Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Eldreportalen: verdens beste trillbare handlebag

#1

Tallulah sa for siden:

Jepp, jeg trenger ei pensjonisttralle. :nemlig:

Da vi leide hus i Brooklyn hadde vi en sånn her sammenleggbar sak som var utrolig praktisk:

Og jeg liker spesielt godt at artikkelen som bildet følger tar opp akkurat temaet jeg debatterer i mitt indre. Les den, det er verdt det.

Jeg vil ha noe med fleksibel plass, gode hjul, og som det er mulig å dra opp til tredje etasje på en effektiv måte. Sett en?


#2

Pøblis sa for siden:

Mamma (79) har en sånn som jeg linker til under her. Den har fine stor hjul, så den er latt å humpe opp trapp. Og den ser jo helt fin ut, da. Du kan jo sette på noen stickers som gjør den litt ung og kul. :ja:

www.miinto.no/p-4920721-dark-green-epic-cityxshopper-evolution-mole-handletralle?utm_content=477705&awc=8946_1573205673_68c9d9ce2db62de337e834aeb8f8ac73&utm_source=zanox&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Search+Engine+Marketing+Sweden+AB&utm_content=477705


#3

Mex sa for siden:

Da vi var i Barcelona tidligere i år, så vi mange slike. Der var det veldig vanlig. Det var til og med egne parkeringer for dem inne i butikkene.

:ikke hjelpsom i det hele tatt:

.. men kanskje noen spanske nettsider har stort utvalg?


#4

Frk_Fryd sa for siden:

Og så er det viktig at man gir den et kallenavn, jeg foreslår Nelly. :nikker:

:veldighjelpsom:


#5

Heilo sa for siden:

Oh my god! Dette er den nye Easywalkeren! :hyper:

Ser for meg et stort nytt diskusjonstema. :nemlig:


#6

liefje sa for siden:

Jeg fikk meg sånn etter at min sønn flyttet ut av barnevognen. Da hadde jeg vent meg til å slippe å dra på tunge poser og få laaaange armer i og med at jeg hadde blitt vant til å kunne legge ting i kurven under vognen. Dette er nå 13-14 år siden og jeg eeeelsker trillebagen min. I Tyskland kaller de dem for "Kartoffelmerzedes" eller "Hackenporche" og de brukes mye, særlig når man går på markedet og kjøper inn, men også i butikken. Min tar 30 kilo varer og har akkurat plass til en Norgespakke (og en kasse vin :) ) Perfekt rett og slett. Merker at folk ser litt mer rart på meg når jeg triller rundt med den i Oslo, men det blåser jeg i.


#7

Tallulah sa for siden:

Jeg ser fler og fler yngre med sånne i Oslo, så det kommer seg. :jupp:

Hvilken type er potetmercedesen din, Liefje?


#8

ingling sa for siden:

Potetmercedes. :knegg:

Mamma har en lignende den Pøblis linker til, og får med seg det utrolige i den. Hun kjører ikke bil, så den er gull verdt for å få med seg litt tyngre ting.


#9

liefje sa for siden:

En ganske kjedelig svart en. Ligner litt på den øverst til venstre her. mütterchenundväterchen.de/blog/einkaufstrolleys


#10

Pøblis sa for siden:

det viktigste er at hjulene er store nok, da er den enkel å få over hindringer som fortauskanter og ujevnt underlag - og som sagt - lett å humpe opp trapper.

Nå fikk jeg lyst på en slik selv - selv om jeg stort sett alltid kjører til butikken.



#12

Tallulah sa for siden:

Ja, enten må den ha så store hjul at det er lett å dra den opp, eller en slags sånn trehjulsordning.

Vi har en trillebag allerede, kjøpt en av de altmuligsjappene på Grønland, men den er ganske høy og trang, og har revnet litt. Egentlig syns jeg en sånn sammenleggbar metallsak hadde vært gull.


