Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Finner du frem klær til deg selv kvelden før?

#1

Fintdethei! sa for siden:

Ja, mangt man skal lure på.

Morgenlogistikken er sånn at jeg er først oppe, og stikker før de andre er våkne. Derfor må jeg også finne klær kvelden før. Så sitter jeg her da nå, og lurer på hva jeg skal ha på meg i morgen.


#2

polarjenta sa for siden:

Nei, finner det samme dag.


#3

Blondie sa for siden:

Nei, det har jeg aldri gjort. Jeg velger klær etter humør og det er litt vanskelig å vite dagen før. Nå plager jeg ikke noen ved å finne dem frem heller, jeg deler bare soverom med bikkja.


#4

Bluen sa for siden:

Ja, alltid. Til ungene også. :sparke:


#5

ingling sa for siden:

Noen ganger, hvis jeg har stram tidsplan. Finner ofte frem til ungene, så da tar jeg til meg selv også. Hender jeg ombestemmer meg, da. :humre:


#6

Fintdethei! sa for siden:

Det hender jeg legger frem to ulike antrekk, sånn at jeg har noe å velge i.


#7

Input sa for siden:

Nope. Men jeg har som kjent veldig lite klær, så det å finne klær om morgenen er veldig lite tidkrevende. Skal jeg noe spesielt har jeg som regel en formening om hvilken kjole jeg vil ha på meg, men der er det heller ikke så mye å velge mellom og jeg finner den ikke frem før jeg kler på meg etter dusjen.


#8

Syrinx sa for siden:

Jeg har ofte en plan, men legger sjelden frem. Eller, ofte bruker jeg det samme to eller tre dager på rad og da ligger det jo klart. (Jeg skifter truse og sokker hver dag altså.)


#9

Chablis sa for siden:

Ja, det gjør jeg.


#10

Nera sa for siden:

Nei, og om jeg gjør det, fører det bare til at jeg må bruke mer tid på å legge dem tilbake i skapet fordi jeans+ullgenser seiret nok en gang.


#11

Matilda sa for siden:

Ja, alltid, og til alle tre ungene også. Vi har ikke gode rutiner på å legge sammen tøy, ofte er det ikke tid i hverdagen, så jeg sorterer kjapt reint tøy i en kurv til hver på vaskerommet og plukker derfra hver kveld. Jeg har det travelt og går fullstendig på autopilot om morgenen, så alt som kan gjøres kvelden før er bra.

Mannen stryker og henger fram eget tøy, og hvis jeg har jobbekveld hender det han legger fram tøy til barna også. :hjerter: Sånn til vanlig legger han seg når matpakkene er smurt, og så ordner jeg klær når alle andre er i seng.


#12

Teofelia sa for siden:

Nei, men det hender at jeg sjekker om jeg har rene klær i skapet dagen i forvegen.


#13

C3PO sa for siden:

Bare hvis jeg skal stå opp før mannen min. Da legger jeg klærne på badet.


#14

LilleT sa for siden:

Ja, alltid!


#15

007 sa for siden:

Kun hvis mannen ikke står opp før jeg skal gå, og det er ytterst sjelden.

Jeg går aldri i samme klær to dager på rad. Til nød samme bukse, men aldri samme antrekk.


#16

Myria sa for siden:

Nei, jeg finner det fram samme dag. Bukser bruker jeg ofte flere dager på rad. Barna finner også fram klær selv samme dag. Guttene tar det første de ser i skuffene mens datteren min velger ut mer nøye.


#17

Fersken sa for siden:

Om jeg skal være ute av døra før de andre skal opp, så finner jeg fram klærne og legger de på badet.

Til vanlig har jeg tenkt ut hva jeg skal ha på meg, men finner det ikke fram før på morgenen.


#18

Wix sa for siden:

Nei, både jeg og ungene finner frem våre egne klær om morgenen.


#19

Input sa for siden:

Tror forøvrig det å se ut vinduet for å se hvordan været er og så finne sine egne klær er den eneste sånn selvstendighetsgreia jeg har lært sønnen. Han har gjort det siden han var 3, for jeg gidder virkelig ikke bruke tid om morgenen på å finne klær til ham og han hadde uansett antagelig nektet å ha på seg det jeg fant frem.


#20

Anne C sa for siden:

Tar frem sokker og truse, ellers sjeldent noe.


