Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bag til 1-3 netters overnatting

#1

Pelen sa for siden:

Jeg trenger en litt romslig bag til 1-3 netters overnatting. Den skal ikke brukes på fly. Den skal fremst brukes til jobbreiser eller weekendturer så den bør ikke se ut som en treningsbag eller lignende. Sen kan gjerne være i skinn og den skal helst være romslig. Kan du anbefale en eller har du noen forslag? Jeg er relativt fleksibel når det gjelder pris.





#5

Pøblis sa for siden:

Den har jeg også, den er så fin! Lekker farge, supermykt skinn og fin å pakke i.


#6

Polyanna sa for siden:

Litt usikker på hva du mener med romslig, men i andre etasje på grændsens på cc har de noen nydelige, litt firkantede i skinn. Brunt eller sort. Litt maskuline og veldig fine.


#7

Pelen sa for siden:

Takk for tips! Med romslig mener jeg at tingene mine ikke er «hardpakket» og at jeg får plass med et par sko.



#9

Tallulah sa for siden:

Jeg kjøpte en slik skinnbag for noen år siden med samme spekk. Har aldri brukt den. Ender alltid opp med trillebagen fra eastpak.


#10

Hyacinth sa for siden:

Jeg fikk en weekendbag til jul for noen år siden. (Ønsker meg det, altså.) Men den er aldri blitt brukt, av en eller annen grunn...


#11

Pelen sa for siden:

Jeg reiser ganske ofte med bil til kontoret i Gøteborg og da føler jeg at det er upraktisk med en trillekoffert. Jeg bruker da en business-aktig Osprey-sekk med PC-lomme, men den er litt for trang om jeg skal ha med mer enn for en natt og spesielt om jeg skal ha sko med meg. Ofte er jeg alene på kvelden og da liker jeg å kunne gå en tur med behageligere sko og jeg liker å kunne skifte. Derfor har jeg skoene i noe annet og det blir upraktisk med så mye forskjellig bagasje. Dermed vil jeg gjerne ha en weekendbag og så har jeg faktisk lomme for PCen i min "håndveske".

Med tog eller buss er det mer praktisk med trillekoffert, men ikke når jeg faktisk kjører fra dør til dør.


#12

Candy Darling sa for siden:

Jeg (mannen) har flere sånne, og jeg synes faktisk de er ganske OK for et par netter. De er større enn trillekoffert, så jeg tar ikke sjansen på å fly Norwegian med dem, men veldig grei f.eks. når jeg kjører.

Jeg kan sjekke merke litt senere.


#13

Tallulah sa for siden:

Jeg kjøpte bagen for samme formål (altså kjøring fra dør til dør), men nei, bruker den ikke. :knegg: Men den er fin altså, så skjønner jo dem som bruker en slik. :nikker: Jeg har til og med endt opp med å kjøpe en sportsmodell av samme type bag. :haha: Men bruker trillebagen. Nå enda mer, for bagen er hakket for stor for Norwegians bagasjeregler.

Men lurt å tenke på vekt! Det er nok litt av grunnen til at den ofte blir valgt bort, selv med kjøring. Min er litt tung.


#14

Candy Darling sa for siden:

Ja, de er litt tunge, tror de faktisk veier litt mer enn en trillekoffert. Så egner seg ikke for mye bæring.


#15

sindrome sa for siden:

Jeg bruker en sånn Day-bag. Alle har den og jeg skjønner hvorfor.




#18

Elise sa for siden:

Høres jo ut som om det er muligheter for et bruktkupp her, da. :humre:


#19

My sa for siden:

Tenkte det samme. :knegg: Legge inn bud på Tally sin?

#20

Tallulah sa for siden:

Min er nok litt i minste laget, men når jeg finner den igjen (den har vært borte siden flyttingen) skal jeg definitivt legge den ut for salg.


#21

Pelen sa for siden:

Å kjøpe en brukt er definitivt aktuelt. :nikker: Det må i tilfelle gøres via mannen min da jeg har skrevet det på ønskelisten til jul.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.