Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdagsskravling

#1

Fersken sa for siden:

:værsågod:

Kjør skravling. :knegg:


#2

oslo78 sa for siden:

Sitter på strand i Alicante med 30 grader - gruer meg til rim og snø hjemme i morgen -:(


#3

007 sa for siden:

Lå på en strand på Rhodos, ca 25 grader. Nå har vi forflyttet oss til en pub med øl og Liverpoolkamp. Reiser hjem i morgen, ferdigladet til å tåle høst og vinter.


#4

Blånn sa for siden:

Hjemme i godstolen med strikketøy. Brus i glasset og latte i rosa sløyfe-koppen jeg kjøpte denne uka.


#5

vixen sa for siden:

Jeg har kokt kraft i dag og ellers pakker til høstferie på hytta. Vi kjører rett på hytta etter dåp i morgen. Nå skal vi rusle på biblioteket i finværet og låne med oss ferielektyre.


#6

kamp sa for siden:

På et eller annet vis smalt jeg i veggen under trening og har forstuet håndleddet.


#7

star sa for siden:

Har fått sjekket synet i dag. Nedslående enda mer minus, tilsammen -1. :sukk: Over 5 lapper i bare glass.
Og så har bilen blitt skodd for vinteren. Meldt bra vær til uka, men man skal ikke forflytte seg så mange km før det har kommet snø flere ganger.


#8

Molly sa for siden:

Pusler hjemme i dag. Verandamøblene har flyttet ned i kjellerboden for vinteren, et bord er lagt ut for salg på finn, kjøleskapet er vasket, alle planter har fått lit ekstra stell, klær vaskes.
Skal straks gjøre et nytt forsøk på å montere skyvedørene på Pax-skapet mitt i dag, jeg ga opp da jeg forsøkte tidlige i uken. :mumle:


#9

ingling sa for siden:

Er det her dere er, ja!

Vi har vært et lite døgn på badelandhotell og kom hjem for litt siden. Unger er luftet, mat er handlet og snart skal vi lage pizza. Fine greier etter en litt bratt uke!


#10

Matilda sa for siden:

Jeg har surra bort halve dagen, men har i alle fall kjøpt bursdagsgave til nevø, rydda kjøkken, bygd lego med minstemann, satt på oppvask og vanna blomster. På tide å legge sammen noe tøy, og kanskje begynne på middag. Mannen farter rundt og bygger hyller og rydder garasje, jeg burde ha tømt resten av drivhuset, slengt sommerblomster på komposten og vaska masse krukker. Kanskje jeg rekker litt før bursdagsfeiring i morgen - hvis jeg klarer å stå tidlig nok opp. Hele høstferien gikk uten skogtur, kanelsnurrbaking eller hagefiksing - får prøve å gjøre mer ut av den neste år.


#11

Hondacrv sa for siden:

Eg har rydda kjøleskap og no rydder eg fryseren og koker lammefriakssekjøt til i mårra, og har faktisk retta litt rapporter også. Faktisk litt fornøyd med meg sjølv.


#12

Fersken sa for siden:

Vi har vært ute å bunkret opp for høstferie, ungene gleder seg til late dager hjemme. Ellers er det deilig med en helg helt uten planer.


#13

Pøblis sa for siden:

eg var ute på tur med hundene før 0900 i dag. Etterpå har jeg hakket, benet ut, skåret, brunet og styrt på kjøkkenet, og nå ligger jeg i sofaen sammen med to hunder, med headset og mac og ser på Succession. Bliss! :elsker:


#14

Blondie sa for siden:

Her er det stille, til og med bikkja er hos venner. :knegg: Tenker å slække foran en serie. Høstferiestart, men det skjer noe jobb- eller studierelatert hver dag.


#15

polarjenta sa for siden:

Rolig og deilig lørdag, jeg har avspasering på mandag og feriedag på tirsdag og fredag, og høstferie de andre 2 dagene neste uke. En hel uke ferie er ikke feil. Og 2 av dagene er ungene på skolen, så da håper jeg på kafe med tanteskatt på mandag og helt sikkert kafe med venninne på tirsdag.:)


#16

løve70 sa for siden:

Har tilbrakt dagen på sprangstevne. Gikk veldig bra i dag 😃 Nå skal det sløves resten av kvelden. Må bare røre sammen en kake til morgendagens stevne.


#17

Hjertensfryd sa for siden:

Eg har ei heil veke foran meg, mutt putt aleine. Litt usikker på kva eg skal bruke den til. Så langt har eg vaska kle, bretta kle, rydda kjøkken, strikka ferdig eit sjal. Sånne kjedelige greier. Må finne på noko litt meir spennende dei kommande dagane.


#18

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har gått en lang fjelltur i ensom majestet, det er det beste som finnes. Attpåtil sol fra skyfri himmel. Vasket bad og vasket klær har jeg også gjort. Ikveld skal jeg på kino med tenåringssønn :hjerter:. (Vi snakker sto tenåring, myndig om et år liksom, og vil tilbringe lørdagskvelden på kino med sin mamma).


#19

amylin sa for siden:

Bare surret hjemme i dag, men utrolig deilig etter nesten en uke i Amsterdam.


#20

Millen sa for siden:

Jeg har gjort arbeidskrav 1 av 3 som skal leveres mandag. Vi har hentet unger på flyplassen og spist middag på Burger King siden mellomste har bursdag idag. Nå drikker jeg vin og venter på studiemotivasjon. Har en oppgave til som skal leveres torsdag og har såvidt åpnet bøkene.


#21

Syrinx sa for siden:

Har gått tur i skogen og plukka litt kantareller. Godt å lufte seg litt dagen derpå. :knegg:

Jeg har en grusom tannpine, men det har jeg tatt i gruffetråden. (Trenger svar på et spørsmål. Skal på ferie mandag. Bør jeg prøve å få antibiotika på tannlegevakta i morgen?)


#22

Nabojenta sa for siden:

Vi har hatt strålende høstvær i dag, og jeg har sittet med oppgave 2 av 6 som skal levers før desember. En del bøker å lese, så det går sakte i en travel hverdag.


#23

Selma sa for siden:

Startet dagen friskt med trening kl ni:jupp: Etter det har jeg bakt et lass med kanelsnurrer, spist altfor mange kanelsnurrer, gått tur i finværet og vært innom en møbelbutikk og sett på ting til stua som skal pusses opp. Eldste er hjemme på høstferie. Hun vartet opp med middag til oss alle fire, og nå har begge jentene dratt ut med venner. Rolig kveld med tv og strikking. Deilig!


#24

Tjorven sa for siden:

Knerten og jeg har vært på orienteringstur i dag ... og har sikret ham gullmerke i turorientering i dag. :stolt:

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke var vond å be da han kom hjem fra leirskole og fortalte at han hadde funnet en aktivitet han virkelig likte. Få timer senere var full pakke innkjøpt og vi har fått masse flotte turer i Østmarka. Vi gleder oss til ny runde neste år.


#25

Fløyel sa for siden:

Stiv og støl etter å ha lagt gulv i 6 timer i dag, Mini og jeg er et godt håndverker team. Så vi fortsetter i morgen med maling og legging av gulv, gøy å se at det skjer noe og at jeg snart kan begynne å flytte pappesker fra gammelt til nytt hus.

(det har skjedd mye, men når overflatene er ferdig er det litt mer gøy)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.