Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Millen sa for siden:

God morgen. Våken og opplagt og på vei til jobb. Møte dag så bare å henge i.


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg er på vei ut i suburbia. Jeg skal ha et relativt stor arrangement som er veldig viktig for prosjektet mitt, så jeg håper at alt går etter planen i dag.


#4

Eia sa for siden:

Tvi tvi for arrangementsuksess, Tjorven!

Jeg er på jobb, fortsatt syklende på sommerdekk. Må nok vurdere omlegg snart. :gruble:

Anyhoo, jeg nyter det lille gryende dagslyset som er - ikke lenge før det er stokk mørkt både til og fra jobb.


#5

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg er på vei til jobb. Må få gravd fram vinterskoene mine snart. Brrr.


#6

ingling sa for siden:

Mornings fra flyet! På vei til barteby, vært oppe siden før fem og tenker med lengsel på hotellseng i kveld. :humre: Noen timer konferanse først, da! Blir bra.


#7

polarjenta sa for siden:

Jeg har kjørt eldstemann på jobb, de har arbeidsuke denne uka. Skal straks kjøre minstemann på skolen, og meg selv på jobb. Tror det blir en kort dag i dag, skal reise til Bodø i ettermiddag og må pakke litt til det.


#8

Blå sa for siden:

God morgen. Det er kaldt i Bergen i dag og jeg må nok utstyre meg med mer ull på jobb.

Kort arbeidsdag og mine svigerforeldre på middagsbesøk. Helt grei dag med andre ord.


#9

Candy Darling sa for siden:

Eia, jeg syklet i går, men lot sykkelen stå i dag, -2 her. Nå får jeg snart tilbake godsykkelen min, med pigger. Har stått hos reperatør siden midten av september. :stuart:


#10

Blondie sa for siden:

Jeg skal forsere pensum og forsøksvis skrive noe klokt som tilbakemelding til medstudenter. Samling i morgen. Pent, men kaldt i morges.


#11

Addison sa for siden:

Mornings! Kjørte dieseldrog i dag, hjelpe meg som jeg savner lille Elly elbil! Hun måtte bli med mannen, han skulle helt gjennom byen, tilbake til vanlig jobbsted og siden ut på prosjektsted, det hadde blitt mye bompenger! Kollektivt utgikk, i ettermiddag er det litt vel mye som må klaffe, med trening, korpsøvelser, katt til dyrlegen etc. :gal: Huhei hvor det går! :nemlig:


#12

star sa for siden:

Modemet mitt ville ikke mer på torsdag. I dag tidlig var tekniker innom. Vi skal få nytt utstyr og det hadde de tydeligvis gjort 15.10. Jeg har ikke sett noen, men når du får nytt så stenges gammelt av. Så det var jo ikke så rart. Men å kommentere at jeg har fått nytt når de ikke har vært inne i leiligheten er lavmål altså. :mumle:


#13

Blånn sa for siden:

Jeg skriver og ekspederer enkeltvedtak. Til tross for omfattende bruk av copy/paste bruker jeg omtrent 5-6 minutter per vedtak og skal fatte 225... :gaah: Likte det bedre før vi fikk elektronisk saksbehandling og kunne kjøre flettefiler...


#14

Fersken sa for siden:

Blånn: Om det er det samme som står i hvert brev, så må det vel være mulig å kjøre masseutsendelse fra systemet?

Det er IKKE NOE lettere verken å legge seg om kvelden eller å stå opp om morgenen etter klokkesnu. Like lite trøtt om kvelden og like forbanna trøtt om morgenen. :mumle:


#15

Blånn sa for siden:

Fersken: Nei... Kan visst ikke det. Har sjekket opp.


#16

Mams sa for siden:

Ferdig med dagens jobbing. Nå er det dusj og så Ahus for kontroll. Tror jeg begynner å gråte om de ikke sier at jeg kan begynne å belaste benet litt.
Heldigvis har de satt syndesmoseskruer så jeg skal kunne gå med de, fremfor å måtte humpe på krykker 6 uker til for så å fjerne skrue. Tusen takk til kirurgen som tok en god avgjørelse der.


#17

star sa for siden:

Dagen ble slettes ikke som jeg hadde tenkt. Blomstrer på røntgen med en av unga.


#18

Pelen sa for siden:

Candy, hvilken sykkelreparatør bruker du nå? Min tidliger har lagt ned.


#19

Candy Darling sa for siden:

Nå har den vært på Anton Sport, siden det var reklamasjon. Men ellers bruker jeg Bike Fixx på Røa, det er de samme gutta som hadde Røa sykkelservice.


#20

Tjorven sa for siden:

Ferdig! Jeg vil ikke si at dagen har gått fantastisk bra. Men greit nok får holde.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.