Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Timar sa for siden:

God Morgen!

Minsten vekket meg ørten ganger med iPad-relaterte spørsmål tidlig i går, så i dag hadde han klar beskjed om å la meg sove med mindre det var noe viktig. (Og nei, brukt opp tida på iPaden er ikke viktig! :knegg: ) Men fikk jeg sove? Neida :mumle:

Nuvel, en rolig dag venter. Jeg har kaffe, det snør lett ute og jeg skal bare jobbe bittelitt

God søndag!


#3

Mex sa for siden:

Her har det blitt skikkelig vinter.
I dag er det bursdagsfeiring for 9-åringen på Rush.


#4

vixen sa for siden:

Frokostbordet er dekt og jeg venter på at gutta skal vekke mannen og komme ned. Er på hytta og nå skal vi rydde oss ut og vinterstenge. Nå kommer vi nok ikke igjen i 2019. Har ikke kake til farsdagen, men å komme ned til ferdig frokost med eggerøre og kaffe får holde' :humre:


#5

millact sa for siden:

Her snør det også lett. Skal straks stryke to speiderskjorter til speidergudstjeneste i dag.


#6

Millen sa for siden:

God søndag. Jeg er syk og må lese til to eksamner . Det er en dårlig kombo.


#7

Divine sa for siden:

Jeg har vært iddjot og sagt ja til å sitte i en festkomite, så nå tilbringer jeg søndagen med forefallende rundt dette pluss at jeg gjør jobb-jobb i tillegg. Jeg er frustrert og føler at jeg ikke klarer å jobbe jobben min i løpet av en vanlig arbeidsdag. Og det er ikke ønsket at jeg jobber mertid. Så jeg føler meg dum og unyttig og treg og gammel. Akk, ja.

Jeg har ellers tenkt meg på en liten løpetur i snøen. Mannen er ute og går tur nå, han skal få melde fra når han er tilbake om det er piggskoføre eller ikke. Men det regner jeg med at det er. Jeg har blitt superpysete på snø og is.


#8

Blånn sa for siden:

God formiddag! Snø ute, strikketøy, tv og latte inne. Foreløpig bare en ungdom som er oppe. Minste får sove lenge i dag. Han var sliten.

Ellers har jeg fått to interessante e-poster fra en av lærerne mine i dag. Den ene med et svar på et spørsmål. Svaret til læreren var ventet, men bekymringsfullt. Får diskutere med rektor i morgen.


#9

Toffskij sa for siden:

Hallo! Jeg sitter og fyller ut noen ganske kjipe skjemaer. :gal:


#10

Ru sa for siden:

Noe har skjedd. Jeg har et ørlite overskudd. Det har jeg brukt til å lage ostekake, og laget klar så middagen kan settes i ovnen. Nå tenkte jeg å vaske klær. :dåne:

Dette er jo egentlig sånn vår-overskudd. :gruble: Samma det. Greit å vite at jeg fortsatt har det i meg. :hehehe:


#11

Magica sa for siden:

Vi har også holdt på med vinterstenging av hytta i dag. Litt pes og vemodig men det er godt når det er gjort.


#12

Eia sa for siden:

Sykling i snøvær, ashtanga yoga, pilates, yin yoga og boblebad og badstu. Middagen lagde jeg i går. Søndagen kunne vært verre. :zen:


#13

ingling sa for siden:

Jeg tror kanskje jeg har jagd vekk noen av basiluskene som truet i går. :tvitvi: I hvert fall bedre form i dag, godt hjulpet av at jeg fikk sove lenge i morges.

Vi har nyvasket hus, jeg har trent og dusjet og snart blir det pizza. Jeg gruer for jobbting i morgen, men ellers er ikke søndagen så dum, altså. :nemlig:


#14

Candy Darling sa for siden:

Jeg har demontert og solgt en gigasvær seng med pult, og montert en ny dagseng med gjesteseng og skrivepult. Jadda. Og når jeg sier «jeg», så er det jeg.


#15

Palmen sa for siden:

I dag har jeg gjort noe gøy men uvant - vi feiret min fars 75 årsdag, og eldstebarnet og jeg spilte en minikonsert! Er 20 år siden jeg spilte for publikum sist, men det var skikkelig moro.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.