Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forrett og dessert til bacalao?

#1

LilleLeo sa for siden:

Vi skal ha venner på middag på lørdag og skal ha bacalao til hovedrett.
Vi skal også ha forrett og dessert og tar veldig gjerne i mot forslag til begge deler.


#2

liefje sa for siden:

Jeg ville satset på små tapas til forrett i alle fall. I enkleste fall et brett med diverse skinker og oliven etc. og små biter foccachia til å dyppe i aioli, men dette kan du jo utvide så mye du ønsker.


#3

LilleLeo sa for siden:

Vi har vridd hodet, men endelig blitt enige om en meny.

Når gjestene kommer får de et par kanapeer. Så kjører vi kamskjell til forrett, hovedretten er som nevnt bacalao, og så lager jeg en frisk is til dessert. Senere på kvelden kjører vi Frans Josefs konfektkake.


#4

Charlie sa for siden:

Noe i den lette, friske enden for begge, hvis din bacalao er litt «tung» og krydret (regner uten videre med at det er den med tomater som nordmenn har en forkjærlighet for :knegg: )

For egen del er jeg glad i spekeskinke og melon, friskt og litt salt, enkelt å lage, enkelt å spise.

Dessert - noe i samme retning, pannacotta med en frisk bær-coulis, bringebærmousse, sitronsorbet eller noe i den retning.

EDIT: haha, der kom du meg i forkjøpet! :knegg:


#5

LilleLeo sa for siden:

:knegg:

Takk for tips! Mest sannsynlig blir det den meget enkle, men svært gode is-varianten med bær, litt sukker og fløte i foodprosessor.:riktig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.