#21

Kirsebær sa for siden:

Planlegger hva jeg skal ha på meg kvelden før.
Jeg har ikke så masse klær, så jeg syns det er kjekt å planlegge litt så jeg vet at det jeg trenger er rent og tørt og slikt.
Også vil jeg ikke bruke tid på å gruble på klesvalg på morningen.
Morgenen skal brukes på kaffe og musikk og sånn. :hjerter:


#22

løve70 sa for siden:

Nei, det gjør jeg aldri. Finner frem på morgenen.


#23

Gri sa for siden:

Nei, det gjer eg ikkje, unntatt når eg skal bruke nokre plagg ein dag til, då ligg det jo klart frå forrige dag.


#24

Ruslebiffen sa for siden:

Ja, stort sett alltid. Finner frem klær til minstemann, eldste fikser selv.

Jeg bruker heller aldri samme klær to dager på rad.


#25

Niobe sa for siden:

Jeg gjør det om jeg skal tidlig avgårde på noe. Jeg liker ikke å tenke og ta avgjørelser om morgenen. :knegg: Eldstemann kler seg etter innfallsmetoden om morgenen, mens minsten vil ha veiledning kvelden før. Han er mer lik meg.


#26

nolo sa for siden:

Ja, som oftest. Jeg kjenner meg selv og morgenlynnet mitt, så det er best at ingenting må avgjøres før jeg skal spise frokost og rekke buss.


#27

millact sa for siden:

Det hender. Finner stort sett frem til yngste kvelden før. For hans del går det i hettegenser, t-skjorte og treningsbukse. Det hender han heller finner noe annet i siste liten.


#28

My sa for siden:

Nei. Mannen gjør, og av og til fjortisen. Jeg og de to yngste tar det vi måtte finne om morgenen.


#29

Morella sa for siden:

Ja, jeg legger alltid treningsklærne klar på badet kvelden før. Det er altfor tidlig å ta harde avgjørelser tidlig på morgenen til at jeg orker det da. Det jeg stadig stusser på er at jeg nesten utelukkende bruker et kvarter på å få på meg klærne. :knegg:


#30

Mikkeline sa for siden:

Ja, har akkurat begynt med det. Endringer i logistikken gjør at jeg må grytidlig opp for tiden.


#31

My sa for siden:

Har tenåringen på seg det du finner fram til henne? :imponert:


#32

Mei sa for siden:

Hater å stå på kaldt soverom og prøve å finne noe og ha på i mørket vintermorgener. Forrige uke prøvde jeg noe nytt som ble en suksess og videreføres. I dag har jeg derfor funnet frem klær ikke bare til i morgen, men for hele uka. En gave fra meg til meg.

Ungene finner egne klær. Min nye rutine ble inspirert av minstemor og bestisen som fant frem klær for hverandre for en hel uke.


#33

Drømmedama sa for siden:

Nja, som oftest ikke. Men av og til, særlig hvis jeg er stresset fordi jeg skal noe særlig viktig og/eller har særlig stram timeplan neste morgen.
Noen ganger finner jeg også frem klær til Lillebror kvelden før, det er som oftest hvis neste dag er en spesielt viktig eller annerledes dag.


#34

Fløyel sa for siden:

Nei, såfremt jeg ikke skal avgårde grytidlig.


#35

oslo78 sa for siden:

Absolutt ikke. Velger fra kurven med halvbrukte klær og finner nytt i skapet eller på vaskerommet hvis det ikke ligger det jeg trenger blant det halvbrukte. Truser og sokker finner jeg på vaskrommet, de kommer aldri opp i skuffene før det blir brukt på ny.



#37

Røverdatter sa for siden:

Ikke jeg, men tror ungene gjør det, iallefall eldstejenta.


#38

Bluen sa for siden:

Fortsatt ei uke til hun er tenåring. :knegg: Ja, faktisk, men jeg håper vel egentlig at den tida snart er over. Hun har enorme mengder klær i omløp til enhver tid, spredt over hele huset, så jeg legger gjerne fram noe halvbrukt for å unngå at ENDA et antrekk kommer i sirkulasjon.


