Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Klokke for pulsmåling og søvnregistrering?

#1

Lhi-My sa for siden:

Jeg ønsker meg en klokke som kan overvåke søvn og puls. Jeg har overhodet ikke store krav, men kjekt om den er relativt nøyaktig. Jeg har som vanlig et budsjett som er så lavt som mulig. Jeg kjøper gjerne brukt også. Hva kjøper jeg? Konkrete tips om modeller osv ønskes.


#2

Input sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med min Fitbit Versa, men vet ikke om den tilfredstiller kravet om lavt budsjett da. Men det ligger en del av dem på Finn i hvert fall.


#3

Tjorven sa for siden:

Fitbit Charge gjør også det, og er litt billigere. Jeg har versjon 2, men jeg tror det er versjon 3 som er i salg nå. Den funker til mitt bruk - skritteller, vekkeklokke, puls og søvnregistrering.


#4

Anne C sa for siden:

Jeg har også Fitbit Versa og er veldig fornøyd.


#5

trøtt sa for siden:

Jeg er fornøyd med Fitbit charge 3.


#6

Teofelia sa for siden:

Jeg har en Polar A370 og er ikke fornøyd. Jeg hadde A360 før, som fungerte fint, men den nye modellen er det bare tull med.


#7

Pegasus sa for siden:

Jeg har fitbit ionic, og er veldig fornøyd. Overraskende nøyaktig søvnregistrering, og klokka lar seg ikke forvirre av at jeg ikke har et normalt søvnmønster. Den teller ikke strikkingen min som skritt heller, det er et pluss. Eneste minus er at den er litt stor, og må lades cirka hver 4 dag.
De koster litt, men ligger fra 800 kr og oppover på finn.


#8

Avatar sa for siden:

Til det formålet ville jeg definitivt kjøpt en Fitbit HR charge.


#9

Adrienne sa for siden:

Jeg gjør dette med min Apple Watch 3. gen, men da bør man ha iPhone og appen SleepWatch på telefonen. Og det er jo mye mer enn pulsmåling og søvnregistrering, da. Men man kan få ganske billige Apple Watch 3. gen brukt nå.


#10

kamp sa for siden:

Har selv Apple watch og er fornøyd


#11

Fintdethei! sa for siden:

Vi har hatt to Fitbit versaer som har dødd. Reklamasjon er veldig greit med Fitbit, men jeg gikk over til Polar. Nå klarer ikke jeg sove med klokke, så vet ikke hvordan søvnmålingen er. Skulle jeg kjøpt fitbit, så hadde jeg kjøpt en Charge 3, den er enkel, men dekker alle dine behov. Ikke stor på armen, heller.


#12

Katinka sa for siden:

Veldig fornøyd med min Polar Ignite.


#13

Lhi-My sa for siden:

Jeg kjøpte en Fitbit Alta HR i ettermiddag. Den ble valgt ene og alene fordi den var billig (599) og har pulsmåling og søvnregistrering. Noe annet tror jeg ikke at jeg trenger pr i dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.