Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Joggesko til besvær

#1

Acsa sa for siden:

Jeg har aldri i mitt liv funnet en joggesko som ikke gjør vondt under fotbuen.

Jeg har vært på løplabbet og luntet på tredemølle og fått anbefalt sko for en del år siden, og jeg har prøvd forskjellige, men alt av joggesko ment til trening er ubehagelige under fotbuen, det kjennes som noen klemmer på den så den strekkes, og etter en stund får jeg krampefølelse.

For et par år siden hadde jeg plantar fasciitt på ene foten, og spesialsålene som for all del hjalp mot dette og bygget opp under fotbuen gjorde at jeg fikk en belastningsbetennelse på utsiden av den gode foten.

Nå trenger jeg sko til saltrening, jeg er en tung dame med kronisk betennelse i hofta og kroniske bekkensmerter, så jeg tenker jo at en viss støtdemping hadde vært lurt. Jeg var og prøvde sko i går, fant sko som var brede nok og støtdempa og alt mulig - men så gjør de altså vondt under fotbuen.

Selv om FP ikke kunne fikse skulderen min ( :skuffet: ) har jeg enorm tiltro til at dere løser denne! :neie:



#3

Morella sa for siden:

Jeg ville også prøvd Hoka.


#4

Che sa for siden:

Hoka virker veldig gode. Jeg har aldri prøvd.
Jeg sliter og med smerter i fotbuen (veldig likt din beskrivelse) hos meg har sketchers sine «go run» vært de eneste skoene jeg har brukt uten å få smerter. De er lette og gode - men de har kanskje ikke så gode på demping?


#5

Acsa sa for siden:

Takk for tips, da skal jeg prøve dem! :jupp: Selv om jeg etter gårsdagens trening vurderer å bare fortsette å trene på sokkelesten fordi jeg synes jeg bruker føttene mer naturlig da så er det jo andre situasjoner hvor det er kjekt med et par joggesko.


#6

frukt sa for siden:

Har du prøvd barfotsko? Det bruker jeg til trening.



#8

Lhi-My sa for siden:

Hoka Boni er iallfall den eneste joggeskoen jeg kan bruke. Den kurerer på ingen måte dårlig rygg og kronisk betente slimposer i begge hoftene, samt diverse annet trøbbel, men de gjør at jeg klarer å bevege meg litt og har mindre smerter etter bevegelse (jeg vil ikke kalle det trening) enn med andre, også dyre gode sko.


#9

ming sa for siden:

Jeg har også Sketchers GoRun. Funker bra for meg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.