Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vegglamper/bordlamper med USB

#1

zinatara sa for siden:

Vi har endelig fått flyttet ungene på nye rom og holder nå på med oppussing av det største soverommet i huset som endelig skal bli vårt rom. Vi bor for tiden på noe som bortimot er et kott, med så vidt noe gulvplass og har ikke hatt plass til nattbord. Men nå skal det kjøpes inn og jeg har lyst på enten vegglamper eller bordlamper på hver side av sengen. Enkelte ganger når jeg har bodd på hotell har jeg hatt vegglampe med USB. Er det noen som har noen anbefalinger eller erfaringer?


#2

Che sa for siden:

Kan dette funke?

De heter ball og er fra Bohus.


#3

zinatara sa for siden:

Ja, de kan helt sikkert funke. Litt usikker på om jeg vil ha sånn hylle under siden vi vil ha nattbord. Har litt tid på meg siden det skal pusses opp først, så tenkte jeg skulle se litt hva som er på markedet.

Fant disse som jeg syns så ok ut og var fine i pris, men har ikke erfaring med butikken de selges i www.lampeguru.no/nielsen-light-eye-usb-vaeglampe.html

Og ikea har visst også en, men er litt usikker på om jeg liker stilen på den www.ikea.com/no/no/p/nymane-arbeids-vegglampe-hvit-40336760/ Fordelen med den er at den tar GU10 og da kan vi bruke trådfri pærer i den.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.