#39

Myria sa for siden:

Seksåringen min er sånn allerede. :dåne: Det er alltid minst tre komplette antrekk i sirkulasjon til enhver tid. Jeg kan med andre ord ikke vente meg noen forbedring de første ti årene i alle fall. :knegg:


#40

My sa for siden:

Ja, det med sirkuleringa høres ganske normalt ut. Jeg er bare imponert over at du kan legge fram klær til henne, og at hun faktisk tar det på seg. Her hadde det til nød funket som omvendt psykologi. Jeg kunne lagt fram det jeg helst ville unngå at de gikk med. :knegg: Men det hadde spart en del tid for 14-åringen, om vi kunne gjort det slik (hun gjør det ofte selv da, men kan fint bruke hele kvelden på det), og det hadde spart 12-åringen for en del absurde kombinasjoner. :gal:

#41

Retz sa for siden:

Nei. Men så lurer jeg heller aldri på hva jeg skal ha på meg.


#42

Pelen sa for siden:

Stort sett så gjør jeg IKKE zet.


#43

ming sa for siden:

Stort sett legger jeg fram til meg selv, ja. Unngår helst ting som krever hjernekapasitet tidlig på morgenen. Guttene finner selv om morgenen. 9-åringen tar bare det øverste i klesskapet - joggebukser, t-skjorte og hettegenser er fast antrekk. 16-åringen gjør nok et mer bevisst valg, men han velger selv og han gjør det om morgenen. Hans filosofi er mer "hvorfor gjøre i dag det jeg kan utsette til i morgen", så å finne fram kvelden før, ville vært en karakterbrist. :knegg:


#44

Blå sa for siden:

Jeg legger alltid frem klær. Det er greit å vite at jeg har alt klart om det blir travelt. Og stort sett står jeg opp før mannen, så da er det greit å bare ta en ferdig bunke med inn på badet.


#45

Tjorven sa for siden:

Jeg burde nok legge frem klær, for det er ikke så sjelden at mannen min sukker tungt over at lyset på rommet blir slått på før han egentlig er klar for å stå opp.

(Sånn i forhold til alt han skal gjøre før avreise burde han vært oppe for lengst, men han og jeg er ikke skrudd sammen helt på samme måte.)


#46

Addison sa for siden:

Jeg gjør det også kun hvis mannen skal ha en senere start på dagen, det skjer svært sjelden. Har mange klær i sirkulasjon selv, men bruker heller ikke samme antrekk to dager i strekk. Klær i bruk henger på stumtjener eller luftes på henger på gardinstangen. Ikke helt stilig sånn interiørmessig men praktisk og sparer klærne som vaskes mindre.

Jentene aner jeg egentlig om legger frem klær, de har nokså fritt leide så lenge klærne forblir på deres egne rom. Tror forresten yngste legger frem klær kvelden før, når jeg tenker meg om. Jeg har ikke vært involvert i hennes påkledning på en håndfull år.


#47

Strå sa for siden:

Nei, det gjør jeg uhyre sjeldent. Jeg bruker klær flere dager og uansett forstyrrer jeg ingen om jeg må lete fram klær etter at jeg har spist frokosten. Helten står alltid opp før meg. De få gangene jeg har lagt fram noe kvelden før så har jeg endt opp med noe annet uansett.


#48

Timar sa for siden:

Hoho, din mann er vesentlig greiere enn det jeg er! Hvis min mann skal opp før meg, har han værsågod å legge fram klær kvelden før. Innimellom gjør han det faktisk helt uten at jeg må minne ham på det.

Jeg legger svært sjelden fram klær kvelden før. Unntaket er hvis jeg skal hoppe rett i treningsklærne når jeg våkner, da må de ligge linet så jeg ikke får noen unnskyldninger for å skippe trening. :humre: Og hvis jeg skal opp før mannen, må jeg ha hanket ut en ren truse fra soverommet, resten av klærne har jeg et annet sted.


#49

trøtt sa for siden:

Både og. Stort sett alltid om vinteren for jeg orker ikke stå i minusgrader og finne frem klær. På sommeren kan jeg fint vente til morgenen.


#50

Candy Darling sa for siden:

Ja, fordi jeg vanligvis sykler, og da prøver jeg å pakke sekken kvelden før. Ellers hender det at jeg kommer på jobb uten ny truse, sokker/strømpebukse eller BH. :gal:


#51

Appelsin sa for siden:

Jeg finner det ikke fram, men tenker det ut, sånn at det ikke henger til tørk på vaskerommet eller ustrøket, om jeg må stryke osv.
Bruker en del kjoler, så som regel er det bare å rive den utvalgte ned fra hengeren når jeg går forbi om morgenen.


