Storm sa for siden:
Har noen forslag til en god dessert eller kake som ikke inneholder egg, melk/melkeproduker inkl smør eller nøtter?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Storm sa for siden:
Har noen forslag til en god dessert eller kake som ikke inneholder egg, melk/melkeproduker inkl smør eller nøtter?
Shun sa for siden:
Storm sa for siden:
Takk for tips! Har du smakt den - er den god?
Shun sa for siden:
Nei, jeg har ikke spist den selv, men Mia (bloggeren) er en kresen kakespiser og hun går god for den.
Shun sa for siden:
Men disse veganske havreflarnkakene er supergode. Håper den allergiske tåler rapskokos fra Berit Nordstrand. Jeg har brukt det med hell.
Kanskje du finner noe selv på denne samlesiden?
frukt sa for siden:
Du kan lage pavlova av kikertvann, panna cotta av kokosmelk eller fløteerstatning, ostekake eller en dessert av frukt. Det finnes jo alternativer til fruktsalat.
apan sa for siden:
Jeg ville gått for fruktsalat.
Palmen sa for siden:
Fruktsalat med vegansk iskrem. :jupp:
ingling sa for siden:
Vi kjører stort sett bær og havrevaniljesaus eller havreis til min søster som har ca. samme spek (og mer til). Eventuelt har jeg lagd smulepai med havregryn (glutenfri, men det var vel ikke en greie her), sukker, melkefritt smør og kanel, og blåbær. Smaker veldig godt med samme type is eller vaniljesaus, og litt mer dessert over det.
Serena sa for siden:
Jeg har, med stort hell, laget sjokolademousse med kokosmelk, litt søtning eller melis og kakaopulver, servert med bær.
cafedelites.com/3-ingredient-double-chocolate-mousse-low-carb/
Acino sa for siden:
Ultimate chocolate crazy cake fra detsoteliv.no er velprøvd her, veldig, veldig god og ikke minst holdbar så kan fint lages en dag eller to i forveien. Husk bare å bruke melkefritt smør til fyllet. Jeg lager ikke fyll etter oppskrift, bruker smør (ev melkefritt), bakekakao og oboypulver ca 50/50, vanilje, melis og litt vann. Grunnen til vann er at jeg sjeldent har plass til til slik kake i kjøleskapet, og ved å bruke vann er det ikke noe på kaka som blir raskt dårlig ved å stå ute. Setter den som regel i kjelleren med litt lavere enn romtemperatur.
Storm sa for siden:
Tusen takk for gode tips! :blomster:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.