Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Pappalille sa for siden:

Jeg må flytte ... >< Jeg har to barn, ei på ti og en på sju, og flere ganger i uka våkner jeg både på natten og tidlig om morgenen av hysterisk barnegråt. Fra treåringen i leiligheten under oss. Jeg vet jo at hverken han eller moren kan noe for det, men det hjelper søren ikke, jeg blir sur av det. :gaah:


#3

Blå sa for siden:

Stakkars Pappalille. :klemmer:

Jeg har heldigvis ingen barn som skriker rundt meg. Men jeg har stress på jobben for tiden og det påvirker nattesøvnen. Jeg drømmer mer aktivt og sover dårligere. Jeg gleder meg allerede litt til helg.


#4

Eia sa for siden:

God morgen! Kort dag på meg, for jeg må være med yngste for å ta vaksinesprøyte. Det er visst det verste i hele verden.

Ja, ja. Jobb først, så vaksine og middag, litt gulvmaling kanskje, og teater deretter. Og sånn går nu dagan!


#5

Dali sa for siden:

Morn. På vei til tannlegen for å fikse fyllinga som ramla ut i går. :mumle: akkurat det jeg ønsket å bruke tid og penger på nå.


#6

Timar sa for siden:

Jeg har startet alenemammatilværelsen med å være på hæla, men klarte i det minste å snu ungene fra konstant kjekling til "Nå hjelper vi hverandre så vi får laget matpakker og ryddet opp".

Kursdag, jeg er spent!


#7

millact sa for siden:

Iskaldt i sør. Eldste er dratt ut av huset kl 0645, frivillig, for å spille fotball med skolen mot andre. Hun spiller ikke fotball til vanlig, men gledet seg.

Yngste har turdag i det strålende været, godt kledd.


#8

Blånn sa for siden:

God morgen! I dag blir det offentliggjort hvem som blir ny rektor på skolen jeg jobber. Jeg har visst en stund, men spent på reaksjoner. Og spent på hvordan det blir med ny sjef.


#9

Pelle sa for siden:

Jeg er himla sliten og kom meg så vidt på jobben, dog alt for sent. Kommer ikke inn i sakssystemet på jobb. På den annen side har en avis oppdaget noe jeg har jobbet med, og det er supert.


#10

celebelen sa for siden:

Jeg har et slags sofakontor i dag. Er fortsatt forkjøla, og uten systemtilganger på jobb pga dataangrep. Vi har epost, men ingen vet hvor lang tid det vil ta å få ting opp og gå igjen.


#11

Blondie sa for siden:

Har du en rektor til overs, Blånn? Vi er en i manko, vanskelig å gå kvalifiserte søkere.

Jeg hører på den nye plata til Marion Ravn mens jeg forsøker å finne ut av hva som er lurt å gjøre/ikke gjøre i dag.


#12

Fersken sa for siden:

Jeg er nesten feberfri og dermed er jeg på jobb. Litt mer kaffe nå, så er jeg klar for dagens skypemøter.


#13

Millen sa for siden:

:kaffepc:


#14

Mex sa for siden:

Hjemme med syk snart-9-åring.

Sliter litt med jetlag etter en fantastisk langhelg i Washington D.C. En smule hardt å komme hjem til en febersyk unge som våkner en 3-4 ganger om natten. Hjelper ikke akkurat på jetlagen. Men men .. En rolig dag på sofaen vil vel hjelpe for både liten og stor.


#15

Heilo sa for siden:

Jeg forbereder innsending av et manus til et tidsskrift. Formaterer dokumenter, retter referanselister og sånt. Det er ubegripelig kjedelig og nervepirrende på en gang. Har egentlig lyst til å prokrastinere med å skrive novemberblogginnlegg i stedet, men det får bli premien når jeg er ferdig. :nemlig:


#16

Blånn sa for siden:

Blondie: Sorry, ingen rektor til overs. Min flyttet. Her måtte det tre utlysninger til og en kvalifisert søker.


#17

Frøy sa for siden:

Voksne mannfolk irriterer vettet av meg i dag. Ny klesleverandør på arbeidstøy og plutselig MÅ alle ha nye klær. Får en så skal ALLE ha, blir gal.


#18

Pamina sa for siden:

Blånn, hvem ble det? lyst til å hviske meg i øret?

Det blir noen lange dager denne uken, men vi avslutter med jobbfest - så det blir bra.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.