Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Får ikke lastet ned apper på iPhone

#1

Polyanna sa for siden:

Jeg har slettet alt innhold på en gammel iPhone (8-er), satt opp eldstemann med ny Apple-id (han har ikke hatt det før), og skal nå laste ned apper til ham. Må laste dem ned på nytt, for de gamle var jo knyttet til farens apple-id.

Alt fint og greit, åpner app store, velger en app, trykker hent, taster inn den irriterende lange koden og den sier "Pling!" og gir et sånt hake-symbol, tikker litt, og så står det "Hent" på knappen igjen, som om jeg aldri hadde trykket på den før. Skjer med mange apper, flere ganger.

What?


#2

Martis sa for siden:

Veldig spent om du får en løsning på dette, for vi sliter med dette på minstemanns iphone. Egentlig ikke å laste ned appene iom at han sender en forespørsel til en av oss og vi godkjenner på egen mobil, men hvis det skal kjøpes noe ingame stæsj som gjøres fra hans mobil. Funker helt greit på ipad'en som har samme apple id som mobilen (barnets egen apple id).


#3

Mex sa for siden:

Har dere lagt på noe foreldrekontroll? At en av dere foreldre må godkjenne at appen lates ned?


#4

Polyanna sa for siden:

Hm, nei ikke aktivt, i hvert fall. Han er 17, da, så jeg tenker at han skal få ha denne her ganske selvstendig...


#5

meisje sa for siden:

Hvilken versjon av iOS har den, tror det finnes en iOS med en liten bug. Kanskje du kan få hjelp hos Apple?


#6

Floksa sa for siden:

Du har prøvd en omstart ja?


#7

Ru sa for siden:

Klassisk feil med iOs, det der. Har dere oppdatert telefonen?


#8

Polyanna sa for siden:

Restart fikset det. Det burde jeg jo kommet på. :dåne: Ved restart ba den om ny bekreftelse av mailen knyttet til Apple ID og så var vi der.

Thnx!!


#9

Floksa sa for siden:

Jeg hadde snakket med kundesørvis hos Apple i et kvarter fordi telefonen min, helt ny, ikke lagret bildene. Før fyren spør om jeg har restartet. Neida. Så jeg gjør det og alt funker. Vi var like flaue begge to :flau:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.