Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Maverick sa for siden:

First! :hyper:


#3

Tjorven sa for siden:

På vei til jobb på ganske så full t-bane. Jeg vet at «forskningen sier» at det skal være greit å stå på kollektivtransport i inntil 15 minutter. Jeg er visst ikke helt enig.


#4

annemede sa for siden:

Fra 10 grader og regn i Bergen, til snø på OSL.


#5

Serafin sa for siden:

God morgen :)


#6

star sa for siden:

Dingler foran en pc som ikke har lyst å gjøre noe.
Dalte snøfjoner da jeg gikk ut døra. Glad jeg fikk på vinterdekk på lørdag.


#7

Polyanna sa for siden:

Å, huhei, nå begynner det å bli temmelig hufsete å sykle, altså, og jeg gruer meg sånn til sykkelen må parkeres. Jeg har alltid vært litt selvtilfreds over å ikke kjøre bil til jobb, men syklet/løpt/tatt kollektivt. Men nå holder det hardt, altså. Det er så tungvint med kollektivt og SÅ lett med bil! Og her jeg er nå så er det akkurat såpass langt at å løpe gjør et litt for kraftig innhogg i tiden enkelte dager. :skuffet:

Huff, får finne en kombo til vinteren.#9

Candy Darling sa for siden:

Jeg er fortsatt dårlig, og blir heller kleinere enn bedre. Nå har jeg kastet inn håndkleet og tar en dag under dynen - og uten snakking. Bok, te og soving. :natta:


#10

Palmen sa for siden:

God bedring Candy darling


#11

Blondie sa for siden:

God bedring, Candy!

Jeg har ferie fra jobben, men sitter med studier. Skal snart ha arbeidsfellesskap med ei venninne som også må være effektiv i dag.


#12

Blå sa for siden:

God bedring Candy

Jeg er på høstferie og ligger veldig godt i en varm seng og lurer på når jeg skal orke å stå opp og begynne å fyre i ovnen i en veldig kald stue


#13

Timar sa for siden:

God bedring, CD!

Jeg går på t-banen på endestoppen, det er altså så genialt! Jeg får alltid sitte, og så står den klar før tida, så jeg kan vente på avgang inne. Hjem er ikke like smidig, men det er heldigvis sjelden jeg må stå.

Lang dag i vente, men har ihvertfall startet den på hyggeligst mulig måte, med å følge førsteklassingene til skolen. :love:


#14

Input sa for siden:

God bedring, CD. Det har vært mange syke rundt om nå, og for meg virker det som det er ganske seigt. Selv hostet jeg i tre uker, mannen i "bare" to.

Tjorven: Jeg synes det å stå på banen er grusomt, så all medfølelse. I hvert fall om morgenen når jeg er trøtt og alt er litt fælt. :knegg:


#15

Sissel sa for siden:

God morgen! :) Vel innstallert på jobb med en god kopp te og passe mengde arbeid foran meg. Tegner til å bli en god dag. Ganske fint vær ute, og 8 grader i morges. Herlig - i går våknet vi til et par minusgrader, så det varierer for tiden.


#16

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg fikk siste sitteplass på t-banen i morges. De fleste dager får jeg sitte, men de som kommer på stoppet etter meg må alltid stå. Det gjør noe med meg de dagene jeg må stå på vei til jobb. Hjemover kommer jeg på en stappfull t-bane på Tøyen. Da hører det til sjeldenhetene at jeg får sitte før etter to-tre stopp. De fleste dager får jeg sitte mesteparten av turen, men ikke alltid.


#17

ingling sa for siden:

Mornings! Jeg har jo dessverre blitt en som kjører til jobb, men heldigvis i en liten søt el-bil, så det letter samvittigheten noe. Jeg er fremdeles overlykkelig over å ha 15-20 minutters tur til jobb fremfor minimum en time med bytting her og der, det er veldig godt. Savner podkasttiden min, da.:nemlig:

I dag er det hjemmekontor, før oppfølgingsmøte på skolen for førsteklassingen. I ettermiddag skal jeg på fagnerdemøte og sosialisere litt, det blir fint.


#18

Tjorven sa for siden:

Normalt sett så tar jeg en bane som stopper i sentrum. På den er det alltid ledige sitteplasser på det tidspunktet jeg reiser, men annenhver bane går gjennom byen og ut i "Timar"-land, og på den banen er det mye fullere. Og i dag var jeg litt for treig, så det ble en sånn bane. Jeg står bare i 16 minutter, men i dag var det mer enn nok.

