Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gir dere julegave til kollegaer?

#1

Sansa sa for siden:

Det lurer jeg på.


#2

Divine sa for siden:

Nei, vi gir bare til nærmeste familie. Det kunne ikke falle meg inn å gi til kollegaer.


#3

Veronal sa for siden:

Ikke egentlig, men i år skal jeg gi en oppmerksomhet til kollegaer som har gjort en innsats på mine prosjekter.


#4

Mikkeline sa for siden:

Gir du det da "privat", eller som prosjektleder?

Jeg har kollegaer som også er venner som jeg kunne ha gitt julegave til, men da fordi de er venner.

Generelle kollegaer er langt utenfor julegavebudsjettet mitt.


#5

Guava sa for siden:

Jeg gir ikke julegaver til kollegaer, men de får julekort.


#6

Veronal sa for siden:

Jeg gir privat - jeg er ikke prosjektleder, bare studieleder (dvs. mindre aktiviteter innen et prosjekt).


#7

Karamell sa for siden:

Der jeg jobbet i fjor ga de på teamet mitt en liten oppmerksomhet til hverandre. Jeg var ny og ante ikke noe om dette. :rødme:

I år har jeg også nytt arbeidssted og jeg lurer på å spørre noen faktisk!


#8

Mikkeline sa for siden:

Var litt kjapp i tolkningen min der... Veldig fint gjort av deg - er sikker på at det vil bli satt pris på.


#9

Snill &amp; grei sa for siden:

Jeg gir til ei, men hun er også ei god veninne :klem:


#10

Maxine sa for siden:

Jeg og min nærmeste kollega gir sammen en gave til vår overordnende, og min kollega får også en liten oppmerksomhet. (I fjor fikk hun en bok, på norsk, da jeg er uoffisiell språklærer på jobb, da sjefen er svensk og kollegaen er dansk).


#11

Sansa sa for siden:

Jeg har 10 kollegaer. Det er mennesker jeg setter stor pris på, alle som en. I fjor hadde jeg jobbet der kun noen få måneder før jul, så da ga jeg ikke noe. I år kjenner jeg dem jo adskillig bedre. Det ble utvekslet noen julegaver i fjor, men jeg har ikke inntrykk av at alle ga til alle... Jeg lurer faktisk på å lage litt julegodteri, pakke det pent inn og gi til hver av dem. Det koster ikke stort heller.


#12

syllan sa for siden:

Fint tenkt:)

Vi gir ikke gave til hverandre .. men vi har pakke kalender:D å det er jo kos:D


#13

Left sa for siden:

Nei gjør ikke det, men nå er jeg student da. Kommer allikevel til å bake en ekstra kransekake i år, for å gi til en god studievenninne :)
Korreksjon; JEG skal ikke bake noen kransekake nei. Sambo skal, og han skal lage kurver til å ha twist i.


#14

Snippa sa for siden:

Nei, det gjør jeg ikke. Har vel aldri gjort det på noen arbeidsplass heller.


#15

Garbella sa for siden:

Jeg gjorde før, men det kunne være en sjokolade eller kjærlighet på pinne med masse pynt på.

I år velger jeg å bake en julekjeks som er veldig uvanlig og som familien har hemmelig oppskrift på. Tar med meg en stor boks så kollegaene kan kose seg de siste dagene før jul.


#16

Sansa sa for siden:

Et år var jeg med på at alle kollegaene tok med en liten pakke hver (sjokolade e.l.) og så hadde vi en trekning. Slik fikk alle en pakke hver. Kanskje litt barnslig, men jeg synes det er gøy med pakker...


#17

Superior sa for siden:

Nei, for jeg jobber ikke..

Men, når jeg jobbet så gjorde jeg ikke det. Men jeg fikk alltid av sjefen. Men det er vel mer normalt.. Gav heller aldri noe tilbake, men det kalles vel frynsegoder? :knegg:


#18

Kaija sa for siden:

Det har hendt at jeg har gitt en liten blomst til kollegene på teamet. I hvert fall når vi har hatt et spesielt tøft semester bak oss. -Men da har det vel heller vært en "vel blåst-blomst" enn en julegave. Stort sett har jeg ikke gitt noe.


#19

Skilpadda sa for siden:

Nei, det gjør jeg ikke. Jeg har mange hyggelige kolleger og vi har et fint arbeidsmiljø, men vi kjøper ikke julegaver til hverandre.


#20

amylin sa for siden:

Vi gir ikke til alle, for vi er rundt 60 kollegaer. Jeg gir til de jeg jobber mest med. Regner vel å gi en fem-seks julegaver, men litt sånn sjokolade, god kaffe o.l.


