Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Timar sa for siden:

Jeg har ikke kommet meg til kaffe og PC enda, men har i det minste smørt fire matpakker, forhindret at trøtte og grinete unger tok livet av hverandre OG fått alle ut av døra i tide. Så får det heller være at frokost til meg ble salderingsposten, igjen. :humre:

Fest på jobb i dag. Jeg får vært med litt på starten før jeg må hjem og samle sammen ungene på bygda. Alenemammatilværelsen går greit, men jammen er det praktisk å være to til vanlig!


#3

Eia sa for siden:

Fredag, ja. :kaffepc:

Skal bli godt med helg. Det er så mørkt og trist om morgenen nå. :litt vinterdeppa:


#4

Millen sa for siden:

Jobbe noen timer, og så skal jeg drikke champagne for å feire at jeg har fått fast jobb. :happydance:


#5

Heilo sa for siden:

:blomster: Så flott Millen, gratulerer!!!

Jeg våknet grytidlig i dag så jeg har allerede jobbet noen timer. Har hjemmekontor, med utsikt til nydelig vinterhimmel og fyr på peisen, og morsomme arbeidsoppgaver. Føler meg rett og slett griseheldig. :ja:


#6

Addison sa for siden:

Gratulerer Millen, så bra! :blomst:

Mørk og trist morgen her også, trøtt og grinete mann er ikke noe bedre. Katter og barn er ikke så vanskelige å ha med å gjøre. :nemlig: Blæh! Skal vel bli en helg med surmuling, akkurat det jeg trengte nå. :gal:


#7

Frøy sa for siden:

Gratulerer Millen.

Jeg angrer på at jeg valgte å gå på jobb i dag istedet for å ha hjemmekontor. Men det er ikke mange timene til helg nå uansett.


#8

ingling sa for siden:

Hurra, Millen! Vel unt!

Jeg har hjemmekontor med sykt barn i dag også, gitt. Nå er jeg i det minste nede i ett barn, den yngste insisterte på skole og siden allmenntilstanden var tipp topp gir vi det en sjanse tross litt hosting. Ikke helt i toppform sjøl, så det blir nok rolig dag.


#9

Blå sa for siden:

Gratulerer Millen. :blomster:

Jeg har hjemmekontor med forkjølelsen min i dag og nyter sofa og varme sokker og ro og fred. Skal nok få gjort litt selv om det ikke blir den mest effektive dagen i verden.


#10

Tjorven sa for siden:

En helt creizi uke går mot slutten og jeg er nå inne fra NATO-hovedkvarteret i Brüssel. Jeg får allernådigst lov til å surfe på mobilen, men er snart klare for avreise til et arrangement hvor ting ikke er fullt så strengt.


#11

Neket sa for siden:

Snø! :hjerter:




#14

Matilda sa for siden:

Snø! Akkurat når man trenger å dekke over en kjip høst! :hjerter:


#15

Blondie sa for siden:

Ikke snø her, men jeg hører på julespillelista likevel. :knegg:


#16

Heilo sa for siden:

Snø, ja. Jeg kan opplyse om at FP mangler en spade-emoji. :skuffet:


#17

ingling sa for siden:

Snø her også, jeg klarer ikke å ha entusiasme for det helt ennå, kjenner jeg. :niks:


#18

Maverick sa for siden:

Fireåringens «WOW! MAMMA! DET SNØR JO! DETTE ER DEN BESTE DAGEN I HELE MITT LIV!» var entusiastisk nok til å smitte meg med MYE snøglede. :knegg:


#19

Mex sa for siden:

Gratulerer med fast jobb, Millen! :blomster:

Jeg har fersk 9-åring i hus i dag. Så her blir det familieselskap i ettermiddag.


#20

Pøblis sa for siden:

Jeg er litt sånn: Snø?! :skeptisk:
Snø?! :lykkelig:

Har hjemmekontor og passer syk hund i dag. Den friske hunden synes det er urettferdig at ikke hun blir matet med skje hver time.


#21

Heilo sa for siden:

Det er klart det er urettferdig Pøblis. Kan du ikke gi henne noen skjeer med noe skikkelig kjedelig eller litt usmakelig sånn at hun skjønner at det er like greit å slippe? :knegg:


#22

polarjenta sa for siden:

Gratulerer, Millen.

På plass på kontoret, startet dagen med å følge størstemann til tannlegen, så en kjapp tur på kafe før vi dro for å få tatt blodprøver. Vi prøvde på tirsdag, men den gutten har vanskelige årer, så etter 3 stk ga hun opp. Tilbake i dag, og jeg ble glad når jeg så hvem som skulle ta. Hun er flink, men sannelig måtte hun streve hun også, så det måtte 3 stk før det kom såpass mye at de kunne si seg fornøyd. Stakkars ungen er jo livredd for å ta blodprøver og det hjelper jo ikke at han har vanskelige årer.

Heldigvis snart helg.


#23

Pamina sa for siden:

Jeg deler nok ikke 4-åringen til Maverick sin entusiasme. Men fest på jobb i kveld, som vi i ledelsen arrangerer, så det blir nok morsomt.


#24

ingling sa for siden:

:elsker: Det hadde smeltet meg også, kjenner jeg.


#25

celebelen sa for siden:

Er det ikke godt når de vil på skolen, Ingling?
Jeg er på dag 2 av seminar, straks lunsj og siste bolk. Glad det ikke er jeg som skal kjøre hjem i snøværet, det er hakket mer avslappende å være passasjer.


#26

ingling sa for siden:

Absolutt, celebelen! Håper bare hun er frisk nok.

Jeg skal snart delta på Teams-møte. Kanskje vurdere å sjekke et speil først. :gruble:


#27

Adrienne sa for siden:

Jeg er veldig spent på snømengdene som etter sigende skal komme i løpet av dagen, for jeg skal kjøre hjem fra flyplassen senere i dag. :skeptisk: Stod opp i otta for å rekke fly til ytlandet for å ha heldagsmøte og så fly hjem i kveld. Sååååå stas.

Mannen min mente det var lov å unne seg noe godt i taxfree-butikken, selv om det ikke er lov å handle taxfree når man kun er borte en dag. Vi får se. :knegg:


#28

Fersken sa for siden:

Her skinner sol og det er så vidt plussgrader. I kveld er det landskamp i fotball, gleder meg ikke akkurat til å sitte ute i kulden.


#29

Hjertensfryd sa for siden:

Hatt planleggingsdag på jobb og har så sanka inn unger. Har ei litt rolig stund i nokre timar no, før eg blir invadert. Mellomste skal ha overnattingsbesøk av 8 jenter. Trur ikkje det blir så mykje søvn på nokon i natt :rolleyes:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.