Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sender du julekort?

#1

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har gjort det i alle år. Ifjor kjente jeg at det ble så mye å ordne før jul, og med store unger som var mindre villig til å bli fotografert, ble det kuttet.
Jeg kjenner at jeg nå er «ferdig» å sende julekort.

Sender dere? Det er superkoselig å få, men jeg ser jo at jeg ikke vil får mange julekort, når jeg ikke sender lengre.


#2

Magica sa for siden:

Ja! Selvsagt. Syns det er nitrist å ikke sende julekort for å ønske familie og venner og gamle tanter jeg sjelden ser god jul.


#3

LilleT sa for siden:

Ja, jeg sender. Det har blitt færre og færre vi gir julegave til, så derfor synes jeg det er ekstra hyggelig å sende julekort. Jeg skriver alltid personlige julekort til folk, og en del får ganske lange hilsener.


#4

banana sa for siden:

Jeg sender alltid julekort, men ikke med bilder av oss eller ungene - det er et konsept jeg fortsatt ikke forstår.


#5

Kirsebær sa for siden:

Jeg har aldri sendt julekort.


#6

Einhyrningur sa for siden:

Jepp. Sender med bilder av ungene.


#7

Mikkeline sa for siden:

Nei, sluttet for et par år siden.


#8

Drømmedama sa for siden:

Nei. Før sendte jeg bilde av barna og skrev litt, nå nekter barna å bli tatt bilde av, og da gidder jeg ikke mer. Vi får ikke så veldig mange kort heller, men jeg setter pris på de kortene vi får. De fleste vi får har bilder av barna eller husdyrene på.


#9

Blondie sa for siden:

Nei, jeg sluttet når ungene ble store. Slenger ut en litt selvironisk julehilsen på FB.


#10

Niobe sa for siden:

Ja, det gjør vi. Mest fordi jeg liker å få julekort, så det forplikter jo.


#11

oslo78 sa for siden:

Sender julekort med bilder og personlig hilsen og blir kjempeglad for de vi får!!


#12

ingling sa for siden:

Jeg har gjort det i alle år, i fjor orket jeg rett og slett ikke. Tenker å gjøre det i år, men kutte en del i listen min. Jeg har ikke skrevet noe særlig de siste årene, så det er bare en liten hilsen, men jeg vet at særlig den eldre generasjonen setter stor pris på det, og jeg synes jo det er koselig å få selv også.


#13

Pebbles sa for siden:

Jeg synes det er utrolig koselig både å sende og å få julekort - med og uten barn, korte og lange hilsener.

Jeg skjønner ikke hvorfor en skal slutte å sende julekort fordi ungene har blitt store/ikke vil være med på julekortet lenger? Jeg sender jo ikke julekort FOR å sende bilder av ungene primært, men for å sende en hyggelig julehilsen til familie og venner.


#14

007 sa for siden:

Nei, vi sluttet for 5-6 år siden.


#15

star sa for siden:

Ja. Hittil med bilde av unga. Når de ikke vil lenger så blir det kort uten bilde.


#16

Matilda sa for siden:

Vi rakk ikke få bestilt kort i fjor, men vi har elles sendt med bilde av ungene etter at vi blei foreldre. Før det sendte vi ferdigtrykte med julemotiv, og går nok tilbake til det, når ungene ikke lenger vil stille opp på bilder. Jeg elsker å få julekort, og henger opp alle vi får som dekor på kjøkkenet. Vi sender mellom 50 og 70 kort, og får nok mellom 30 og 50 tilbake.

Vi skriver ikke noe annet enn god jul og godt nytt år på kortene, for øvrig. Personlig hilsen til 70 stykker er uaktuelt, men vi vil jo gjerne at folk skal vite at vi tenker på dem!


#17

Blondie sa for siden:

Jeg har hatt unger i tjue år, husker liksom ikke hva jeg gjorde før den tid. Klart jeg kan sende likevel, men det blir ikke så mye å melde. Hunden er søt, ungene griske, skilsmissen snart i boks. :knegg:


#18

Myria sa for siden:

Ja, vi sender julekort (med bilder av barna), men merker dessverre godt at færre og færre sender til oss. Jeg synes det er superkoselig å få julekort, om det så er et enkelt kort som de bare skriver "god jul" i. Julekortene blir hengt opp i en snor foran et vindu, så det er en del av julepynten hos oss. :jupp:


#19

Madicken sa for siden:

Vurderer å droppe det i år, men det blir trolig til at jeg sender noen. Det blir i så fall bilde av barna og katten - alle med nisselue.


#20

Trulte sa for siden:

Nei, jeg gjorde det før. Faren har aldri bidratt der, så om han vil i år og senere så har jeg tatt min tørn med det. Det er en av de tingene jeg prioriterer bort. En av dråpene.


#21

Noba sa for siden:

Her er jeg også. Dette er en av de tingene jeg ikke prioriterer bort. Ofte har jeg skrevet personlige hilsener på hver kort, men de siste årene har det blitt felles julebrev til familie og venner vi ser sjelden. De som uansett vet det meste om hva som har skjedd det siste året får en enklere variant. Jeg har alltid sendt julekort, også før jeg fikk barn.


#22

Tilde sa for siden:

Ja, vi sender ut julekort🎄


#23

millact sa for siden:

Ja, det gjør vi. Synes det er hyggelig.


#24

Ellisiv sa for siden:

Jeg elsker julekort, både å finne bilder, lage og sende, og å få. Så ingen planer om å slutte med det første.

Syns det er trist hvis den skikken forsvinner.


#25

Appelsin sa for siden:

Ja!

..etter at jeg har sendt takkekortene for "konfirmasjons"festen da :sparke:



#27

Galathea sa for siden:

Ja, med bilder av unga her og, kanskje katt og høner også. Skriver alltid noen ord på også, kort til dem jeg ser ofte ( kos deg i jula, håper vi treffes 3. dag! elns) og litt lengre til de jeg treffer sjelden, tanter osv.
Jeg har så stor glede av de kortene jeg får, samt å plukke ut bilder til kort ( lager julekort og fotokalender samtidig så får gått gjennom årets bilder) så kommer ikke til å prioritere bort dette med det første. Sender ca 30-40 kort, bruker sikkert ikke mer enn 1 time på bestilling og skriving til sammen.


#28

Blå sa for siden:

Ja. Jeg sender mellom 40 og 50 kort. Får litt færre. Jeg synes at det er koselig både å skrive og å få.


#29

Snippa sa for siden:

Jeg har gjort det i alle år. Har nesten bestemt meg for at dette blir året jeg dropper det.


#30

vixen sa for siden:

God tid, jeg har mine egne i eske enda. Vurderer å sende de nå.
Jeg synes det er hyggelig å få julekort, men sender ikke. Aldri gjort.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.