Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Outlook mailingliste- få det til å se ut som hver enkelt mottager er den eneste

#1

daffy sa for siden:

Klønete forklart, men jeg får avogtil mail hvor det er åpenbart at jeg står på en større mailingliste, men i "Til"-feltet står det bare mitt navn. Noen som vet hvordan jeg kan gjøre det samme? Altså sende en mail til flere men slik at hver mottager kun ser sitt eget navn i "Til"-feltet?


#2

Bluen sa for siden:

Du må bruke feltet Blindkopi.

Hvis feltet ikke vises, er det sikkert flere måter å få det opp på, men her er i alle fall én av dem: Opprett en ny melding og klikk på Til-knappen. Da åpnes det en dialogboks hvor blindkopi-feltet er tilgjengelig.


#3

Ada sa for siden:

Å bruke blindkopi gjør ikke sånn at hver enkelt mottaker ser sin e-post adresse i til-feltet. Bare at man ikke kan se adressene som ligger i det feltet, ikke engang sin egen.
Dersom målet ditt er å sende en e-post til folk som ikke skal se hvem andre som har fått den kan du fint benytte dette.

Dersom du ha hver enkelts e-post adresse i til-feltet, er eneste måten å få det til i Outlook på, å sende til én og én er jeg redd.
Det finnes egne programmer for masseutsendelse som gjør det du er ute etter.


#4

Bluen sa for siden:

Hm, det har du jammen rett i, ja! Men trenger man egentlig å se sin egen adresse?

På jobben pleier vi å skrive vår felles e-postadresse i Til-feltet og resten i Blindkopi.


#5

Ada sa for siden:

Jeg vet ikke, noen ganger kan det være bra å se den.
Mamma har faktisk ringt meg en gang ang. nettop Bcc-feltet, for hun trodde e-posten hadde blitt sendt feil siden den ikke var til henne (Navnet sto ikke i til-feltet) og ble veldig bekymret for om hennes e-post også kunne havne på avveie. :knegg:


#6

daffy sa for siden:

Aha, tampen brenner tror jeg! Vet du hva dette programmet heter?


#7

Ada sa for siden:

Nei, jeg kjenner til en del slike programmer, men da snakker vi i størrelsesorden "sende ut 100 000 e-poster på en time" og koster deretter. Tror kansje ikke det er det du er ute etter.


#8

Ada sa for siden:

Dersom du er interessert kan et googlesøk på e-post markedsføring finne frem til en del selskaper som selger slike løsninger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.