Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rimelig nettbrett?

#1

Lhi-My sa for siden:

To av mine døtre (14 år) ønsker å bruke penger de har fått i gave på hvert sitt nettbrett. De har et budsjett på max 2.000 kr og vil ha et brett de kan se film og spille spill osv på. Noen anbefalinger?


#2

mrc sa for siden:

Kjøpte Lenovo Tab P10 i sommer en av ungene. Erfaringene så langt har vært gode. Primærbruk er nok mer film/youtube og ikke så mye krevende spill. Minecraft er vel kanskje det mer krevende spillet som har blitt brukt på det - andre spillene er nok egentlig ikke så spesielt krevende. Koster vel per i dag såvidt over 2000kr.

Ikke sjekket siden jeg gjorde en del research i Mai før jeg bestilte. Kan ha kommet ting i mellomtiden her som gir mer for pengene. Den gang sammenlignet med bl.a. Samsung sine, fikk man bedre prosessor etc. ved å velge Lenovo.


#3

Floksa sa for siden:

Mannen fikk et lenovo nettbrett til jul for en del år siden. Bortsett fra at glasset er knust og at jeg som mangeårig Applebruker ikke forstår et kvekk av bruken, så funker det bra


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.