#21

rajraj sa for siden:

Vi er fire stykker på jobben min som rotter seg sammen og møtes på fritiden. Vi gir hverandre julegaver også. Men de rundt 50 andre i min avdeling får bare mitt mest blendende smil og en lykkeønskning før ferien.


#22

Chanett sa for siden:

Jeg gjør ikke, og ikke får jeg noen. På jobben er det mange som setter små hilsener på pultene til hverandre. Jeg hadde aldri turd å sette noe på noen annens pult, men kjenner at jeg hadde syntes at det var kjekt om det sto noe på min pult en gang.


#23

Helle sa for siden:

Nei


#24

Libra sa for siden:

Har to kollegaer som med tiden har blitt mer og mer venninner, disse to gir jeg en liten oppmerksomhet til. Hjemmelaget godteri, småkaker, julepynt som jeg har laget selv o.l. I tillegg har vi gavering på jobben som vi kan melde oss på, det vil si at de som er med i denne ringen får en gave og gir en gave, men man får ikke gave av den man gir gave til. (Eh, var det en forståelig forklaring? :rødme:)


#25

-ea- sa for siden:

Nei, det har jeg aldri gjort. gode kolleger er vi da ikke :knegg:

(jeg har forrresten forsøkt å skrelle ned hvem som får gaver, men litt vanskelig nå ettersom det kommer nye tantebarn i en fart av minst to i året)


#26

Kula sa for siden:

Nei det gjør jeg ikke.

Selv om vi er veldig gode venner, og omgås ofte på fritiden med ektefeller gir vi hverandre ikke julegaver.


#27

Che sa for siden:

I fjor laga jeg kaffekopp til hun jeg tilbragte nesten alle timene sammen med på jobb. (Vi var begge kursveildere i samme bedrift og hadde undervisning sammen 4 dager i uka) - Jeg fikk votter av henne.

I år er det nye kollegaer, og blir nok ingen julegave på dem nei - men jeg skal lage en liten engel til kona til en av kollegaene mine - for hun er nemlig en engel tror jeg.


#28

GinaK sa for siden:

Nei, ingen julegave men jeg deler konfekten jeg får til jul og påskeegget jeg får til påske.
Vi er under 15 jenter av 130 ansatte så vi jentene får alltid litt ekstra som direktøren selv går rundt og deler ut og dette deler jeg ut til alle i min avdeling.


#29

Go\jenta sa for siden:

Nei, det gjør jeg ikke. Vi er veldig mange kollegaer, og jeg har så mange å kjøpe til fra før av.


#30

Senna sa for siden:

Nei, det gjør jeg ikke. Men det er noen som får julekort.


#31

Gremli Skremli sa for siden:

Hva med de kollegaene som også har blitt venner, da? Som man gjør sosiale ting med i helgene o.l. I fjor hadde jeg gave til hun som har vært min "fadder" på jobben (og som jeg også har blitt god venn med), i år vurderer jeg gave til ei annen som jeg har vært mye sammen med i tillegg, og julekort til litt flere. (Men kollegaene mine stiller også mye opp for meg i form av skyss, barnepass o.l.)



#33

Filifjonka sa for siden:

Nei, jeg gir ikke til andre enn familie, med ett unntak.


#34

Mandarin sa for siden:

Har vurdert å lage litt hjemmelaget konfekt pakket inn i cellofan og legge på pultene deres før jul en gang. Jeg er ganske ny i avdelingen og de har tatt i mot meg på en fantastisk måte, så det ville være en slags takk for det og god jul! Vi er bare 8-9 stk.


#35

Fluke sa for siden:

Dette har jeg tenkt å gjøre i år. :nikker:
Vi er bare fem på avdelingen min, så det blir ikke mye pes å ordne.


#36

Hønni sa for siden:

Det er min plan også. Jeg har en flott sjef og veldig gode kolleger. Vi er en liten avdeling i en veldig stor en, så det er en naturlig avgrensning.

Vi er en gjeng som setter stor pris på hverandre, og viser det ellers i året også. Vi overrasker hverandre med et brett med latte når det er litt mye f.eks.
Jeg vil gjerne gi dem noe ekstra til jul!


#37

polarjenta sa for siden:

Jeg gir aldri til alle, men innimellom gir jeg til de som jobber på avdelingen min og i tillegg får ei som jeg omgåes på fritiden med. I år tror jeg at de som jobber på avdelingen skal få.


#38

Nelly Nickers sa for siden:

Jeg gir en liten tingest til de jeg er på team med. Både til jul og sommerferien. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.