Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Juletrestjerne - sølv eller gull?

#1

Che sa for siden:

Jeg planlegger å kjøpe ny toppstjerne til juletreet - akkurat nå er det Georg Jensen jeg ser for meg. men jeg er usikker: sølv eller gull?

Og lagre eller medium?

www.georgjensen.com/nb-no/jul/juletrestjerner

Og videre: er det noen andre stjerner som er fine?


#2

tinkadott sa for siden:

Vi har den i sølv, og liker den veldig godt. Vi har large.


#3

veobra sa for siden:

Vi har den i gull, jeg synes den er nydelig. Har trolig large, men har den ikke på treet.


#4

Kirsebær sa for siden:

Er du sånn som har vakker, ryddig jul, og tema på julepynten? For det vil kanskje påvirke om du har gull eller sølvstjerne?

Hvis ikke syns jeg sølvstjerner på trær er veldig fint. :jupp:


#5

Madicken sa for siden:

Vi har den i sølv, og har aldri angret på at det ikke ble gull. Det er like stas hvert år når treet toppes med den fineste stjerna! :elsker:


#6

Chablis sa for siden:

Sølv, jeg er ikke så glad i gull.


#7

Camomilla sa for siden:

Vi har i gull og stor. På treet.


#8

Señora sa for siden:

Jeg har den store i gull og den henger i verandadøråpningen. Den blir for tung for det falske treet mitt, dessverre. Vurderer ekte tre i år.



#10

Tallulah sa for siden:

Gull! Alltid gull!

Men som flere sier, du må ha et tre med skikkelig kraftig topp.


#11

Che sa for siden:

Så den store er så stor, altså - vi har ekte tre, men bruker gran, og de er jo ikke akkurat tidenes mest kraftige heller....

Jeg trekkes normalt sett mest mot sølv - men er litt usikker akkurat denne er veldig flott i gull og ,synes jeg. Vi har jo et spåkete og lite størmlinjeformet juletre - og vi har sølvfarget glitter.....- og da blir kanskje best med sølv da....hm....må kanskje komme meg i butikk og faktisk se på de ulike størrelsene i reallife...


#12

Madicken sa for siden:

Det kreves da ikke noe monstertre for å holde den oppe? Men den må jo tres litt godt nedpå toppen, da, ikke bare plasseres helt ytterst på toppgreina.


#13

Che sa for siden:

Har du den største? Jeg er veldig dårlig på å visualisere størrelse, så greier det ikke, men om stjerna på dette bildet er en størrelse Large, så ser det jo litt voldsom ut? (men den er jo så fiiiiin)


#14

IzziCreo sa for siden:

Det kommer an på resten av pynten din. Jeg foretrekker sølvtoner i julepynten, så noe annet hadde vært utenkelig her, men har du f.eks. mye i rødt og gull vil gull være mest naturlig. Vakker stjerne!


#15

Che sa for siden:

Temaet på vårt juletre er "hvor har vi vært på ferie", omtrent. Det er høy grad av dyr, fugler, et lite gresk, hus, en isbjørn, osv osv + våre barndoms favorittkuler (både meg og mannen har noen i den kategorien)- ikke noe som går igjen, med andre ord. Storebror kom hjem nå og fikk mulighet til å uttale seg - han stemmer på gull.


#16

Tallulah sa for siden:

Ja, jeg syns også gull (suprise!) i den sammenhengen. Vi har denne, og den er forbløffende tung for treet. Ikke noe stort problem på edelgran, men vanlig gran er ofte ganske myk i toppen.


#17

Che sa for siden:

Oooo, Tally - den var også fin!


#18

Robyn sa for siden:

Jeg ville valgt gull, uten tvil. Men det er jo smak og behag.
Ønsker meg den jeg og, men tror stor blir for stor, så det blir i såfall medium.


#19

Gri sa for siden:

Eg liker veldig godt mi i gull, sjølv om eg vanlegvis går for sølv i mange samanhengar. Eg heng den opp med sløyfe i vindauget i adventstida, så vert den flytta til toppen av treet når det vert pynta.


#20

Timar sa for siden:

Vi har sølv, bruker den i toppen av treet uten problemer. Large. Veldig glad i den! :)


#21

Che sa for siden:

Å, det var jo en veldig fin måte å få fullt utbytte av stjerna!

VI har falt på gull - både jeg og mannen er enig, selv om vi normalt sett trekkes mer mot sølv, så er det gull som vi faller mest for her.


#22

Canisa sa for siden:

Vi har den i gull i large, og har pynt i gull og rødt på treet. Jeg synes julepynt kan bli «litt mye», så vi har ikke så mye pynt utenom treet.

På hytta har vi et lite tre uten stjerne. Der har vi julepynt i sølv og hvitt som vi har arvet, og som jeg ikke har funnet stjerne eller spir som passer til.


#23

Che sa for siden:

Synes du den i large er passe? 24 cm lengde/høyde.


#24

Ru sa for siden:

Vi har den i gull, husker ikke om det er large eller medium. (Kjøpte den i fjor på 50% et eller annet sted.) :gruble:


#25

Madicken sa for siden:

Den største, ja. Men dama på bildet har da valgt seg et lavt/pinglete tre (?), så med et litt raust tre synes jeg ikke large blir for mye. Tvert imot synes jeg toppstjerner uten lys i godt kan være litt store.


#26

Che sa for siden:

Ja, har landet på large - den var billigst på royal design :knegg: - og tror det blir fint. Det er sant som du sier: Den må telle litt når den ikke har lys.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.