Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

PS2-spill til 3-åring

#1

Java sa for siden:

Kan noen anbefale et playstation2 spill til ei jente på 3 år? Vi er noviser på spillfronten.


#2

Skilpadda sa for siden:

Buzz Junior Jungle Partyslår veldig godt an hos vår pode og alle jevnaldrende som har prøvd det - jeg har ikke prøvd det på noen som er fullt så små som tre, men det kan godt hende det går bra. Og de enkleste EyeToy-spillene appellerer også veldig til småbarn - da "spiller" man med hele kroppen og ser seg selv på TV-skjermen, i stedet for å bruke en håndkontroller man må lære seg å styre.

Katamari Damacy er dessuten et veldig sært og morsomt japansk spill som alle tre i vår familie liker veldig godt å spille - det er egentlig slett ikke et småbarnsspill, men konseptet er så enkelt og grafikken og musikken så sjarmerende at det spiller ingen rolle. :) Poden har likt det godt siden før han var fire, i alle fall. Men det er muligens ikke det beste spillet å starte med, det finnes sikkert småbarnsspill som gjør det enklere å lære seg å bruke en håndkontroller.


#3

TBM sa for siden:

Vår 4-åring liker godt Jungle Party - men han trenger litt hjelp og liker ikke så godt å spille mot storesøsknene.

Eye Toy er bra - det er storslageren hos oss!


#4

Guava sa for siden:

Jeg ville nok ikke tenkt på å kjøpe PS2 spill til så små. Fra fire-femåralder kan Jungle Buzz og diverse Eyetoyspill være moro. Det er jo selvsagt forskjell på treåringer, så jeg skal ikke si noe kategorisk her.


#5

Michayla sa for siden:

Jungle party, Monster og robot i samme kategori. Buzzerne blir brukt på alle.

De er veldig populære her hos 4 åringen og han har vunnet over storebrødrene og oss voksne flere ganger.


#6

Java sa for siden:

Takk for tips. Jeg tror nok også en 3-åring er litt liten, men vi har kjøpt PS2 til henne og storesøster til jul. Det går ikke an å bare gi det til storesøster siden lillesøster snart nok kommer til å bruke det hun også. Derfor ønsker jeg å finne et spill som blir mest til henne.


#7

Canisa sa for siden:

Vår treåring spiller Jungle Party sammen med storebror og storesøster, og det går fint med litt hjelp. Hun spiller også Strawberry Shortcake og Nemo.


#8

TBM sa for siden:

Har forsøkt å bestille Katamari Damacy fra Amazon nå, men de vil ikke levere på billigste måte - bare en sånn svindyr variant til nesten 30 dollar...

Noen som har peiling på hva jeg gjør feil?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.