#52

Toffskij sa for siden:

Bare hvis jeg skal dra veldig tidlig (typ stå opp klokka fem), da gjør jeg det for å ikke plage mannen med mer lys enn nødvendig. Ellers aldri.


#53

Turte sa for siden:

Ja. Har ikke så mye å velge i, så det er greit å ha det klart på forhånd.


#54

Milfrid sa for siden:

Det tror jeg aldri har skjedd. Dagsformen bestemmer hva jeg vil gå med, og den vet jeg jo ikke før jeg våkner. :nemlig:


#55

shute sa for siden:

Av og til. Om jeg deler soverom med noen som kan sove lenger, eller om jeg skal ut av huset uvanlig tidlig og har ungene. Da finner jeg frem til dem også.


#56

veobra sa for siden:

En sjelden gang finner jeg frem elelr tenker på hva jeg skal ha på meg. Stort sett ikke.

Jeg har aldri funnet frem til ungene heller. Jeg er nok ikke et planleggingsmenneske. :knegg:


#57

løve70 sa for siden:

Ja, da gjør jeg det også. Orker ikke tenke på hva jeg skal ha på meg midt på natten....


#58

Dragen sa for siden:

Ja. Ungene plukker selv fra snora, for jeg vasker klær hver dag. Vi har ikke vanvittig mange klær i omløp.


#59

Elise sa for siden:

Jeg gjorde det alltid tidligere, da mannen stort sett sov da jeg stod opp. Nå er det motsatt, han står opp mens jeg sover, så da legger han klar klærne sine kvelden før.


#60

Magica sa for siden:

Av og til, som oftest ikke. Men jeg tenker ofte på hva jeg skal ha på meg enten kvelden før eller før jeg står opp.


#61

Maverick sa for siden:

Nei. Men det burde jeg nok egentlig ha gjort.


#62

Lavender sa for siden:

I gode perioder, senest i går, til meg og jentene.


#63

Polyanna sa for siden:

Ganske ofte, særlig når jeg sykler, da pakker jeg sykkelveska kvelden før, med klær jeg tar på på jobben, pluss at jeg finner frem treningstøy. Noen ganger til og med klær for to dager, for om jeg skal løpe dagen etterpå så vil jeg helst slippe sekk, så da legger jeg klær i skapet for neste dag på jobb. Da føler jeg meg ekstremt organisert. :knegg:


#64

Strutsen sa for siden:

Ja, det gjør jeg. Jeg får fullstendig neller av å gå i krøllete klær, så jeg må finne frem og eventuelt glatte over de klærne jeg skal ha på. :gal:


#65

Trulte sa for siden:

Ja, meg og minsten gjør det. De to andre barna er ikke så nøye på det...


#66

Bergensis sa for siden:

Eg legger fram dersom eg skal tidleg på jobb. Klokka 0630 orkar eg ikkje å tenke. Og me må ha noko gjennomtenkt jobbantrekk av ymse grunnar.


#67

Hulda sa for siden:

Ja, stort sett alltid. Har gjort det til ungene også.


#68

My sa for siden:

14-åringen måtte opp ekstra tidlig i dag på grunn av tidlig tannlegetime, og jeg registrerte at hun hadde lagt fram klær til seg på badet før hun la seg. I løpet av den tiden det tok meg å spise frokost og pusse tenner så jeg henne i tre ulike antrekk, før hun forsvant ut døra i noe helt annet enn det hun hadde lagt fram i går kveld. :knegg:

Slik kunne det fort blitt med meg og. Hva jeg har på meg kommer mye an på dagsformen, humøret, været og den slags.


#69

Divine sa for siden:

Jepp. Jeg har lang reisevei til jobb, så for å unngå å måtte stå opp ekstremt tidlig, klargjør jeg klær og ev. treningsbag kvelden før. Prøver også å få dusjet da, for å slippe å gjøre det om morgenen.


