Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gavekort til 16-åring, Oslo

#1

millact sa for siden:

Min niese fyller snart 16, bor i Oslo. Hun ønsker seg neppe noe, har fått seg kjæreste og går på videregående, og jeg lurer på om hun skal få et gavekort til bursdagen som kan brukes til noe spiselig (evt kinogavekort). Er Peppes Pizza ok eller finnes det andre ting som er "kulere" å gå? Tanken er at hun kan ta med seg kjæresten eller en venninne. Må kunne kjøpes på nett.

Tar ellers i mot tips om dere har bedre ønsker.


#2

Adrienne sa for siden:

Guttungen liker å ta med kjæresten både på kino og Peppes, så jeg tenker at et gavekort til en av de tingene slår neppe feil, selv om det ikke er überkult.


#3

millact sa for siden:

Hva kan være bedre, Adrienne? Helt åpen for gode forslag. I helgen har hun spist kebab for første gang. Det åpner seg plutselig en ny verden for henne nå med nye venner og videregående.


#4

Adrienne sa for siden:

Jeg aner egentlig ikke. Min 16-åring er en skikkelig tradisjonalist, så han synes jo Peppes er helt innafor. :knegg: Han hadde også likt å få gavekort til Outland og Neo Tokyo, men det er jo for spesielt interesserte.


#5

Tallulah sa for siden:

Syns det høres ut som gode forslag, jeg. Jeg kjøpte gavekort på Joe & the juice til søsteren min når hun var i den alderen, det syns hun var veldig stas (men både det og Starbucks kan slå veldig feil ut om det er en tenåring som har sterke meninger om franchise og amerikansk kapitalisme. :humre: )


#6

millact sa for siden:

Det tror jeg absolutt ikke hun har.

Hun er glad i sushi, forresten.


#7

Molly sa for siden:

Min 17-åring er på sumorestaurant.no/no/ med venner så ofte hun kan. Hun hadde uten tvil blitt lykkelig over et gavekort der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.