Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvite t-skjorter av god kvalitet til dame

#1

Hyacinth sa for siden:

Hvor selges det hvite t-skjorter av god kvalitet?

Jeg vil at de skal være litt ettersittende, litt innsvingte, ikke være for tynne i stoffet og tåle vask godt. De skal ikke ha v-hals.

Helst fysisk butikk, ellers synes jeg det er så styrete med prøving.


#2

Nera sa for siden:

Ettersittende t-skjorter finnes ikke lenger, ser det ut til. Jeg kjøpte et par i ribbekvalitet på H&M (i butikk) på sensommeren, og det må være det siste jeg har sett av arten. Ellers er alt kort/vidt og oversized, en look som jeg ikke liker spesielt godt på meg.


#3

My sa for siden:

Har ikke Vero Moda heller?

Edit: Jo, det ser ut til at de fortsatt har.
www.veromoda.com/no/no/vm/kjoep-etter-kategori/topper/modal-kortermet-topp-10210807.html?cgid=vm-tops&dwvar_colorPattern=10210807_BrightWhite
www.veromoda.com/no/no/vm/kjoep-etter-kategori/topper/2-pakning-maxi-t-skjorte-10162463.html?cgid=vm-tops&dwvar_colorPattern=10162463_BrightWhite_528832
www.veromoda.com/no/no/vm/kjoep-etter-kategori/topper/2-pakning-basic-kortermet-topp-10173931.html?cgid=vm-tops&dwvar_colorPattern=10173931_ChineseRed_557172

Jeg er i alle fall veldig fornøyd med singletene derfra, jeg har en hel haug.




#6

Nera sa for siden:

Supert, da skal jeg ta en titt. Jeg kjøpte en haug med t-skjorter fra Selected, men de er for vide for min smak selv i XS og S.


#7

Teflona sa for siden:

Samsøe har gode t-skjorter!




#10

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk! :)

Kjøpte en på Cubus, den var myk og fin og i økologisk bomull.

Filippa K var fin, men gosj, for en pris. :knegg:

Alle de andre var også fine!

Jeg kikket på Vero Moda i dag, men fant bare noen vide fra Vila som jeg har prøvd tidligere og har i andre farger. Veldig vide selv i XS, som nevnt over her.



#12

Teofelia sa for siden:

Beklager. Ser nå at de ikke skulle haV-hals.


#13

millact sa for siden:

Gap sine er myke og gode.


#14

Hyacinth sa for siden:

Filler, var på Gap i London forrige uke. :(


#15

Hyacinth sa for siden:

Jeg fant nettopp en test av hvite t-skjorter som viste at kvaliteten varierer veldig, og at det ikke er forskjell på billige og dyre butikker. H&M kom riktignok ut på bunn.

Mannen min kjøpte en trepakning med t-skjorter på Ambercrombie & Fitch, i fargene svart, grå og hvit. Jeg er skikkelig misfornøyd med kvaliteten. Allerede etter første vask er alle tre synlig slitt og slafsete i halsen. Den svarte trekker til seg støv i vask som gjør at den har et støvlag til enhver tid. Jeg prøvde klesbørste på den, men da ble hele børsten svart, så den slipper nok mye tekstil. (Jeg leste også noe om den butikken som gjør at jeg vil undersøke nøye før jeg evt kjøper noe der igjen. Ikke om kvaliteten, men etiske aspekter ved firmaets policy.)

Anyway. Jeg kjøpte som sagt en hvit på Cubus. Den virker ok. Men jeg har funnet ut hvorfor jeg sliter med å finne hvite t-skjorter generelt. Jeg har nemlig gode t-skjorter i flere farger fra samme steder som jeg har kjøpt hvite. Men med en gang de er hvite, opplever jeg dem som tynne og gjennomsiktige. Det er nok fordi de er hvite.


#16

frukt sa for siden:

Jeg er forresten fornøyd med t-skjorta jeg kjøpte på Days like this i sommer. Men den er muligens for gjennomsiktig for deg.



#18

Hyacinth sa for siden:

Ser fin ut, frukt!

Det er egentlig ikke et problem med gjennomsiktighet. Jeg bryr meg overhodet ikke om at bh-en viser. Men jeg liker ikke at buksekanten viser midt på magen på t-skjorten, det ser så rart ut...


#19

frukt sa for siden:

Ja, det er jeg enig i. :ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.