#70

Bluen sa for siden:

Været sjekker jeg dagen i forveien, og humøret om morran er alltid på bånn uansett. :knegg:


#71

Gaia sa for siden:

Innimellom, men stort sett planlegger jeg hva jeg skal ha på meg kvelden før, men lar det ligge/henge i skapet. Jeg har Kondo Mari'et skapene mine, så det er veldig lett å finne frem til det jeg skal ha, selv i mørkt rom. Hvis jeg har noe som skal strykes, så ordner mannen min det for meg, mens han stryker til seg selv. :hjerter:


#72

Candy Darling sa for siden:

:latter:

Godt du passer på humøret vårt, i det minste. :knegg:


#73

Polyanna sa for siden:

Jeg kan også justere på humør, men det er mer sånn "nei, i dag skal jeg IKKE ha noe som strammer!!" eller "MÅ HA MYK ULLGENSER!!" eller "Hæler. Det er en dag for hæler!"


#74

Candy Darling sa for siden:

Og av og til blir jeg tøff i pysjamas. Wowow, yeahyeah! :hyper:


#75

Polyanna sa for siden:

Ja. :knegg:

Jeg har "glad-skjørt", "powerkjoler", og diverse annet det kan bli plutselig behov for på morgenen. :nemlig:


#76

Karamell sa for siden:

Nei, det har knapt skjedd. Men jeg står opp etter mannen oglegger meg etter ham.

Jeg får fremdeles finne frem til 14-åringen. Han hadde gjort det selv dersom jeg ikke gjorde det, altså, men da hadde det blitt enten helt nye klær hver dag eller det samme om igjen som jeg hadde vurdert som utskiftbart. Storebroren har villet gjøre det selv lenge, sikkert før han kom i slderen som lillebroren er i nå, så der er det mye i omløp og lite i skap. :knegg: Jeg sniker meg inn og ser om det er noe som trenger vasking en gang i blant da :himle: Eller legger tilbake på rommet hans, fra vaskerommet, klær jeg vet jeg nettopp har vasket og som jeg ser er brukt svært lite.


#77

Esme sa for siden:

Nei.
Jeg kjøper 5-6-7 av ting jeg liker om gangen sånn at jeg har Jeans og Hverdagsgenser som jeg bare tar en av. Jeg bytter til pysj på jobb da så det er ikke viktig hva jeg har på meg på vei til/fra jobb.

Samme med halvpene klær: har flere like men i forskjellige farger litt pene bukser og skjørt som er like, og samme antall pene topper så jeg tar bare en av hver de gangene jeg er i møter og skal se representativ ut. Bruker omtrent 30-45 sek på å ta frem klær, så trenger ikke gjøre det på kveld.

Har en drøss av disse
www.bodenusa.com/en-us/womens-tops-t-shirts/3-4-sleeved/wo153/womens-double-layer-front-tee
www.boden.co.uk/en-gb/bessie-jacquard-top-highland-green-ornamental-tile/sty-j0478-grn?cat=C1_S2_G18

www.boden.co.uk/en-gb/richmond-trousers-broad-bean/sty-t0113-ivy


#78

Tallulah sa for siden:

Samme her, men jeg burde nok gjøre det oftere. Det er ikke akkurat sjeldent at jeg går gjennom tre-fire antrekk på morgenen før jeg er fornøyd. :sparke:

Hender jeg legger fram til 15-åringen, faktisk. :knegg: Litt av samme grunn som over her; at det ikke ALLTID blir tatt noe helt rent ut av skapet, og fordi han er så trøtt om morgenen at han får veldig knapt med tid. Jeg legger ikke fram et helt antrekk, men buksa og hettejakka fra i går, for eksempel, så det kan bli brukt litt til.


#79

Input sa for siden:

Av ren nysgjerrighet, når du legger frem klærne fra i går til 15-åringen, hvor har han lagt det fra seg i mellomtiden da?


#80

Tallulah sa for siden:

På badet.


#81

ingling sa for siden:

Sånn er det her og. Har tatt frem det samme skjørtet et par ganger denne uken, og konstatert at det strammet for mye. I dag var det levelig. :nemlig:


#82

vixen sa for siden:

Jeg har så lite klær at jeg tar det som er rent. :humre:


#83

millact sa for siden:

Det høres litt kjent ut. Det er alltid barna som har nok, ikke jeg.

Jeg har nå en slik jobb at jeg går i jeans og en eller annen genser. Ofte bytter jeg til verneklær i løpet av dagen. Altså tar det ikke mye tankevirksomhet å finne frem klær og jeg trenger ikke se hva jeg har lyst å gå med. Det ville vært meningsløst å pynte seg her.


