Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdagsvin


#2

Blondie sa for siden:

Godt dere åpnet nå, jeg sitter her og føler meg alene i verden. Skal hente vin nå og finne noe gøyalt på strømmetjenester. Gidder ikke å se feriebilder på some. :niks:


#3

Hondacrv sa for siden:

Hahaha, Blondie, der er me enige. Årets tema er «er det høst-eller vinterferie» og «fjellet har kontraster» :himle:


#4

Fersken sa for siden:

Jeg sovnet fra vinen i går, så skal prøve et nytt forsøk i kveld. Kan godt henge her i hele kveld over et par glass vin. :jupp:


#5

Heilo sa for siden:

Jeg har fremkalt bilder for første gang på 10 år, og sitter og lager fotoalbum på manuelt vis. Akkurat ferdig med jula 2010, og det gir et veldig annet perspektiv på verden kjenner jeg. Nikoser meg, selv om det tar lang tid.


#6

Adrienne sa for siden:

Jeg sitter mutt putters alene på et hotellrom i en helt annen by enn der jeg skulle vært nå. Heia Norwegian som har flyttet så mye rundt på flyene våre at transfer mellom flyene var umulig å få til, spesielt når første flyet var forsinket. :sur: Resten av gjengen har leid bil og er på vei hjem, men det var ikke plass til meg og uansett så fristet åtte timer i bil enda mindre enn å vente her til i morgen ettermiddag. :sur: Norwegian tar regning både for hotell og leiebil, da.

På tur til høstferiedestinasjonen fikk vi 10 timer transfertid i København, fordi de hadde booket om fly nummer to uten å si i fra, så de har virkelig ikke imponert på denne turen. :mumle: Neste gang jeg skal fly så skal jeg fly SAS.


#7

polarjenta sa for siden:

God kveld. Her det middagslaging på gang. Jeg har høstferie, men skal være hjemme. Ungene skal på skolen mandag og tirsdag så får de også høstferie.


#8

løve70 sa for siden:

Nå er det sløvetid foran tv'en her og. Mannen er på hytta for å jobbe. Arvingen og jeg har tilbrakt dagen på sprangstevne. Nå er vi trøtte begge to. Jeg skal snart finne vin :skål:


#9

star sa for siden:

Vi er slakt foran hver vår skjerm. Tacoen er spist og godteskålene er straks tomme. Lurer på om jeg skal hente cideren jeg har i kjøleskapet.


#10

Blå sa for siden:

Jeg er utrolig nok alene i stuen. Storesøster på fest og lillesøster har besøk av en venn.

Her er det The handmaids tale. Og kanskje en øl og litt popcorn om en liten stund.


#11

007 sa for siden:

Jeg har en satans PMS-migrene som ikke vil slippe taket. :sur: Har tatt to tabletter mer enn anbefalt døgndose, så har ingenting å gå på heller. Får se om en sydenparaplydrink hjelper, men jeg har mine tvil.


#12

nokon sa for siden:

Eg har krasja i sofaen etter familiebursdagsfeiring for sjuåringen. Har tenkt å spise litt kakerester og sjå om eg finn ein ok serie å sjå.


#13

Timar sa for siden:

Sofa, Unbelievable på Netflix og godteriskål her. Hyggelig med selskap!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.