Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor starter køa ut av Oslo på vei nordover i dag?

#1

Timar sa for siden:

Jeg har tenkt å kjøre E6 gjennom byen og videre nordover i ettermiddag. Er det noen som vet omtrent hvor det pleier å tette seg til? Jeg tenker det vil være et passende sted å stoppe og spise middag, nemlig. :humre:


#2

Tjorven sa for siden:

Da foreslår jeg at du stopper på McDonald's på Furuset. :knegg:


#3

Timar sa for siden:

Tanken har streifet meg :knegg: Det er en på rett side av E6'en der, er det ikke? Minsten spiser ikke slik mat da, men han er troendes til å ikke spise uansett, så mulig det er det enkleste alternativet.


#4

Lavender sa for siden:

Du vil få kø fra Bygdøylokket om du skal den veien gjennom Oslo. Ring 3 kan være bedre. Vi prøvde over Hønefoss fra der vi bor, det anbefales ikke, vi sto i stampe fra Rykkinn.


#5

Tjorven sa for siden:

Ja, det er den som er lokalisert på rett side av veien for deg. Man må kjøre av håpløst tidlig, nesten ved resauranten på Alnabru, men det gjør også at det er litt mindre kø på Furuset.

Unger som ikke spiser McDonald's-mat er helt utenkelig for meg. Det var en stund det eneste mine virkelig likte.


#6

Timar sa for siden:

Takk for svar, begge to!

Hvis køa starter allerede ved Bygdøylokket får jeg tenke litt alternativt.

Jeg er ikke så glad i verken Ring 3 eller Riksvei 4, men Google maps påstår hardnakket at det er raskeste alternativ på den tiden.


#7

Adrienne sa for siden:

Jeg kjørte 163 mot E6 i går rett før klokka fem, og da stoppet det først et par km før avkjørsel til E6 og så gikk det stille fra jeg kom inn på E6 og leeeeeenge etterpå. Så jeg støtter Tjorven med at Furuset er et greit sted å få opp blodsukker. Og McD er på riktig side av veien.


#8

Snippa sa for siden:

Du får nok kø fra Bygdøy, ja. Så er det litt mindre fra ca midten av operatunnelen, der det går ganske greit fram til etter Vålerenga og opp mot Alnabru. Derfra står det. Hvor mye avhenger av hvor mange trafikkuhell det er oppover... Det skjer ALLTID noe på vei mot Gardemoen på fredager.


#9

Adrienne sa for siden:

Rv4 kommer til å stå fra Kalbakken til forbi Stovner, så sakte mot Skillebekk og så kø fra rett før/rett etter tunnelen etter Gjelleråsen til du har passert rundkjøringene ved Mo (Nittedal). I tillegg har du kø før Sinsenkrysset, sannsynligvis fra lenge får Sinsen, kanskje så tidlig som Tåsentunnelen.


#10

Candy Darling sa for siden:

Jeg hadde også kjørt ring 3, ass, med god margin. Også Østre Aker vei, da kommer du til rett forbi Stovner før det stopper. Men det stopper momentant når du er ute på E6, da.


#11

Timar sa for siden:

Takker! :)


#12

Millen sa for siden:

Fredag ettermiddag er det vel kø overalt??


#13

Timar sa for siden:

:dulte: Hysj!!

Ungen bare MÅ på ballett før vi kan reise, må vite. :himle:


#14

veobra sa for siden:

Er ikke torsdag den nye fredag?


#15

Snippa sa for siden:

Torsdag er muligens den gamle fredag... Jeg tror det har blitt mer trafikk ut av byen den veien enn det var før, så torsdag er nok verre enn tidligere. Men det er ekstremt mye kø fredager. Det gir seg relativt tidlig. Hvis man reiser etter 18, går det stort sett ok. Du kan ha flaks så tidlig som 17.


#16

Tallulah sa for siden:

Om dere skal utover rv4 kan dere spise deilig indisk på Haveli på Kalbakken. Om dere kjører E6 over furuset kan dere jo velge Ikea for middagsstopp også.


#17

Timar sa for siden:

Ikea var ikke et dumt forslag. Da kan minsten spise kjøttboller. Er det travelt der fredag ettermiddag, mon tro?


#18

Adrienne sa for siden:

Hvis dere enda ikke har kommet dere avgårde ville jeg valgt rv4. Det er tett trafikk der, men bedre enn min prediksjon fra tidligere i tråden, og jeg er sikker på at det vil slippe enda mer snart.


#19

Tallulah sa for siden:

Tror fredag ettermiddag er relativt rolig.


#20

Gaia sa for siden:

Jeg anbefaler å vente til klokken 18. Da bruker dere omtrent like lang tid som hvis dere starter 1630.


#21

Anne C sa for siden:

Nei, ikke nordover gjennom Skedsmo i alle fall. Der er det kø fra rundt klokka 15. Men i dag var det overraskende lite.


#22

Lavender sa for siden:

Det var ikke kø fra Bygdøylokket i dag kl 16:30, god plass mellom bilene, uvanlig. Jeg bruker å sykle hjem mot kø. Nå har jeg bare sett over bakken.


#23

mkj sa for siden:

Jeg dro fra jobben kl 14, allerede da var det saktegående kø ned mot Olavsgård. Ellers går det sakte fra ca 15-17.30 og hvis det har skjedd så mye som et lite uhell er det nesten ingen grenser for hvor lang hold jeg kan bruke hjem.


#24

Timar sa for siden:

Ungene stemte for middag på IKEA, og da gikk det jo som det måtte gå, så vi dro ikke derifra før litt etter 18.

Da slapp vi kø, selv om det var tett trafikk et godt stykke. Og så var det jo ikke spesielt festlig fra Hamar og oppover da. Veien der er stengt i helga, så blir Riksvei 4 hjem.

Takk for engasjementet! :blomst:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.