#13

Xian sa for siden:

Jeg tyner vognperioden til det ytterste for å slippe å bære handleposer, for det hater jeg. Så jeg henger her for tips! Planen har hele tiden vært å gå direkte fra barnevogn til trillebag. #gammelmor

Nå for tiden går jeg ofte til butikken med tom vogn bare for å ha noe å kjøre varene hjem i, så det er på tide å skaffe en. Jeg ønsker en som er ensfarget (svart eller knallfarge), romslig og med ganske store hjul.


#14

Lavender sa for siden:

Enklere Liv, rommer 40 liter og tåler 60 kg.
www.enklereliv.no/royal-shopper-trillebag?gclid=CjwKCAiAwZTuBRAYEiwAcr67OaVqyA7G7tXK2GCeoaIb0UIX8D29GnP6rNisBc1W2JF2EwyuOC3jjhoC6QcQAvD_BwE

Jeg har ønsket meg en slik de ti siste årene, etter en ferie på Mallorca hvor vi handlet på Mercadonas. Imponerende med rack med lås til kartoffelmercedeser, og kvinner som handlet og fylte de til randen.
Og så praktisk det hadde vært for oss i syden, når vi handler mat og drikke til fire og er uten bil. Barna ønsker ofte vannmeloner.


#15

Tallulah sa for siden:

Ja, jeg husker når vi sluttet med vogn og jeg måtte BÆRE alt. Herregud, så tungt det var.

Jeg så på den fra enklere liv. Den er jo ganske mye dyrere enn andre varianter, men den tar mange flere kilo, også likte jeg den ekstrahylla til å sette brus (øl)-kasser på. :knegg:



#17

Tallulah sa for siden:

:humre:

Jeg må innom en enklere liv og se på den, tror jeg. Jeg syns den var litt kjedelig, men kan selvsagt sy på masse stoffmerker.


#18

IzziCreo sa for siden:

Har supersans for slike!

Hegdehaugen Jernvare ser ut til å ha tatt inn litt mer enn standardvarianten i hvert fall. Noen var rimelig dyre da...

Denne var jo veldig brukbar til så mangt! Så de hadde flere typer også i merket Andersen.


#19

IzziCreo sa for siden:

Og nå så jeg at du snakket om Enklere Liv også hadde en i Andersen :knegg: Men Bagbrokers har litt flere design kanskje, hvis det har noe å si.


#20

Tallulah sa for siden:

I Andersen? :knegg:

De i Hegedehaugsveien var jo superfine! Samme merke som enklere liv, men den ene går jo an å henge på sykkel også. Jeg tror jeg må ønske meg en sånn til jul.

Edit: nå skjønte jeg hva du mente med Andersen! :latter: Enklere liv tror jeg er Royal Shopper.
Edit igjen: Andersen er Royal Shopper? :svimmel:


#21

Tallulah sa for siden:

Haha, denne gikk jeg glipp av. Nelly Andersen blir bra.


#22

mkj sa for siden:

Dette må bli julegaven til min mor. Hun skal selge bilen sin, så da gjør det handlingen mye mer smidig.


#23

GinaK sa for siden:

Smart. Jeg er tante nok til å bruke en sånn etterhvert.
Vi har hund så jeg går mye tur med sekk og handler på veien hjemover. Sekken pleier å bli full og har med handlenett i tillegg så jeg er helt overlesset på hjemoverveien.
Tipper at jeg ikke orker å bære like mye om noen år så da blir det kanskje en trillebag her også.
Likte den i første innlegget. 😊


#24

veobra sa for siden:

Vi har hatt trillebag på strandferie. Det er genialt! Vi har med en del tungt på stranda, vann og mat og ting til mange folk. Det er mye mer behagelig å trille enn å bære sekk i varmen. :nikker:

Jeg har prøvd den typen med tre hjul i trapper. Det er virkelig helt genialt, slipper å bære.


