Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Størrelse på Stormberg-jakker

#1

My sa for siden:

Er disse veldig store i størrelsen? Jeg synes å huske at barneklærne vi har kjøpt derfra tidligere har vært veldig store.

Tenkte å kjøpe ei dunjakke til guttungen nå, siden de har sendt rabattkode på 300 kr avslag, og tenkte å kjøpe den som heter Hyfjell tofarget. Er det noen som har erfaring med akkurat denne og vet noe mer om størrelsen (og annet)?

Han har nettopp fylt 12 år, og bruker vanligvis 158. Jakken hopper over annenhver størrelse, og har bare str 152 og 164, så jeg er veldig usikker på hva jeg skal velge. Han liker ikke at ting er alt for stort, men har ganske lange armer, så det er der det ofte skorter. Størrelsesguiden angir kun brystvidde :rolleyes: og ikke ermelengde, og han i chatten kunne ikke svare.

Hvis klærne er like store i størrelsen fortsatt, som jeg tror at jeg husker de var sist vi kjøpte derfra, så bør det holde med 152. Men er de normale i størrelsen må han kanskje ett hakk opp?


#2

Tjorven sa for siden:

Knerten, som er på alder med din gutt, bruker for tiden en stormberg-jakke merket med 10 år. Helt hvilken størrelse det viser til vet jeg ikke, men det tyder jo på at de er ganske store i størrelsen fremdeles. Knerten kjøper nå 158 i klær, særlig når det er overdeler.

(Bukser er en annen historie, for der er det ikke helt samsvar mellom lengde og bredde på ungen.)


#3

star sa for siden:

Min har et par i str. S herre.
En er grei, en syns jeg er for svær og en er litt stor.
Han er 152 høy.


#4

Niobe sa for siden:

Jeg synes Stormberg er helt håpløse på størrelser, nettopp fordi de ikke er konsekvente. Vi har hatt noen plagg derfra som er gigantiske i størrelsen, og også et par som har vært veldig små. Bare innenfor samme kategori plagg kan det variere mye. Vi har hatt en barneytterjakke som var veldig stor (større enn Bergans i samme str) og en som var liten og smal. Jeg bestilte to forskjellige treningsbh’er, den ene var litt stor og den andre var så liten at jeg ikke fikk den på meg. Begge var XS. Jeg har både skallbukse og vinterbukse derfra, begge str. 12 år. Skallbuksen passer akkurat, vinterbuksen er lenger og videre.


#5

My sa for siden:

Jeg chattet med en ny person, som anbefalte meg å velge 152, da disse er litt lange i ermene, så da bestilte jeg det. Guttungen er ganske tynn, og liker ikke jakker som er veldig side, så det er alltid på ermene de først blir for små. Så hvis ermene er lange nok er den neppe for liten noen andre veier.


#6

millact sa for siden:

Jeg tror de fortsatt er store. Eldste har en regnbukse i XS. Hun er 172 cm lang. Den er nå litt kort. I HH måtte hun ha L for at den skulle være lang nok.


#7

star sa for siden:

Buksene må være lange.
Nå har minsten lange bein, men S der kan brettes dobbelt omtrent.


#8

My sa for siden:

Glad jeg ikke valgte 164. :knegg: Jakka lå på trappa i dag tidlig, og den var god og stor. Ermene går godt ned på hendene. Fin jakke! Guttungen er veldig fornøyd.


#9

millact sa for siden:

Så bra! Kaldt hos dere også skjønner jeg.


#10

My sa for siden:

Ikke ekstremt, men -6 i dag tidlig, stabile meldinger videre framover, og planer om å utsette seg for 90 minutters stillesitting på tribuna på Lerkendal torsdag kveld... Så det var på høy tid med skikkelig varm jakke nå. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.