Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Godteri/småkaker uten gluten/sjokolade, eventuelt også vegansk?

#1

Skilpadda sa for siden:

Har noen tips til oppskrifter på godteri og småkaker uten hverken gluten eller sjokolade? Er også interessert i veganske oppskrifter, og hvis noe tilfredssttiller alle kravene, er det selvsagt flott. :D Anledningen er at jeg skal ha med meg greiene til generell utdeling på et arrangement utenlands, så det må være ting som kan ligge noen dager i en boks, og som kan spises uten bestikk eller tallerken, og hvis det i tillegg ser pent ut, er det ekstrabonus.

Jeg er selvfølgelig fint i stand til å google, men det er nå alltid stas med oppskrifter som er testet og anbefalt av folk man stoler på. Når det er sagt, så blir jeg også glad for tips til gode nettsteder for å finne slikt. :jupp:


#2

apan sa for siden:

Gluten- og melkefri inspirasjon har en del egnet, tror jeg. Jeg har ikke prøvd noe særlig der fordi vi bruker melk. Men det er godt utvalg der.


#3

annemede sa for siden:

Risboller.
Ris, melkefri sjokolade og kokosfett.
Ups, bomma


#4

Niobe sa for siden:

Kokosmakroner er gluten/sjokoladefrie. Jeg har brukt oppskrift fra detsøteliv.no.


#5

Skilpadda sa for siden:

Ja, kokosmakroner tenkte jeg også på, Niobe. :nikker: Dessuten marsipan eller kransekakestenger.#7

Skilpadda sa for siden:

De ser veldig gode ut, men nå var det spesifikt ting uten sjokolade jeg så etter. :) (Men som vegansk alternativ ser de supre ut.)


#8

Tallulah sa for siden:

Sorry, jeg glemte det punktet! Det går fint an å lage dem uten kakaopulveret også.


#9

Pelen sa for siden:

Kokos er bra, da blir det ikke så tørt.


#10

Tallulah sa for siden:

Tenker du på de jeg la ut oppskrift på? Det er masse daddel i dem, så de blir ikke tørre uansett. Men om man liker kokos er det godt å ha det i. :jupp: Også ser de veldig delikate ut når de er rullet i kokos. Om man dropper kakaopulveret får de en litt kjedelig farge, så de er det fint å rulle dem i noe. Jeg lurer forresten på om jeg hadde litt hampfrø i også. Det er det jo litt fett i, og gir en god nøttesmak.
#13

Pelen sa for siden:

Tallulah, tenkte generelt.#15

Syrinx sa for siden:

Makroner :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.