#25

Tallulah sa for siden:

Ja, dette er litt av greia for oss også. Jeg tviler på at vi kjøper ny bil når denne ryker, og i hverdagen blir det met og mer bilfrie løsninger. Vi bor jo midt i Oslo, og betaler 3000 i året for å lete i rundt 30 minutter etter parkeringsplass siden all gateparkering rundt oss har blitt sykkelsti.

I dag bar jeg veske, en dunjakke som har vært til reparasjon, 3 liter melk, 1 liter brus, lørdagsgodt, middagsgrønnsaker, brød, dopapir, en blomsterbukett og en onepiece str herre Large ca 1 km og tenkte at jepp, det blir trillebag. Ingen tvil.


#26

Candy Darling sa for siden:

Jeg har den fra Enklere liv, og den har holdt noen år med vinflasker til Øen. Alle har trillebag der. :knegg:

Men jeg vil jo ha de fra Hegdehaugsveien, jeg vil bare ikke betale 3500 for den.



#28

Tallulah sa for siden:

Ja, de var dødslekre de fra Hegdehaugsveien. Høvdingen likte dem også. Jeg har skrevet den på ønskelista til jul, kanskje hele familien vil spleise.



#30

Tallulah sa for siden:

Haha! Men det begynte med sekk da. Kjøpe foresten Sandqvist-sekken. Liker den godt, men den er litt vanskelig å finne fram i, siden den er helt mørk oppi.


#31

Nabojenta sa for siden:

Denne har jeg kjøpt, og bruker til bøker når jeg er fengselsbibliotekar. Veldig god, tåler mye, god plass og anvendelig. Den heter «Shopper».


#32

Candy Darling sa for siden:

Det ser ut til å være samme merket som den jeg har fra Enklere liv, Nabojenta. Usikker på om det er plass til like mye vin. :skuffet: Kanskje vi må ha et eksperiment? (Også fest etterpå? :knegg: )


#33

Tallulah sa for siden:

Jeg har sendt mail til Hegdehaugsveien om jeg kan sette sammen det understellet jeg vil, med bagen jeg vil. Det kan man nemlig hos Andersen, men Hegehaugen selger ferdige pakker. Jeg vil selvsagt ha baggen med størst plass, sammen med understellet med store hjul som kan festes på sykkel. Men ikke det håndtaket som bare er en krok. Hvis ikke må nok familien på Tysklandstur i julen. :nemlig:


#34

liefje sa for siden:

Tysklandstur blir gøy, men har du sjekket Amazon.de? Jeg kjøper masse der. De tar seg var toll og mva dersom det er nødvendig og leverer på døren med DHL superkjapt. Jeg bestilte noe derfra fredag ettermiddag som ble levert nå i morges. Ikke alle som leverer til Norge, men det ser du jo.


#35

Tallulah sa for siden:

Hmmm, det kan jo være billigere enn Tysklandstur, ja. :humre:


#36

liefje sa for siden:

Hahahaha. Her snakker vi eldreportalen: www.amazon.de/KoTaRu-NORDSEE-Einkaufstrolley-Einkaufstasche-Typ/dp/B07FJRXMVX/ref=sr_1_4_sspa?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&crid=2MDVAJDXJMUTO&keywords=andersen+shopper&qid=1573473290&sprefix=andersen+s%2Caps%2C255&sr=8-4-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEyRURaVVhZM0ZJSTRUJmVuY3J5cHRlZElkPUEwNzk2ODUzMlBLN1VPSElWSE5BSCZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwMTAxMjYzMUxVTlgwRVJBTlBFQSZ3aWRnZXROYW1lPXNwX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU=


#37

Tallulah sa for siden:

Jeg har sett den, men er ikke helt DER ennå. :latter:



#39

Nabojenta sa for siden:

Du får plass til ganske mange vin i den! Men blir gjerne med på eksperiment! :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.