Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Mex sa for siden:

God morgen.

I dag er det rosa sløyfe løp, men først litt jobb. :gjesp:


#3

Eia sa for siden:

God morgen. Grått ute og kaldt inne. Godt jeg har vifteovn under kontorpulten. :jupp:


#4

Martis sa for siden:

Hjemmekontor i dag, forhåpentligvis siste dag med snekkere og greit å kunne være her om det er noen små avgjørelser som skal tas. Og jeg har mye bedre kaffe enn på kontoret. :knegg: og fyr i ovnen og koseklær. :kosermeg:


#5

Pamina sa for siden:

Grå morgen! Jeg ser fram til at vi skal snu klokka tilbake og aldri snu den igjen. Det er tungt å komme seg opp når det er så utrolig mørkt. Om 17 dager er klokka bare 07:49 :glis:

Jobben er fortsatt ny, men jeg kommer mer og mer inn i arbeidsoppgaver, og får mer og mer å gjøre. Det blir bra med timer å avspasere.


#6

star sa for siden:

På jobb etter torturtime hos fysio. Skulle vel egentlig ønske det var enda mer tortur. De vonde punktene har en tendens til å slike seg unna.


#7

Nasse sa for siden:

Dessverre, Pamina, gjelder ikke det før 2021, hvis Norge ønsker å følge EUs vedtak:

Hentet herfra: www.vg.no/nyheter/innenriks/i/pLPP8w/eu-parlamentet-vil-ha-slutt-paa-aa-stille-klokka-helt-greit-om-vi-sluttet-aa-stille-klokken

Jeg ønsker også fast vintertid (=standardtid) hele året.


#8

Candy Darling sa for siden:

All cough and no sleep makes Candy a dull girl. Eller crazy.

Lege i dag. :mumle:


#9

Fintdethei! sa for siden:

Men jeg vil ha fast sommertid.... well.
Har fri idag og i morgen. Har nettopp flekket av sengetøy, og jeg vurderer en tur på treningssenteret. Jeg skulle gå en tur, men det regner apekatter sidelengs, og det gidder jeg ikke.


#10

Toffskij sa for siden:

Morn. Jeg har 11 møter i dag. :gal: :yessir:


#11

Albertine sa for siden:

God morgen! :kvitre: Kjæresten og jeg stikker til Stockholm nå. :hjerter:


#12

007 sa for siden:

Sidelengs regn, så i dag skal jeg holde meg inne. Høstferien har gått med til å ha migrene, men i går lettet det noe. Satser på at dagen i dag blir enda bedre.


#13

daffy sa for siden:

Hvor mange kopper kaffe kan man drikke før det blir veldig usunt? :på fjerde koppen før klokken 10:


#14

My sa for siden:

Nok en gnistrende klar høstmorgen her, klager i alle fall ikke på været. I kveld skal jeg og ungene på teater, og skal spise middag ute først, så jeg tror i det hele tatt at dette blir en bra dag. Bare jeg blir ferdig med arbeidsdagen først nå så. :knegg:


#15

Karamell sa for siden:

Nydelig vær,skulle vært på jobb, men sitter syk i sofaen i dag også. Oh well. Kanskje rusle verdens sakteste tur ute etterhvert? Er lov det?


#16

ingling sa for siden:

Det finnes ikke nok kaffe. :nemlig:

Våken unge store deler av natten, og da får ikke jeg sove selv om mannen håndterer. Sovnet rett før vekkerklokken ringte. :gal: Fint at jeg har sammenhengende møter i dag, da. Så positiv atte.


#17

Fersken sa for siden:

Litt nedbør, men ellers grei temperatur. Det er fascinerende å kunne følge et videomøte i nabobygget, jeg ser rett på skjermen i møterommet. Det jeg ikke vet er om de som er på video kan se meg. :skremt:


#18

Stompa sa for siden:

Jeg høstferierer videre; til nå har jeg vært hos tannlegen (null hull og skryt :D ), hos optikeren og bestilt krisetime fordi jeg ser dårligere for hver dag som går, både på avstand og på nært hold ( :gaah: ), og nå sitter jeg på jobb og jobber videre med å redusere rettebunkene. Det er to andre her på avdelingen (mot normalt 60-70), så jeg får i hvert fall arbeidsro.


#19

vixen sa for siden:

Jeg lager eplegele og eplesmør i dag. Noe må jeg jo bruke disse eplene fra småbruket til. Mini elsker geleen og det er fine gaver så lager så mye jeg orker. Blir fisking i ettermiddag og planlegger fish and chips dersom det blir fangst.


#20

star sa for siden:

Blir bombardert med mailer om å fikse ditt og datt. :gal:


#21

Blondie sa for siden:

Jeg sitter på biblioteket på utdanningsinstitusjonen min og kjenner på en intens glede over å ha denne muligheten. I dag har jeg fått nyttige tilbakemeldinger og nå jobber jeg med å skrive ned alle de tankene som har oppstått iløpet av dagen.


#22

Addison sa for siden:

Jeg har holdt en litt skummel workshop om noe jeg ikke kan helt godt nok, men det ble godt mottatt og gode planer ble lagt. :tøff: Gleder meg til helg, med en planlagt nærfjellstur med påfølgende middag hos oss, håper bare de som har sagt ja blir med!


#23

Sissel sa for siden:

Jeg og gutta mine skal egentlig på fjelltur fra lørdag til søndag på en turistforeningshytte, men det er meldt veldig mye regn, så jeg er i tenkeboksen ift. å avlyse hele greia. Får se værmeldingen i morgen.


#24

Toffskij sa for siden:

Hah, jeg kom meg levende gjennom alle de 11 møtene og kom ut igjen ganske blid og velorganisert!


#25

Tjorven sa for siden:

Hvordan pokker holder man seg alvorlig når noen i 7. klasse sin Facebook-gruppe legger ut skepsis til HPV-vaksine basert på en nettside som heter politisksnusk.com som er stappfull av skrivefeil og ikke omtaler noen medisinsk forskning? :gaah:

Jeg får lyst til å skrive en ytterst syrlig kommentar om at det er godt at kildekritikk nå er en del av pensum. :snill:


#26

Candy Darling sa for siden:

Jeg tror jeg hadde prøvd å bare si at det er jeg ikke bekymret for, og anser den for å være et trygt valg for mitt barn. :) #passiveaggressive

Etter min erfaring, nytter det ikke å komme med hverken forskning eller offisielle anbefalinger til slike folk. De tror mer på fetter'n til Petter'n på Super'n.


#27

Frøy sa for siden:

Her fra et hotellrom i Berlin meldes det om at det er ganske flott å være på tur med 10.klassinger. Litt styr er det jo, men med mange voksne så går turen overraskende godt. I kveld er det min tur til å ha gang vakt i en av etasjene, men det skal gå bra det også.


#28

celebelen sa for siden:

Tjorven, jeg tror ikke jeg hadde klart å holde meg hverken alvorlig eller saklig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.