Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

Blånn sa for siden:

God formiddag!


#3

Fersken sa for siden:

TGIF! Jeg ble kvitt ett av to verv i en organisasjon i går. Må bare få unna det formelle og skrive over rettigheter og slik først. Tror jammen meg jeg skal innvilge meg et glass bobler i kveld.


#4

Tangerine sa for siden:

Jeg har spist soppsuppe og ble mett som fy. Men så god den var! :nam:


#5

polarjenta sa for siden:

En liten time igjen, så er det høstferie. Her nord har vi egentlig bare 3 dager. men jeg har tatt avspasering på mandag, og feriedag tirsdag og fredag fra den andre jobben min, og vips 1 uke fri.


#6

Addison sa for siden:

Jeg har spist burger til lunsj, for at det skal holde ut dagen inkl treningstime før sen middag. Gikk på en fredagskakesmell også. Godt var det også! :nam: Gleder meg så utrolig mye til helg, få planer, utenom middag med overnatting hos gode venner i morgen, det er chill, som kidsa sier. :knirk:


#7

Matilda sa for siden:

Jeg prøver å lage ukemeny (kriterier: forholdsvis sunt, noe tre kresne unger som ikke er enige med hverandre alle kan spise, samt viktigst: må kreve null innsats, siden hele familien er på felgen) og kommer ingen vei. De to yngste ungene køer for mammatid, og vi har ikke mer sjokolade. Trur det blir bra med jobb på mandag. :knegg:


#8

star sa for siden:

Helg om en time. Må få fikset den enøyde banditten jeg kjører etter avtalen min og en drøy time


#9

Tangerine sa for siden:

Nå spiser jeg smågodt fra en diger skål på k ontoret. Jeg gjør visst ferdig helgen før klokka tre i dag. :D


#10

Blondie sa for siden:

Jeg har gått ut i høstferie, selv om jeg jobber med både studier og retting og ... Planen er egentlig å få til både skogsturer og maling av soverom, men foreløpig ser det mørkt ut. Det hjelper godt å ikke være på kontoret da, selvsagt.


#11

Eia sa for siden:

Da! Da er det helg. Langhelg, til og med. Opp til snøen med seg! :tullerdunisse:


#12

star sa for siden:

Da kjører jeg ikke lenger enøyd banditt. Nå mangler bare vinterdekka.


#13

Timar sa for siden:

Jeg savner roboten som åpnet kaffebloggen, jeg! :kaffepc:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.