Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bangkok - spise og kose seg uten barn

#1

Pelle sa for siden:

Har noen forslag til bra steder å chille og kose seg? Noen bra uteterrasser vi bør vite om? Hva må man se når man er der 3-4 dager?


#2

liefje sa for siden:

Bangkok tilbyr en fantastisk bra blanding av skikkelig storby og lokal sjarme, så det mangler ikke på steder å velge mellom. For storbyfeeling anbefaler jeg en av de fantastiske barene på en takterrasse. Moon bar anbefales særlig. Gode drinks og fantastisk utsikt. Kom i god tid før solnedgang, type en times tid før for å få en bra plass. www.banyantree.com/en/thailand/bangkok/dining/moon-bar

Lunsj ved de kjente templene (enkelt men god mat og litt hipp feeling sammenlignet med andre steder): Restaurant Err. www.errbkk.com

Tradisjonelt ved elven litt oppover: Restaurant Steve. Vi var på Dhevet Branch www.stevecafeandcuisine.com

Michelin star restauranter: Nahm (www.comohotels.com/en/metropolitanbangkok/dining/nahm) og Boh Lan (www.bolan.co.th/2019/) Jeg anbefaler særlig sistnevnte - se en episode fra serien Chefs table om den, fantastisk - både lokale og mat.

I tillegg til å se templer, markeder og sånt, bør dere også få til en båttur inn på de små khlongene (små kanaler). Da ser man litt tradisjonelt liv og mye fint ellers. Spør på hotellet så kan de booke for deg. Anbefaler også en street food tour hvis dere ikke selv tør å kjøpe fra stallene. Det er street food som er "the thing" å spise, egentlig, vi spiste mest av det i tillegg til restaurantene nevnt over. Så lenge man går til populære staller, går det fint, i alle fall hadde vi ingen problemer og prøvde så utrolig mye godt og spennende. Turer kan bookes mange steder. Vi fikk hotellet til å booke for oss, men kunne ha tatt en annen. Denne så bra ut: achefstour.com/tour/bangkok-food-tour Både Chinatown og andre områder var bra. Også mange fantastiske malls, særlig den nyeste som heter ICON Siam. www.iconsiam.com/th Helt sinnssyk arkitektur og dekorasjoner, inkludert et innendørs floating market og en haug av restauranter. Verdt å gå til selv om det bare er for å se! I helt andre enden av skalaen er Chatuchak week-end marked gøy og billig inkludert fotmassasje på en av de mange stedene der innimellom all gåingen.

Det blir sååå bra - du kan glede deg!


#3

Pelle sa for siden:

Åh, tusen takk for masse gode tips!!


#4

millact sa for siden:

Det er vel rundt 18 år siden jeg var der. Da var the blue elephant en fantastisk restaurant.

Du må få med deg en båttur, det flytende markedet og et tempel eller to.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.