Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

GAP sherpa hoodie e.l.

#1

IzziCreo sa for siden:

Noen som vet om butikker som selger disse i Oslo eller omegn? Poden elsker disse, men nå bruker han herrestørrelse, og det fører ikke Zalando ser det ut til. De har til barn og dame, men ikke herre. Det er altså en slik hettejakke med fake-fur/sherpa-lining/teddy/fleece/whatever inni. Det trenger ikke på død og liv å være Gap, men vet an hadde satt pris på nettopp det.

Gap Uk/Europa sender ikke til Norge. Kan få sendt fra Amazon US, men det koster en god del i frakt/toll/avgifter, og jeg vil heller kjøpe her hvis jeg kan det.


#2

Adrienne sa for siden:

Når du finner den, si i fra. Det er den eneste jakken eldstemann virkelig liker og hans er blitt for liten. (Og ingen av de andre sherpajakkene jeg har funnet har for i ermene også, bare hoveddelen, og det er ikke like bra i følge sekstenåringen.)


#3

Tallulah sa for siden:

Gap selges ikke i fysisk butikk i Norge.


#4

Mikkeline sa for siden:

Mine har fra Abercrombie, og jeg mener det er for også i armene på den?


#5

Jenna sa for siden:

Det hjelper antakelig ikke noe men Uniqlo har slike jakker: www.uniqlo.com/se/en/kids/boys-age-3plus/knitwear-sweaters-hoodies (Barnestørrelser)

www.uniqlo.com/se/en/product/men-fleece-lined-sweat-zipped-hoodie-421369.html?dwvar_421369_size=SMA001&dwvar_421369_color=COL03&cgid=IDfleecelined2249 (Voksenstørrelser)

De har jo ikke butikk i Norge, men i Stockholm og London (som de nærmeste). Har ikke sjekket om butikken i Stockholm kan sende til Norge.

Og PoP har en skjorte med (avtakbar) hette og teddyfór inni: www.polarnopyret.no/barneklaer/overdel/skjorter-bluser/rutet-skjorte-med-hette-morkbla-60419960-483 , men det er altså ikke hettejakke


#6

Palmen sa for siden:

Eldste min kjøpte den fra Uniqlo i går - fantastisk deilig men ikke fôr i ermene.


#7

Jenna sa for siden:

Ah, nei kanskje det ikke var det? Gutta mine hadde hver sin for et par år siden men ingen av dem husket om det var teddyfôr i ermene.


#8

dharma sa for siden:

Hvordan er denne i størrelsen?
Lurer på å kjøpe til nevøen som bruker 164.

Og så henger jeg i tråden, for jeg tror sønnen her hadde likt den og, men han må ha herrestørrelse.


#9

IzziCreo sa for siden:

Jeg kan melde om at Abercrombie sherpa full zip hoodie ikke har fôr i ermene... Jeg endte med å kjøpe denne på nett, men angrer litt nå pga dette. Når det er sagt så er jeg litt usikker på om Poden tenker så mye over det. Det gjenstår å se. Men han er typen som han gå ut uten noe annet over og da hadde det jo vært greit med litt ekstra varme :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.