Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Chorizo

#1

Arona sa for siden:

Har et par tre hele chorizo-pølser med hjem fra Spania-tur. Noen med gode forslag til hvordan jeg kan lage noe smakfullt og godt til middag med dem? Ikke bare til tapas, mener jeg. :cool:


#2

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg digger å ha den på pizzaen, sammen med oliven og cherrytomater.


#3

dutte sa for siden:

Samme som Monsoon, ellers kan du lage en tortilla og ha chorizo oppi der for litt krutt og futt. Var oppskrift i KK denne uken på det.
Vi hadde med hell litt chorizo oppi carbonaraen her en dag, slett ikke dumt det heller.


#4

Juste sa for siden:

Nydelig til fersk pasta i hvert fall.


#5

Søster sa for siden:

Varm eller kald på smørbrød sammen med hvit geitost, ruccola og gjerne noen reddikskiver.


#6

Juste sa for siden:

Og hvis ikke noe av dette frister så må du bare sende dem til meg så skal jeg gi dem et godt hjem.....


#7

rajraj sa for siden:

I omelett, gjerne med blåmuggost oppi også. Kjempegodt.


#8

LilleLeo sa for siden:

Å! Kjøttboller!! Mener et vennepar fant oppskrift på matprat.no. De er knallgode!!


#9

Frida sa for siden:

Jeg har de ofte i tomatsausen til pasta.Deilig og litt sterkere smak enn karbonadedeig.


#10

daffy sa for siden:

Islandsk pizza: Tomatsaus, chorizo (eller annen sterk pølse), banan i skiver og en god blåmuggost. Nam, nam!


#11

daffy sa for siden:

Eller linsegryte; grønnsaker + chorizo i terninger, buljong + vann og oppbløtte linser kokes til alt er mørt.


#12

Søster sa for siden:

Nysgjerrigheten min er pirret. Kan jeg smake?


#13

daffy sa for siden:

:nikker: Det er veldig godt, og gøy for barna med banan i middagen!


#14

Koma sa for siden:

Vi steker Chorizo i skiver til carbonaraen, og det er bare så utrolig godt. :ja:
Stekt chorizo i en omelett er heller ikke å forakte :D


#15

Arona sa for siden:

Nam nam, mange gode forslag. Takk takk, og tar gjerne imot fler.

Søster; jeg er redd de er for hjemmevante her til ut på reise nå. ;) Og etter denne tråden, blir de nok ikke særlig gamle heller.


#16

Ivrig sa for siden:

Også er faktisk chorizo veldig godt når du steker de i panna. Jeg lager en paprika-suppe fra bunnen av og har i stekt chorizo. Utrolig godt!!!
Si fra hvis du vil ha oppskriften:)


#17

Arona sa for siden:

Ja takk, det vil jeg veldig gjerne ha! :ja:


#18

Karamell sa for siden:

Jeg steker den i skiver i pannen og heller på eplecidereddik. Serveres med foccacia og aioli.


#19

Ivrig sa for siden:

Glemte helt denne tråden, jeg:rødme:

Men her følger ihvertfall oppskriften (til 3-4 pers). Har den fra magasinet Spis Bedre.

  • 600 g paprika
  • 1 løk
  • Olivenolje
  • 8 dl grønnsaksbuljong
  • 100 g kremost(Philadephia er godt)
  • 1 fedd hvitløk, presset
  • Salt og pepper
  • 1 pakke sterk chorizopølse
  • 1 stor baguette
  • Fersk timianSkjær paprika og løk i mindre biter, og fres dette i olivenoljen. Tilsett buljongen, og la alt putre i 6-7 minutter. Smelt osten i suppen Blend alt sammen, og smak til med hvitløk, salt og pepper. Du kan når som helst frese chorizoen i stekepanna. Jeg liker den så mye stekt at den blir litt crispy. Server suppen med stekt chorizo, fersk timian og brød.

#20

Dixie Diner sa for siden:

Oj, jeg er ikke noe suppemenneske men den suppen hørtes veldig god ut!



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.