Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Må crispy duck være crispy?

#1

Hyacinth sa for siden:

:knegg:

Altså. Har to konfiterte andelår. De skal bare varmes. Er det godt å bare rive det opp og ha i pannekakene? Eller er det en enkel måte å få lårene sprø på?

Helt ærlig har jeg aldri tenkt at crispy duck blir så sprøtt inni pannekaken uansett. Har spist det flere ganger på kinesiske steder, og opplevelsen av kjøttet i pannekakene er nokså mykt for meg, selv om anden flere ganger har vært direkte svidd.


#2

Anda sa for siden:

Alt kjøttet er vel ikke crispy, kun evt skinnet. Kjør på! :nemlig:


#3

Hyacinth sa for siden:

Ja, der er det jeg mener. Det er ikke så mye skinn uansett. Men jeg kan vel grille det litt på slutten, så blir det kanskje litt sparepære.



#5

Tjorven sa for siden:

Enig med Anda ( :knegg: ) crispy Duck er bare crispy i skinnet og det du har kan godt puttes inni pannekakene.


#6

Floksa sa for siden:

Sparepære :rofl:


#7

Hyacinth sa for siden:

Litt uheldig med den, ja. :knegg: Dere skulle bare visst hvor mange syke autocorrect-ord jeg retter daglig...

Noen som har en god oppskrift på saus? Synes hoisin er litt kjedelig. Plommesaus er digg, men orker ikke rense en kilo plommer heller.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.