Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fortell meg om Nabobil

#1

Blondie sa for siden:

Jeg skal teste Nabobil for første gang og har funnet en som er svært nær, billig og som er ledig (har sendt forespørsel).

Hva gjør jeg nå? Hva er gjengs prosedyre? Avhenger det av utleier eller er det en fast mal? :nybegynner:


#2

Appelsin sa for siden:

Den du spurte gir sannsynligvis et svar - om de vil låne bort bilen på det tidspunktet eller ikke.

Jeg har bare brukt nabobil én gang, da sendte jeg forespørsel om en ukes lån til sikkert ti ulike, og ingen kunne låne bort bilen.
Jo, det ble jo ei til slutt, langt fra førstevalget mitt mtp rekkevidde. Da jeg skulle hente den i pøsregn funket ikke vindusviskerne, så jeg ga den pent tilbake og fikk pengene tilbake. Siden jeg ikke kunne bruke den til formålet (langtur med tre barn i vestlandsregn), var de på kundebehandling veldig forståelsesfulle.
Tror det er enklere om man trenger bilen til mer kortvarige lån.


#3

Input sa for siden:

Vi bruker nabobil ganske mye.

Prosessen går veldig av seg selv, egentlig. Du sender forespørsel, får svar, dere avtaler henting (om det ikke er nøkkelløs), du kjører, du leverer tilbake. Ferdig. Det beste er å kommunisere via appen, da kan kommunikasjonen lett dokumenteres ved behov.



#5

Lavender sa for siden:

Jeg leier store stasjonsvogner for langtur, en til to ganger i året. Synes det er vanskelig å få gode bilder av bilen når det ikke er lyst ute, og bruker å forsikre meg mot den høye egenandelen. Utover det er det enkelt. Er bilen gammel og billig kan det være lurt å spørre om km stand, jeg var ikke så fornøyd med en Peugeot 3008 med nær 180 000 km. Da hadde jeg heller valgt eldre Audi, BMW eller Skoda med stor motor. Jeg kjører 120 mil eller mer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.