Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vintersko til jente str 42-43

#1

Gerbera sa for siden:

Minstesnuppa på 12 år, må ha nye vintersko, og de må minst være str 42, antakelig også opp i 43, litt avhengig av merke.

Noen som har forslag til hvor vi kan titte? Hun liker godt Timberland sine klassiske boots, finnes det noe slikt med vinterfor, i den størrelsen? Jeg finner bare uten for.


#2

Gerbera sa for siden:

Oj da. Størrelsen på bildet gjenspeilet visst størrelsen hun må ha i sko.



#4

pippo sa for siden:

Jeg vil anbefale butikken Store sko på Grünerløkka. Ellers finner dere mye i nettbutikker. Ikke så mye i fysiske butikker dessverre.



#6

frukt sa for siden:

Og ser du på herresko finner du enda mer. :ja:


#7

Gerbera sa for siden:

Tusen takk! Vi trenger jo både pensko og bunadsko etterhvert, så jeg må nok bli kjent med mulighetene som finnes. Joggesko går greit foreløpig.


#8

pippo sa for siden:

Det er greit å bli kjent med hvilke merker og modeller som funker, for så å bestille på nett. Store sko har også mye fint og veldig hyggelig service!


#9

millact sa for siden:

Min eldste har kjøpt vintersko igjen på Eurosko. De er, igjen, av merke Face, med lammull. I år valgte hun sorte. Tror de kostet rundt 1700 kr. Hun har sluttet å vokse i beina. De har opptil str 42.

De forrige var nokså like, samme pris, men semskede. Ganske utslitte, men brukes nå på dager hvor det er tørt. Jeg har like og endelig er jeg varm på beina. Mine ble kjøpt på salg på nyåret.


#10

veobra sa for siden:

Angående Timberland så har min frossenpinn hatt det, omtrent som bildet du la inn. De er overhodet ikke tykt foret, men har holdt gjennom vinteren.

Du vet sikkert at ecco har damestørrelse i alle fall til 42? Du kan filtrere på siden deres for oversikt. Alt er ikke like kjedelig der, men kanskje litt voksent.


#11

mkj sa for siden:

Legg inn et søk på Finn. I mine lyne er slike sko Unisex. Det blir ofte lagt ut bilkjøp, eller det kan være gutter som har vokst ut avdem Esten før de ble tatt i bruk.

Jeg har kjøpt to par Hoka sko som jeg ellers ikke hadde tatt meg råd til.



#13

Gerbera sa for siden:

Hun har et par Salomon tursko av lignende modell som passer, hun får bruke de inntil vi finner noe annet.
Jeg har de du linker til, og det er verdens beste tursko btw.

Tusen takk for tilbudet!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.