Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Hondacrv sa for siden:

Jøss. Først? Eg skal til Oslo i dag og skravle med venninne. Buss for tog for buss så eg kjører til Høvik til sisternen og tar toget derfra.


#3

Millen sa for siden:

Jeg er syk og har oppgaveskriving på planen. En dårlig kombo.


#4

Anda sa for siden:

Nydelig vær, så irriterende at det er jobbing på planen. :sukk:


#5

polarjenta sa for siden:

Her er første kaka i ovnen, jeg skal feire forsinket bursdag, så da må det baking til. Skal piske eldstemann opp snart, sånn at han kan hjelpe til med litt rydding og sånn. Minstemann er oppe og har hjulpet til med baking.


#6

ingling sa for siden:

Alt for tidlig morgen på ungene her, men takket være skjermer fikk vi voksne noen ekstra timer. Klokkesnuingsherk. :mumle:

Nuvel, vaskemaskin og tørketrommel surrer, jeg har bakt litt og klokken er jo faktisk bare 10. Så det er jo ikke dumt! Dagen skal fylles med husvask, jobbing og en eller annen form for lufting av barn og voksne.


#7

millact sa for siden:

Vi hadde hyggelige planer, men må avlyse siden eldste kaster opp. Jaja.


#8

Christa sa for siden:

Jeg og mannen skal på kaffe/te date. Vesla har avtalt at henne med tanta si. :hjerter:


#9

Blånn sa for siden:

Jeg har startproblemer i dag. Trente to timer styrke i går kveld og vil ikke noe i dag. Støl i bein og rygg. Vondt i alle vondtene mine. Vel sola skinner og jeg har ingen planer for dagen.


#10

Fersken sa for siden:

Skal snart på cup. Det er fint når de arrangeres av naboklubben i gangavstand.


#11

Fintdethei! sa for siden:

Nydelig vær her også. Jeg har vondt nakken og en hofte. Vel, får håpe en søndagstur kan få varmet opp den aldrende skrotten. All sympati til dere med yngre barn og klokkesnuing. Jeg blir semideprimert på klokkesnu til vintertid, men har store unger, så jeg slipper stå opp på grusomt tidlige tidspunkter.


#12

Pamina sa for siden:

Endelig stemmer klokke og hodet! Jeg elsker at vi er tilbake til normaltid, for meg er det som om kroppen endelig er i rute igjen.


#13

annemede sa for siden:

Nydelig vær, jeg har sittet ute i solen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.