Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Resultat av omega3-inntak

#1

LaLuna sa for siden:

Etter at jeg i høst begynte å ta omega3-kapsler daglig, har det skjedd noe interessant: Jeg trenger ikke lenger bruke fuktighetskrem!

Jeg har alltid hatt veldig tørr hud på kroppen, og uten fuktighetskrem har huden vært helt "stram".
Dette er ikke lenger noe problem, og det er ganske bemerkelsesverdig.

Jeg er sikker på at det er en rekke andre fordeler også, men dette er altså den mest åpenbare.


#2

Lizzie sa for siden:

Det har jeg ikke tenkt på, men når du sier det så har forbruket av fuktighetskrem gått kraftig ned etter at jeg begynte med omega-3-kapsler.

Morsomt!


#3

Superior sa for siden:

Her også.. Og jeg har ikke brukt de lenge..

Men jeg har gått over til å vaske ansiktet med en økologisk havre og melk såpe sak. Kan være noe med det også, men om dere opplever det samme så..


#4

Mei sa for siden:

Det samme har slått meg. Eller, dvs. jeg har tenkt at jeg har mindre tørr hud men ikke koblet det til kapslene før nå.


#5

turi sa for siden:

Er det masse fett i de kapslene?

Etter at jeg startet på lavkarbo, så har jeg fått baby-myk hud, regner med at det er fordi jeg får i meg mer fett. Slutt på tørre hender og ben, hurra!!


#6

Dixie Diner sa for siden:

Det er 100 % fett. Jeg merker også at huden blir babymyk av mye fett, samme hvor fettet kommer fra (ikke transfett da). Udos Choice reddet min eksemhud for noen år siden, jeg var helt rødmussete og flassete i fjeset og måtte smøre meg flere ganger daglig, hadde fuktighetskrem i veska. Etter bare 1 UKE med denne oljen, smurte jeg bare et tynt lag med fuktighetskrem om morgenen, mest for mitt eget velværes skyld, og huden var som silke!

Har man tørr hud og/eller eksem er det altså bedre å ta tak i problemet innvortes.


#7

Guava sa for siden:

Jeg har ikke merket noe :snurt:


#8

Dixie Diner sa for siden:

Kan hende du tar for små doser, Hatti. Når det gjelder Udos Choise er anbefalt dose 2 ss daglig. Jeg måtte opp i 4 for å få effekt.


#9

Guava sa for siden:

Tror ikke jeg orker å ta større doser. Da får jeg heller smøre litt. Jeg skal ikke klage på tørr hud altså. Det er bare det at jeg ikke har merka forskjell. Huden er omtrent som den har vært.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.