Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dubrovnik - overnatting og diverse

#1

apan sa for siden:

Vi skal til øya Lopud til sommeren, med ferje fra Dubrovnik. Vi er usikre på hvordan vi skal organisere totalreisen, trenger innspill.

  1. Det er aktuelt å komme sent dagen før og overnatte nær flyplass. Forslag til steder/hotell?
  2. Får man noe ut av å forlenge med to dager før hjemreise? Er Dubrovnik slik at en søndag der vil gi en mye, eller er det like greit å droppe det? Om man forlenger, hvor bør man da bo?

Vi er 3 barn og 2 voksne, bor helst på ett hotellrom eller en leilighet.


#2

Snippa sa for siden:

Regner med at dere kommer til å ta noen turer til Dubrovnik når dere er på Lopud. Det skjer ikke så mye der, og halvparten av turistene er norske, så du vil antagelig få behov for å ta noen turer. Så om du har behov for flere dager eller ikke i Dubrovnik vet jeg ikke. Fergene fungerer helt greit. Hvis dere er sikre på å rekke ferga på kvelden, er det ikke noe stort poeng i å vente med å dra over til dagen etter. Ferga stopper på kaia der alle ferieleilighetene er, så det er ikke noe mer styr. Hvis dere forlenger, ville jeg ikke bodd midt i gamlebyen, men heller på et hotell/leilighet mellom fergekaia og dubrovnik sentrum. Det går helt greit med busser inn, og det er varmt og hektisk i gamlebyen. Finere badesteder rett utenfor sentrum.


#3

apan sa for siden:

Vi er tre familier på Lopud og bor i et hus. Men godt mulig det blir tur til Dubrovnik ja.


#4

Acsa sa for siden:

Fordelen med å overnatte i Dubrovnik (i en leilighet i et smug i gamlebyen, såklart) er at man kan føle Dubrovnik om kvelden og om morgenen før hundre tusen cruiseturister invaderer byen. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.