Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Jentegjengen som har overnatta begynner å vakne. 9 tenåringsjenter lagar mindre bråk en forventa. Snart har eg klar nysteikte horn til frukosten. Fin fin start på dagen dette.


#3

Martis sa for siden:

Holder på å gjøre meg klar til dugnad, 7 timer, jei! Og mannen som skulle fikse her hjemme er beordret på jobb, jei...


#4

celebelen sa for siden:

Det snør. Jeg har lyst til å bli hjemme på sofaen i dag, men må ut etterhvert. Det hjelper ikke at vi hadde helikopter fram og tilbake over husene fram til kloka var over ett i natt. :trøtt:


#5

nokon sa for siden:

Lørdags formiddag i ny heim. Ungen pusler rundt med leiker og eg drikk kaffe og høyrer på podcast og ser på alle pappeskene som skal pakkast ut. Det blir ikkje borte, og eg har tida på meg, men det blir godt å få gjort litt også.


#6

Pappalille sa for siden:

Jeg skal på marked for å få inn penger i klassekassa til yngste i dag. Gleder meg ikke. Trives ikke sammen med disse menneskene. >


#7

Kaija sa for siden:

Jeg skal på spilldag med jentungen. Vi har somlet, så nå blir vi en buss seinere enn tenkt. -Helt greit for meg, gitt.

Nokon: Gratulerer med å komme i hus. Håper dere får det trivelig. Her står det kasser fremdeles. Det er ikke travelt, synes jeg, og tar litt av gangen.


#8

Blondie sa for siden:

Jeg har sovet ti timer i natt! :sjokk: Det er mange år siden jeg har sovet mer enn fem timer en natt, tror jeg. Føler meg helt i ørska.

Få planer foreløpig, tror ungene kommer ramlende etterhvert.


#9

Fersken sa for siden:

Her er det bursdagsselskap x3. Heldigvis er et av dem utomhus og ikke arrangert av oss. Det er kanskje på tide å bake kakene. :svosj:


#10

Millen sa for siden:

2 barn er ute og leker i snøen. Jeg skal lese til eksamen også må vi ta en gjennomgang av vintertøy.


#11

nolo sa for siden:

Jeg er på kafé, og på nabobordet sitter Ru sin dobbeltgjenger. Jeg stirret sikkert litt i overkant. :knegg:


#12

Matilda sa for siden:

Jeg sov alt for lenge, jeg la meg samtidig med ungene, men var våken flere timer i natt - på grunn av snorkende mann. :mumle: Han bare trekker på skuldrene og sier det ikke er hans feil; han kan ikke gjøre noe med det. :sur:

Skriver ukehandleliste og koser meg meg tekopp og en tørr solskinnsbolle som egentlig var tiltenkt mannen. Hæsjtægg passivaggressivstraff


#13

ingling sa for siden:

Jeg sov ikke for lenge, og hadde både sparkeunge og snorkemann i sengen. I tillegg tror jeg ungene har smittet meg med forkjølelsen sin, som om det ikke var nok å være sjuk tre uker tidligere i høst, liksom. :mumle:

Men hey, det er lørdag, ungene er nesten friske, jeg og eldste skal kose oss med Skal vi danse i kveld og livet er egentlig ganske så fint!


#14

Blondie sa for siden:

Jeg har en skulder/nakke som krangler, armen er helt satt ut av spill. Hvor lenge kan jeg ha så vondt etter å ha ligget feil? Dag 5 nå. :mumle:


#15

millact sa for siden:

Jeg fikk telefon i dag fra kollega at han kollegaen som forsøkte å ta livet sitt forleden døde i går kveld. For tre uker siden tok naboen livet sitt. Det er bare så grusomt trist og rart. Alle andre ting blir plutselig bagateller.


#16

Matilda sa for siden:

Millact. :klemme:


#17

nolo sa for siden:

Millact: Så forferdelig. :klemme:


#18

millact sa for siden:

Ja, fryktelig trist. Han siste var far til to barn under 5 år. Ingen av oss visste at han hadde problemer.


#19

Milfrid sa for siden:

Huff så grusomt Millact. :trist:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.