Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Toffskij sa for siden:

Morn! Her blir det mye jobb og lite halloween. Men jeg er godt fornøyd med at dette likevel ikke er Brexit-dagen.


#3

Frk_Fryd sa for siden:

God Halloween!

Jeg har fersk 9 åring i dag, og med en gutt som er født på selveste Halloween følger det med et knippe forventninger når det kommer til bursdagsfeiring. :knegg: Forventer inntog av en gjeng skumle barn i ettermiddag, så gjenstår det å se om huset står etterpå!


#4

Eia sa for siden:

Morn. Gårsdagen ble tilbrakt på sofaen med relativt høy feber. Dagen i dag blir antageligvis mye bedre. :jupp:

Ingen Halloween-feiring her - gutta er ikke så interessert lenger, og vi synes det er like greit. Men godteri til evt. besøkende - det har vi.


#5

star sa for siden:

Gratulerer med niåringen, Frk.fryd :ballonger:

Blitt torturert av fysio før jobb.
Får nok ingen på døra for minsten skal ikke gå. Ikke hat jeg vel loe heller tror jeg


#6

Tjorven sa for siden:

Vi skal ha halloweenfest i dag, men ettersom 14-åringen ser ut til å ha en karriere som eventplaner, så er det ikke så krevende for min del. Jeg har bare sagt ja til å betale for pizza.

Selv skal vi sitte hos naboen det meste av tiden ... i et rekkehus, så vi hører om det tar av. (Ref alle trådene om tenåringer som har hjemme-alene-fester.)


#7

Frøy sa for siden:

Jeg elsker Transportklagenemnda litt i dag, de har gjort meg 500 euro rikere.


#8

Blondie sa for siden:

Sliten etter migrenenatt, så nå øver jeg meg på å ligge helt i ro. Det er vanskeligere enn en skulle tro. Må finne noe hyggelig å binge.


#9

Pappalille sa for siden:

Datteren min er på det fjerde settet med lærere (hun går i femte klasse), men disse håper jeg virkelig intenst at de får beholde. Fikk skolemelding i dag med beskjed om å skryte masse av barna våre når de kommer hjem, for de har vært helt fantastiske visstnok. :hjerter: De er et flott team, barna elsker dem, de har disiplin og kontroll uten å være over the top sinte og strenge, og øser skryt og positive tilbakemeldinger over barna når det er fortjent. Jeg må innrømme at jeg gråter litt når jeg skriver dette, for fjoråret var tøft.


#10

Pelle sa for siden:

Min datter går i 4 kl og er på sin 6. kontaktlærer. Ny lærer hver gang vi har utviklingssamtale oppleves lite kontruktivt…

Inviterte alle jentene i klassen på fest i dag, men ingen svarte. Den svei, gitt. Jeg kontaktet alle, og nå kommer 4 stk, det er ca halvparten. Det er jo fint. Hang opp litt pynt i går, og datteren min jublet og sa at dette kom til å bli en perfekt halloween. Hun skulle visst alt styret som har vært med at ingen svarte...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.