Og nå har jeg fått toppet dagen med et aldri så lite legebesøk med knerten. Han har en inngrodd tånegl som så ut til å bli bra, men som etter at antibiotikakuren ble avsluttet har blitt MYE verre på rekordtid. Så moren min ble skikkelig streng med meg i går og beordret han til lege. Det hører med til historien at moren min er sykepleier og ALDRI tok ungene sine til legen ... for hun kunne fikse det meste selv. Brukne fingre og "småoperasjoner" av vorter og inngrodde tågnegler ble fikset på kjøkkenbenken ... men med barnebarna er det visst ikke helt sånn.


#19

007 sa for siden:

Jeg vil også ha t-bane. :trasser:

Høstferie på meg også. Jeg skal kjøre mamma hjem fra korttidsoppholdet, så der går nok formiddagen med.

Noen som har noen gode middagstips? Må ikke inneholde for mye karber.


#20

My sa for siden:

God morgen! Her bruker jeg nøyaktig 17 minutter på å gå til jobb, kortet tiden ned til 8 minutter i dag, ved å ta bysykkel en del av veien. Godt å bo sentralt. :knegg:

Ellers er det en relativt stor dag for 14-åringen i dag, hun får endelig ta av tannreguleringa som hun har hatt i over to år. Skulle egentlig gjøre det på fredag, men så ble timen utsatt i dag pga bemanningsproblemer hos kjeveortopeden. Men nå blir det endelig.


#21

vixen sa for siden:

Dag to i høstferien. Så deilig å ha fri hele uka. I går fisket vi og plukket epler som resulterte i fisk til middag og laging av eplegele. I dag skal jeg og gutta lage treretters middag. Mannen fikk gavekort på det til bursdagen sin. Så mye kjøkkentjeneste, men det er meldt regn så passer fint. Kaffe trakteren er satt på og det er forbi ovnen. Litt bok og avslapping før frokost.


#22

Anda sa for siden:

Jeg har så vondt i kneet og legg for tiden at alt er jævlig. Det inkluderer å gå, sykle, sitte og tydeligvis sove også. :gaah: :leppe:


#23

Frk_Fryd sa for siden:

Første høstferie-dag for undertegnede, og kaffen nyytes foran god morgen Norge. Tror ikke jeg har sett en hel morgen siden jeg var i permisjon!
Vi skal noen dager til hytta, og det melder øs pøs hele uka. Mere peiskos da. :knegg:
God bedring til de som trenger!


#24

nolo sa for siden:

Høstferie i Roma, og planen i dag er Peterskirken. :)


#25

Polyanna sa for siden:

007: Elgskav, søtpotetmos og spinatstuing! Hadde det søndag og rester i går, og fytti så godt det er!! :nam:

Fort gikk det også.


#26

Mex sa for siden:

Snø :mumle:
Trøtt i dag. Mannen skal bort i kveld, så da kan jeg legge meg tidlig.


#27

Maverick sa for siden:

God bedring Candy! Jeg hadde sofadag i går, godt pleid av fireåring jeg ikke orka å levere i barnehagen. :knegg:


#28

Blånn sa for siden:

Jeg er satt opp på inspeksjon og det regner. Vil ikke ut. Ingen har spurt meg om det er greit og har dessverre ikke noen møter å skylde på. :mumle:


#29

Eia sa for siden:

God formiddag. Jeg har egentlig feriedag, og har sittet i møte for frivilligjobben. Men det rant inn så mange e-poster med ordre ( :glis: )at jeg har tatt en tur på jobb for å konvertere de til plukklister. Tenkte å dra litt tidligere, da. Vi får se.


#30

Stompa sa for siden:

Siste innspurt før høstlanghelg (offisielt kalt høstferie). Jeg skuer ut over 23 elever som sitter og skriver tysk og sørger for å gi meg arbeid i "ferien". :nemlig:


#31

Nenne sa for siden:

Her er det siste arbeidsdag før vi tar en liten høstferie. Det regner og er skikkelig høst ute og inne får jeg liksom bare ikke helt varmen. JEg vil ha pledd og sofa!

God bedring, Candy!


#32

Sissel sa for siden:

I dag skal vi ut å prøvekjøre bil. Ikke noe jeg synes er spesielt gøy, men mannen har fått det for seg at han vil ha ny, så da blir jeg med en tur.


#33

007 sa for siden:

Ikke vilt, Poly. Og ikke spinat. :kresen:

Jeg fikk meg en frisørtime og outsourcet middagen til ungdommene. Det blir taco. :nam:


#34

Pelen sa for siden:

Polyanna, hva med piggdekk?


#35

Miss Norway sa for siden:

Hvis jeg skal på kontoret til/fra vanlig arbeidstid må jeg ALLTID stå på banen. Begge veier.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.