Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjemmelaget krokan

#1

Niobe sa for siden:

Jeg har en venninne som er så glad i krokan og alt med krokan i. Planen min er å gi henne et glass hjemmelaget mandelkrokan, og gjerne også noen sjokoladetrøfler med krokan i, til jul. Hvor lenge før jul kan jeg lage selve krokanen? Oppskriftene jeg har sett er mandler, sukker og bittelitt smør.


#2

Maverick sa for siden:

Heheheheee. Leste «kokain».

Har ikke noe å bidra med ref krokan.


#3

Gri sa for siden:

Heimelaga kokain derimot, der har du bidrag eller? :knegg:

Kan ikkje lage krokan eg heller, men skulle gjerne kunne det.


#4

Nextlife sa for siden:

Når jeg lager krokan til noe blir det alltid til overs og da oppbevarer jeg det i er glass i måneder uten problem.

Jeg har lyst å tipse deg om florentiner, det lagde jeg til jul og ga bort i fjor, det var en ubetinget suksess og folk er helt gale og vil ha meg til å lage det. Det er jo i praksis en liten kake av mandekrokan.

blogg.bakerinnen.no/florentinere/


#5

Niobe sa for siden:

Du må bare dele nyttige tips om hjemmelaget kokain også! Vi er da åpne for sidespor!


#6

Niobe sa for siden:

Takk for tips!


#7

zinatara sa for siden:

Hva slags form bruker du?


#8

Nextlife sa for siden:

Etter flere forsøk med både sandkakeformer, alu.former osv har jeg kommet til at det er mest lettvint med helt vanlige muffinsformer i papir.


#9

Noba sa for siden:

Tror du disse kan stekes på langplate eller i en ildfast form og skjæres opp i biter før de blir kalde? Evt. forme de som småkaker rett på plata?

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.