Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Maverick sa for siden:

:juhu:

:zzz:


#3

007 sa for siden:

:gjesp:
Ungen tok bilen min, så jeg må gå til jobb i dag. Det burde jeg gjort hver dag, for det er så kort vei.


#4

Blånn sa for siden:

Puh! Ble en ledig sitteplass på banen i dag også til slutt. Rolig dag i dag. Jeg skal ha med meg tre elever for å feire FNs barnekonvensjon. Og gå tidlig fra jobb.


#5

polarjenta sa for siden:

God morgen. Hjemmedag med sykt barn i dag. Skal kjøre størstemann på skolen så hjem igjen for å være hjemme med den syke.


#6

Eia sa for siden:

God morgen! I går bakte jeg ostekake til lunsj på jobben i dag - vi må feire det som feires kan. :jupp:


#7

Mams sa for siden:

God morgen.
Hjemmekontor.


#8

star sa for siden:

På jobb. Kvalm, vondt i hodet og demotivert. Det blir sikkert bedre.


#9

Divine sa for siden:

Siste dag før F. Jeg vet knapt når flyet går, ikke har jeg pakket, ikke har jeg hatt tid til å glede meg. Men akkurat nå ser jeg fram til maaaaange timer på fly hvor jeg bare kan sitte og stirre tomt fram for meg. :stresset og sliten:


#10

Mex sa for siden:

På jobb med en halv pakke Ibux innabords.
Trodde jeg skulle være heldig å holde meg unna sykdommen i heimen, men nå kommer den snikende. Har et par møter i dag som jeg bare må få unna.


#11

Tjorven sa for siden:

Jeg har vært på kurs i to dager, og er nå tilbake på kontoret. Jeg vet ikke om jeg lærte så himla mye på det kurset, men det er jo også noe godt med å konstatere at man vet noe man ikke visste at man hadde kontroll på. :vetikke:

Det er forskrekkelig travelt også på hjemmebane for tiden. Men begge ungene virker blide og fornøyde, så det er ingen grunn til å klage.


#12

Hjertensfryd sa for siden:

Eg og jentene var på foredrag med Cecilie Skog i går. Ho er litt av ei dame. Mellomste var så heldig at ho fekk snakke med ho etterpå. Ho har nemlig eit nytt mål. Ho skal krysse Grønland. :knegg: Så då var det naturlig å spørre etter litt tips og råd. Det fekk ho.


#13

Toffskij sa for siden:

Var det noen som nevnte travelt? :yessir:


#14

Addison sa for siden:

God morgen! Startet dagen med å skli ned bakken fra utkjørselen vår med elbilen, hjulene låste seg et øyeblikk på blank is, og der tente alle slags varsellamper på dashbordet. Alle unntatt en slukket igjen etter en omstart, nå sitter jeg og lurer på om jeg må på verksted. :gal: Og gjenvinningen av strøm fungerte ikke resten av turen til jobb. Jeje, alltid noe man kan bruke penger på nå før jul..


#15

Millen sa for siden:

Travel Ja, jeg bør ha med på to do lista at jeg må skrive to do liste.:knegg:


#16

Frøy sa for siden:

Fly og hotell til neste ukes Budapest tur er booket.
Denne gangen skal ungene også få oppleve den byen!


#17

Hondacrv sa for siden:

Vihu! Eg skal på kursrunde to på briskeby kompetansesenter, og gleder meg. To nettter på hotell, fine folk, og mange som opplever samme utfordringer med hørsel. Blir bra!!


#18

Heilo sa for siden:

Hondacrv, det høres spennende ut. Kunne du tenke deg å skrive litt mer om hva slags utfordringer og hva slags informasjon/tilbud dere får? (Send gjerne pm hvis du ikke vil skrive i bloggen.)


#19

Stompa sa for siden:

Jeg er hjemme på andre dagen av ymse årsaker som gjør at jeg i hvert fall får brukt dagene til å krympe de uendelige rettebunkene. Skal på jobb i morra, og på fredag har vi "fagdag" på "universitetet". (Anførselstegnene illustrerer hva jeg tenker om det faglige nivået på den lokale høyere utdanningsinstitusjonen ...)


#20

annemede sa for siden:

god dag.
Alt går liksom litt sakte. Og brodder er ufattelig glatt på fliser.


#21

Blondie sa for siden:

Jeg har satt en rundstykkedeig og nå er jeg tilbake i teksten jeg skal skrive. Har et mål om å være godt igang før jeg skal videre på halloi i kveld. Me lyt sjå.


#22

celebelen sa for siden:

Dere har ikke mulighet for å logge dere inn og sjekke selv, Addison? Det finnes diagnosedingser for biler, noen ganger trenger man bare å få tømt feilloggen.

Jeg har det motsatte av travelt i dag. Serverne er fortsatt nede, og nettet forsvant plutselig. Siden jeg skal avgårde til Sverige i ettermiddag er det lite poeng i å reise hjemom, så nå lurer jeg på om jeg skal ta en tur på senteret og gjøre unna noen gaver.


#23

millact sa for siden:

Rekker ikke lese her, travelt, gitt. Har flyttet ned en etasje for å komme unna en kollega. Hen er bortreist, blir spennende å se reaksjonen når hen er tilbake.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.