Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ko ko, jeg har falt pladask!

#1

Pegasus sa for siden:

Sjekk denne skjønnheten, da... :vilha:

Men vil dette kle en stutt og rund liten kropp uten særlig midje, mon tro? Jeg må ha lengde over kneet, for ikke å se fullstendig ut som en pygme. Men lengden kan jeg evt sy opp.


#2

IzziCreo sa for siden:

Nydelig kjole :hjerter: Jeg vil anbefale deg å finne en butikk som fører Ko-ko kjoler. De er fullstendig håpløse på størrelser så jeg har sluttet helt å handle på nettbutikken deres. Den ene modellen kan man passe i S og en annen XXL. En ting er hvis man er enten en L eller XL så kan man kjøpe de to og sende en tilbake, men man kan jo liksom ikke kjøpe 4-5 forskjellige :gal: Har tatt det opp med dem, men helt radio silence så ikke er de spesielt gode på kundeservice heller. Man må også sørge for å sende sporbar pakke i retur så det koster endel å returnere varer. Så nå kjøper jeg bare kjolene i butikk.


#3

Pegasus sa for siden:

Oi, det var gode tips, Izzi, takk!


#4

Pelle sa for siden:

Kjempefin. Jeg er liten og stutt og føler meg fin i slikt.


#5

Bluen sa for siden:

Kjoler med den typen omslagsløsning passer iblant best om man er litt velutstyrt oventil, synes jeg. Fin kjole! Jeg har en del kjoler fra KO:KO - samme størrelse på alle. Min erfaring er at de er litt store i størrelsen, og at størrelsessystemet deres er mer stabilt nå enn det var i starten.


#6

Blondie sa for siden:

Herlig! Jeg har flere Koko-kjoler og elsker dem. :hjerter:
(Jeg vet til og med en butikk her som fører merket, kan dra deg med neste gang).


#7

Pegasus sa for siden:

Ja!! :lykkelig:


#8

Che sa for siden:

Fantastisk fin!


#9

Camomilla sa for siden:

Gåtta banen den var fin.


#10

apan sa for siden:

Kjempefin! Jeg har også siklet litt på Ko ko i det siste. Ikke for å kuppe tråden, men hvor kan de prøves i Oslo, noen som vet?


#11

Candy Darling sa for siden:

Veldig fin! Vil også anbefale Mette Møller for samme stilen, de har butikk i Posthallen i Oslo. Det er jo ikke gratis, da, vet ikke hvordan Ko-Ko er i pris.


#12

IzziCreo sa for siden:

Sjarm & Sjel på Kolbotn Senter fører Ko-ko i hvert fall.



#14

Mams sa for siden:

Den var stilig. Kanskje jeg skal forsøke å sy meg en sånn.


#15

Pegasus sa for siden:

Blir så imponert av dere som greier å sy slikt selv! Jeg er råstolt over å få til å tre symaskinen, og sy en rett søm. :humre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.