!

Når jeg søker på Skallerup får jeg opp mye om en resort, er det der dere har vært, eller har dere leid hus i området ellers?

Kanskje jeg skal dit. FP-feriehuset? :knegg:


#12

frukt sa for siden:

:latter:


#13

millact sa for siden:

Leid via Colorline.


#14

Pelle sa for siden:

Skallerup seaside resort.


#15

Drømmedama sa for siden:

Skallerup Seaside Resort er veldig hyggelig, dansk og ujålete. Greie hus, vi velger alltid spahus, da får vi med badstue og boblebad, husene er fullt utstyrt med kjøkken så du kan lage mat selv. Ingen luksus, men alt er greit og funksjonelt. Det viktigste er aktivitetssenteret. Senteret har badeland, spaavdeling, lekeland, hobbyavdeling(her kan dere være med på dropslaging, male på Tskjorter, perle eller lage muffins og badesalt) cafeer, helt ok matbutikk med ferske bakevarer og badetøy, det er et treningsrom, store saler med mulighet for volleyball, bordtennis eller rulleskøytedisco for barna på kvelden, squashbane, bowling i kjelleren og en liten kino. Ute er det diverse lekeapparater og det er en besøksgård ikke langt unna. Fantastisk beliggenhet ned mot havet og sandstrender. Vi har vært der hvert eneste år i sikkert 15 år nå, noen ganger til og med to ganger i året, det er et koselig sted, veldig nedpå og avslappende.


#16

Pelle sa for siden:

Vi har akkurat bestilt vår 7 ferie der. Elsker beliggenheten og lyset. Vi har også spahus. Drager på stranden, henge på gården osv.


#17

millact sa for siden:

Badelandet på Skallerup har isbar rett ved. Det syntes mine var stas.

Vi har vært der to somre og eldste har vært på sykkeltur der med speideren to ganger.


#18

Marla Singer sa for siden:

Det høres jo veldig fint og greit ut. Men, de to spahusalternativene jeg får opp på aktuelle datoer er ifølge infoen best egnet for større barn. Vet dere noe om dette har noe å si, som i at det ikke er egnet for små barn av en eller annen grunn?


#19

Charlie sa for siden:

Antar det er typ drukningsfare??


#20

Drømmedama sa for siden:

Kan ikke se annet enn at badstue og boblebad i seg selv kan være skummelt? Du kan bare ta kontakt med skallerup og spørre forresten. Jeg har alltid fått gode svar derfra.


#21

Pelle sa for siden:

Hæ? Vi har vært der siden yngste var 3 år. Hatt D4-hus. Kan ikke se grunn til at små barn ikke skulle gå, de har jo tilogmed babyseng. Boblebadet fyller man jo selv.


#22

Marla Singer sa for siden:

Ok, da virker det greit. Takk for hjelp!

Tar gjerne imot flere tips også, hvis noen har, har ikke bestemt oss helt enda. Er litt fristende med alt opplegget på Skallerup, men vurderer vanlig feriehus et sted også.


#23

My sa for siden:

Vår mest vellykkede danmarksferie hadde vi på øya Læsø :hjerter: i Kattegat (ferge fra Fredrikshavn). Kanskje ikke helt det du egentlig er ute etter, men må bare nevnes likevel, fordi det var så fint. Det er det mest solsikre stedet i Danmark, rolig og avslappet, ingen store fornøyelsesparker eller lekeland, men hyggelige besøksgårder og museer (Saltsyderiet er den mest besøkte attraksjonen), deilige strender, fint å sykle rundt (den minste i følget vårt satt på sykkelsete, de andre leide vi egne sykler til), fint naturområde med barnevennlige stier, hyggelige små tettsteder, ponniridning, og idyll, idyll, idyll. Vi leide feriehus med innendørs svømmebasseng, og mer lekeland enn det har vel egentlig ikke ungene behov for i den alderen. Det hadde i alle fall ikke våre, vi var der med barn i alderen 3, 5.5 og 8 år.

Men vi er av typen som helst unngår store feriesenter med mye opplegg, så det kommer litt an på hva man foretrekker.


#24

frukt sa for siden:

Det høres helt fantastisk ut! Hvordan kommer man seg dit? Sånne feriesenter er min store skrekk må jeg innrømme. :knegg:


#25

My sa for siden:

Vi tok Stena Line til Fredrikshavn, og ferge videre derfra (samme havneområde) til Læsø. Ferga fra Fredrikshavn til Læsø tar ca halvannen time.


#26

frukt sa for siden:

Takk! Det frister veldig. :jupp:


#27

My sa for siden:

Ekstra stas for ungene var det å dra på stranda på den lange, smale øya "Stokken", som ligger utenfor vestkysten av Læsø. Der må man nemlig parkere bilen/syklene ved enden av veien, og vasse ut til øya over et smalt sund, og bære alle tingene over vannet. På utsida av Stokken er det en nydelig strand.

Vi var to familier som leide dette huset sammen, men da av et annet firma. Det ligger ikke direkte på stranda, men i gangavstand, og rolig og usjenert med trær rundt.


#28

frukt sa for siden:

Det høres artig ut. :jupp:

Feil url der tror jeg. Den viser til Etsy. :p


#29

My sa for siden:

:lol: Flere jern i ilden. :knegg: Nå skal det ligge link til huset.

#30

frukt sa for siden:

Takk! Nå skal jeg slutte å kuppe tråden. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.