Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor finner jeg en lang boblekåpe?

#1

Pelen sa for siden:

Jeg er eier til denne boblekåpen som jeg fikk av mannen for sikkert over 20 år siden. Den har blitt mye brukt hver vinter. Den er ikke akkurat flatterende, men den er varm og god og jeg kan ha skjørt uten at det blir for kaldt om leggene. Den brukes stort sett alltid om det er kaldere enn +3 om jeg ikke se mer elegant ut. Jeg fryser aldri i den.

Men, den har begynt å føle at jeg må ha noe som er litt freshere og så kan denne jakken bli brukt til turer utenfor bykjernen etter at jeg har levert den inn for å skifte ribbestrikken rundt håndleddene.

Jeg vil gjerne ha noe som har litt midje, men som ikke er trang i modellen, jeg må kunne ha en tykk strikket genser under eller bare en skjorte. Jeg har litt pupper som også må kunne få plass. Den skal være supervarm og gjerne så lang som mulig, men kan være kortere enn denne. Pris er ikke et så stort issue ettersom dette er et plagg jeg har tenkt å bruke i minst 20 år.

Noen som har forslag?

[img]http://t0.gstatic.com/shopping?q=tbn:ANd9GcQlvYqB4FRQyo56igMQoOmp511scw38lzX5LI5kjaeZsvS0V0g&amp;usqp=CAY[/img]


#2

løve70 sa for siden:

Canada Goose har lange dunkåper. De er varme nok vil jeg tro. Hva med noe ala denne?



#4

Pelen sa for siden:

Det er en Canada Goose jeg har. Mannen kjøpte den i Canada en gang for godt over 20 år siden. Den er vidunderlig og jeg kan godt tenk meg en til, men vil helst unngå pelskanten. Ulempen er at den ikke er så formsydd, men det må jeg kanskje leve med da den i stedet er enormt varm og deilig. Og det uten å være alt for varm heller.


#5

Pelen sa for siden:

Jeg ser ikke bildet på denne, kan du legge inn link?


#7

Input sa for siden:

Det står jo at modellen er 176 og har på seg str. S. 176 er jo relativt langt for å være kvinne, men ikke ekstremt. Akkurat det at de oppgir høyde og str. på modellene synes jeg er utrolig praktisk, da klarer jeg å unngå for lange klær til meg selv. :knegg:


#8

Mei sa for siden:

Hun har høye sko på seg også. Bare fint med lengde da :)


#9

Pelen sa for siden:

Jeg er 176 :nemlig:


#10

Geitrams sa for siden:

Fleischer Couture Pollux finnes i to lengder. Jeg har den korteste, men den når meg likevel til leggene (169 høy). Den lengste nådde meg nesten til anklene.


#11

Pamina sa for siden:

Tipper de har det du trenger på Ebbesen og Jensen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.