#84

LilleT sa for siden:

Det høres befriende ut, synes jeg. Skulle virkelig ønske at jeg klarte å ha en liten garderobe bestående av klær jeg utelukkende trivdes med.


#85

Input sa for siden:

Av ren nysgjerrighet, hva er det som gjør at du føler du ikke klarer det?


#86

LilleT sa for siden:

Jeg kjøper for mye rett og slett. Pålegger meg selv shoppestopp med jevne mellomrom, men så kjøper jeg alt for mye igjen. Jeg rydder ofte, men likevel mister jeg oversikten over hva jeg egentlig eier. Jeg skammer meg over meg selv. Virkelig!


#87

Geitrams sa for siden:

Aldri. Ettersom jeg skifter på jobb uansett, så er det ikke så nøye hva jeg har på meg i bilen til og fra jobb.


#88

frukt sa for siden:

Da vil jeg anbefale denne. Du kan laste ned en "wardrobe planner" helt gratis. Brukte den selv, og det var veldig nyttig. :jupp: Jeg er ikke opptatt av å ha minst mulig garderobe, men nå har jeg funnet min stil, og mine farger, og har bare klær som passer sammen.


#89

ingling sa for siden:

Ja, jeg har også lite altså. I hvert fall som jeg vil gå med på jobb. Så vaskemaskinen ruller og går.

Her har egentlig ingen veldig mye klær, synes jeg. Bortsett fra de ørten hettegenserne til eldste, som hun plutselig ikke liker lenger. :himle:


#90

LilleT sa for siden:

Takk for tips! Skal ta en kikk. :)


#91

Input sa for siden:

Hvordan foregår dette? Er det sånn at du trenger en bukse og kjøper mye mer fordi du ikke klarer å la være? Eller trenger du egentlig ingenting og kjøper masse fordi du ikke klarer å la være å gå inn i butikken? Handler du på Internett eller fysiske butikker?

Jeg spør fordi jeg er nysgjerrig på mekanismene, det er absolutt fritt for dømming (jeg klarer nesten ikke gå innom en matbutikk uten å kjøpe godteri, som jeg aldri spiser, det bare henger igjen fra spiseforstyrratiden). Og du står fritt til å ikke svare, selvfølgelig.


#92

LilleT sa for siden:

Du må gjerne forsøke å analysere handlingene mine, men jeg vet ikke egentlig om jeg klarer å forklare. Dette fortjener kanskje en egen tråd? ;)


#93

Input sa for siden:

Jeg analyserer ikke i det hele tatt, jeg er bare nysgjerrig. Fordi jeg virkelig hater å kjøpe klær, og opplevde det som fullstendig utmattende i en periode jeg måtte kjøpe mye etter stor vektnedgang. Jeg er oppriktig bare nysgjerrig altså.


#94

Pappalille sa for siden:

Jeg er maken, hater å handle og ville aldri kommet ut med for mye klær til meg selv, nei. :knegg:

Jeg er faktisk pittelitt misunnelig på dem som klarer å handle for mye klær. Ikke logisk og ikke ønskelig, jeg skjønner det, men allikevel.


#95

Input sa for siden:

Jeg også, faktisk. Før trodde jeg det var pga. størrelsen min, men nå er jeg størrelse 36 og synes det er minst like jævlig som da jeg var mye større. Mulig jeg synes det er hakket verre nå til og med, uten at jeg vet hvorfor.


#96

LilleT sa for siden:

Men jeg vil jo bli analysert! :knegg:


#97

Pappalille sa for siden:

Kanskje vi mangler et gen eller no'?


#98

millact sa for siden:

Tror jeg også mangler det. Synes ikke klesbutikker er gøy. Kjøper kun når jeg virkelig må.


#99

frukt sa for siden:

Jeg bedriver retail therapy. Det fungerer, men bare en kort stund. :sparke:


#100

Esme sa for siden:

Sånn er jeg også. Så når jeg finner feks jeans jeg liker så kjøper jeg bare fler av den samme. Kjøper nesten alt av klær på nett. Har ikke kjøpt klær til meg på klesbutikk (kan ta med noen sokker om jeg handler til ungene liksom) på 7-8 år minst.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.